Kafe! závislost dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
21.7.12 18:19

@blorchi nejsem asi blbá…kafe bych ji nedala

nemám jen jedno dítě ale dvě o které se celodenně starám a třetí na cestě, tak je to celkem o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.7.12 18:20
@jitule876 píše:
@blorchi nejsem asi blbá…kafe bych ji nedalanemám jen jedno dítě ale dvě o které se celodenně starám a třetí na cestě, tak je to celkem o něčem jiném

Hele to je fuk, jedno nebo 5, prostě zamezit pití jakéhokoli množství kafe, vždyť je to hnus co ničí žaludek, kór když dopíjí studené. ne já to prostě nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.12 18:22
@jitule876 píše:
@blorchi nejsem asi blbá…kafe bych ji nedalanemám jen jedno dítě ale dvě o které se celodenně starám a třetí na cestě, tak je to celkem o něčem jiném

A tim si chtela rict co? :think: Proste nechapu jak muzes nechat male dite pit kafe, jedno nebo tri to je fuk ne?

• Citovat
  • Upravit
29577
21.7.12 18:25

Prostě děti tu chutˇ milují :* Závislost si myslím nevypěstuješ, prostě to tam je, zakázané ovoce nejlíp chutná :mrgreen: Takže jediná rada zní: odstraovat z dosahu, doma mám totéž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:26

Tak místo normální rady a pomoci jak odnaučit malou mě tu začnete odsuzovat! jsem u tchyně pod střechou a ne jednou nás vyhodila na ulici, tak si moc hubu neotvírám. hold ani rada lékaře nepomohla tak jsem to chtěla ZKUSIT TADY…s mužem se snažíme uklízet i po tchýni aby se nám hrnky nikde nenacházeli, ale není to jen tak-nejsem její služka a nebudu. chtěla jsem jen vědět jestli není nejaka možnost to znechutit dítěti a vy z toho hned uděláte fopá, jaká jsem špatná matka!!! mamy sobě že?! fakt díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.12 18:29

No se nediv. Stále jsem nepochopila, jestli to kafe fakt pije, nebo ne? No každopádně u nás doma nejsou v dosahu hrnky ani skleničky žádné. Ať už kvůli vylití, nebo rozbití. A uklízím je i po manželovi. To je tak velký problém ten hrnek uklidit i byť po tchýni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:30

@blorchi chtěla říct co? že nejsem magor kterej by dal jen tak sam od sebe nebo dobrovolně kafe!!!nenechávám jí to pít snad jen tak! ona si dokáže najít chvíli kdy se nikdo nedívá!
@berry4 aspon tu nejsem jediná s tím problémem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.7.12 18:30

No já bych babičce řekla co a jak, ale je pravda, že bych si hlídala dítě, aby když ten hrnek najde, aby ho nevypilo.. Nevím, jestli máte společnou kuchyň a nebo kde ho dítě najde, ale prostě já bych to všechno neházela na babičku..
Ono těch věcí bude víc a přece nebudete pořád ustupovat - kofola, sladké, brambůrky to budete všechno dávat někde na lednici a nebo někde nahoru..
Já bych prostě hlídala, a pokud vidím, že bere hrnek, tak vzala a řvi si kolik chceš..
Navíc a to nemyslím ve zlém, ale co mě udivilo, že jsi to řekla dětské, protože já něco takového říct moji tak mě seřve jak něco.. Stačilo, když jsem ji jednou řekla, že dostal malý vypít na oslavě hrnek kofoly od někoho… tak jsem dostala takové kázaní a to šlo o vyjímku..Zrovna měl zažívací problémy a ptala se z čeho by to mohlo být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.7.12 18:31

@jitule876 Ale já jako dítě jsem dělala to samé :mrgreen: dokonce jsem chodila a vyjídala ten spodek kávy co tam zůstal :mrgreen: taky byl s emnou prý boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:32

@Nainuva vyhledává ho! a já nejsem hej nebo počkej abych uklízela po tchýni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.7.12 18:32

Ahoj plno malých dětí pije kafe. Tak kup tchýni bez kofeinu, ona to nepozná, přesyp ji to místo normálního. Závislost asi ne, ale aby nebyla moc čilá.
No jo matky co to nezažily tak hned musí rýpat. Nebo ty dokonalé co jim se to nemůže stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.12 18:33

@jitule876 Jitule ale ja nevim proc se hned urazis? Ja nerikam, ze jsi spatna matka, em jen prijde na hlavu postavene, nechat se takhle tocit prckem, proste asi budes muset chodit a kazdy hrnek uklizet, nerikej mi ze babka vypije dvacet kav denne, jestli da i pet, tak pet hrnku neni zadnej problem ne? Proste ho vemu strcim do drezu a mam pokoj, nemusim pak resit jak diteti kavu znechutit ;)

• Citovat
  • Upravit
18223
21.7.12 18:34

@jitule876 No tak když se jí to bojíš říct, že budou problémy a nechceš to po ní uklízet, tak ti nezbyde nic jiného, než opravdu malou hlídat a nechat vztekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013

@jitule876 Ale to není o tom, že bys byla špatná máma, ale že musíš tohle eliminovat i za cenu, že hrnek umeješ po tchyni, neděláš to pro ni, ale pro svoje dítě. Z pití studeného kafe nebo jedění lógru může mít žaludeční vředy. kafe je fakt humus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@jitule876 jenomže pokud máš tchýni jakou máš, tak bud´to budeš uklízet a malá se to odnaučí a nebo prostě to bude pokračovat..
Nevím co bych dělala na tvém místě, ale asi bych to raději uklízela než, aby mi děcko pilo po tchýni..
Já sama nemám ráda, když po někom dopíjím a zvlášt malé dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí