Kafe! závislost dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
22.7.12 09:37

No věřím že při pití 12 kafí za den, vás ten problém dlouho trápit nebude. Nechci vidět ten její tlak, zksila bych ji koupit kafe bez kofejnu myslím tchyni, nebo ji brzo klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.7.12 09:44

@zikado no tak to ja ji necham u te kofeinove :D ne fakt.ona bude mit korinek tuhej :) tlak a i ostatni funkce ok takze proste jen vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.7.12 09:46

@Radka77 mala je vynalezav aa vzdy si najde chvilku. u syna to preslo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.7.12 09:50

Tak já to celkem chápu. Bohužel tchýně, její dům její teritorium a nechce se nechat omezovat. S tím dost těžko něco uděláš. Já jsem kolem roka naší Elišky byla už taky na mašli. Ta měla zase oblíbenou zábavu, kroutit se všema spotřebičema. lézt do myčky, sundavat mi všechno na co v kuchyni došáhla, kramařila ve všech skříních, no děs. Pořád jsem běhala, něco sbírala, zametala, utírala a rvala jí věci z rukou. Nakonec jsme všechno pozavírali na pojistky. Vaření bylo teda dost šílený, pořád jsme zavírala a otvírala pojistky. Teď už je to mnohem lepší, už jí to celkem přestalo bavit, ale zase si našla jinou zábavu. Přistaví si stoleček nebo židličku a šup už sedí na kuchyňský lince. Někdymám pocit, že napodobuje kocoura, jenom se děsím, aby nám nezačala taky lézt po skříních :lol:. Jednu dobu dokonce vyjídala kocourovi mističky, když jsem se k ní otočila zády, tak šup a už se futrovala :mrgreen: a jak jí ten whiskas chutnal. Dokonce jsem kvůli ní musela předělávat koupelnu, protože se stihla během jednoho dne dvakrát zlejt gelem na praní až z toho měla kopřivku. První dcera byla úplně pohodová, ale tohle dráče, co nic nenechá na pokoji, je fakt o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.7.12 09:57

@MarketaJ koukam ne jen ja nestojim deckam porad za zadkem jelikoz si vsimam i svych veci.nam ta starsi chodila na kockolit :( prasatko…ale prestala s tim. take chodim, sbiram uklizim a peru se o veci s malou.take tu je uz predelano dost veci-zamky atd ale porad tu jsou nedostatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.7.12 10:03

Jo tak na kočkolit jsem zapomněla. To si dokonce přinesla lopatičku a kyblíček a dělala bábovky :mrgreen:. Víš ono to nejde zabezpečit stoprocentně. Mně třeba vůbec nenapadlo už některý věci dělat dopředu, protože Lucku to vůbec nebralo, tak jsem si myslela, že s Elou to bude taky v pohodě. jenomže každý dítě je jiný, někam mu zamezíš přístup a najde si něco jinýho. My jsme tu v určitý fázi byli fakt jako v trezoru. A teď už je to celkem dobrý. Přecijenom už jí člověk ledacos vysvětlí, prostě vydržet, dokud edostane trochu rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.7.12 11:03
@jitule876 píše:

@Kallkapa bez dozoru si nehraje- jen vyuziva situaci kdy se nedivame

Psala si, že to dělá když jdeš na wc nebo když myješ nádobí. Jednoduchá rada - než začneš mýt nádobí, posbírej všechny hrnky po bytě. Když jdeš na wc nech ji v prostoru kde nehrozí nebezpečí - její či váš pokoj. Tchýně přece nepije všech deset káv na jednou, až dopije vezmi hrnek a dej ho do dřezu - to přece není až taková práce.. Nevím jakou jinou radu než odstranit kávu z dosahu by si chtěla - vždyť je to přece tak jednoduché.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.7.12 14:54
@Gina108 píše: Četlas diskuzi? Prý to strká všude možně i pod postel :roll: To bys jí jako stála za zadkem a čekala až dopije to svý kafe a čekala, kam zrovna strčí hrnek? 8o A zrovna když bys byla na WC, tak baba šup s ním do knihovny a najdi ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Četla jsem jen do té chvíle, která mě přiměla reagovat. A pokud by s babičkou nebyla domluva a ona nádobí schovávala, tak pak bych samozřejmě šmejdila a hrnky hledala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.7.12 14:59

@Raduš.ka44 tam kde je vidim-seberu, ale do jejiho pokoje si chodim leda pro holku, kdyz tam utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
22.7.12 15:04
@jitule876 píše:
@Gladys už jsem tu psala ze muj muz je v tom take. vecne se s tchyni hada a dela velke zle potom i jemu tak se snazime drzet u sebe v pokoji a u deti.nic jineho nam nezbiva. mam pocit ze tady jsou jen maminy co nemaji nic jineho na praci a jen chodi za prdelkama deti
@EvaG kdyz jsi bydlela s tchyni tak asi vis ze v nekterych pripadech domluvy neni :( @papavlinka33 dekuju-konecne se nasel i nekdo dalsi kdo chce mit i svuj klid

Tak snad byste měli nejdřív vyřešit bydlení, abyste s dětmi nežili v takovým provizoriu, kde vás, podle reakcí, tchyně navíc asi ani moc nechce, ne? Nejsou tu supermatky, jen většina těch který napřed zařídí bydlení, třeba i v nájmu, ale svoje, a až pak mají děti.

• Citovat
  • Upravit
7182
22.7.12 15:13
@jitule876 píše:
@Raduš.ka44 tam kde je vidim-seberu, ale do jejiho pokoje si chodim leda pro holku, kdyz tam utece.

Tak samozřejmě do jejího soukromí ani lézt nemůžeš, to bych si taky nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 15:31

Mam syna, zavisleho na jidle, doslova. Bydlime s tchyni a tchanem, jidlo se musi neustale schovavat. Samozrejme musim chodit a jidlo SAMA sbirat bo byte, protoze jinak by mohl byt problem. Nikdy by me nenapadlo za to vinit me rodice, je to me dite, ja jsem matka a musim zvednout zadek a postarat se sama. Nechapu, kde beres drzost osocovat tchyni, ze vlastne za to muze ona :nevim: Tak se proste desetkrat za den zvednu, hrnek umeju a mam pokoj a neresim s obvodni lekarkou, ze mam dite zavisle na kofeinu ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
4099
22.7.12 16:00

Ahojky já bych měla uplně jinou radu, já bych jí nechalaněkde nakraji hrneček se zbytkem kafíčka a pěkně jí tam něco sypla nebo nalila třeba jako strašně hodně cukru nebo šťávy nebo něco podobného aby ji to nechutnalo a udělala jí to víckrát a myslím že jí to přejde :pankac: jinak naše Terinka má 5let a nyní bydlíme u tchánu jelikož stavíme dům a každý den s tchýní vypijeme 3 kafíčka no a malá s náma-děláme je do hrníčku na kávu piccolo tj. uplně ta nejmenší káva a místo kafíčka jí tam dáváme Inku neobo Caro na pul s mlíčkem a kapánek cukříku a super-sedíme, povídáme si a fakt se i nasmějeme společně!!!Miluji pití kávy s s holkama :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 16:05

Moc tomu nerozumím… pokud tvoje dcera vidí hrnek s kávou (na stole nebo kdekoliv jinde) musíš přece ten hrnek vidět i ty?

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:23

@Kornel dnes jsme koupili meltu a celkem zabrala :)
@sophinka prosimte jiz jsem psala ze pokud ho vidim tzak jej odstranim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí