Bolí Hypertonie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
490
4.11.13 19:14

hypertonie - boli??

Ahoj holky dnes nas s malym propustili z nemocnice s diagnozou hypertonie. Jsme odeslani na neurologii takze cekame jeste co nam reknou tam. Maly se ze dne na den zacal pretacet z briska na zada jakoby v kreci, prohybal se do luku a na brisku uz vubec nechce byt. Je mu 8,5 mesice, byl narozen predcasne. Ted o co mi jde. Boli deti to svalove napeti?? Maly je od te soboty desne uplakany, nic ho nebavi( nemuzu se divit kdyz je jen na zadech a na bricho nechce, hned prepadne). Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
4.11.13 19:23

Hypertonie - předpokládám, že se bavíme o svalovém napětí s vysokými hodnotami - je v každém věku vnímaná jinak. A ano, umím si představit, že to malého bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
4.11.13 20:09

@KaataH A on se přestacel správně a pak se zacal prohýbat? Tohle mi totiz dělala malá a už je zase srovnaná. Hypertonus nevzniká že dne na den, tak to poplakávani bude určitě něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.11.13 20:38

@Pinac Jj otacel se pravne, zacal se pred tydnem i plazit a najednou ze dne na den zacal z bricha prepadavat nekontrolovane na zada a hlavu a pritom byl prohnutej do luku. Vypadalo to hrozive, jeli jsme na pohotovost, tam, se jim to taky nelibilo a nejdriv ze mozna monigokok ceklo se na teploty, ty neprisly, ale potize pretrvavaly, dnes nas propustili a zaver hypertonie, detska to potvrdila s tim, ze ji prijde taky divny ze vsechny pohyby delal do ted spravne, a najednou je tezce hypertonicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10499
4.11.13 21:55

Náš malý má teda hypertonus od narození, ale to je asi jedno. Myslím si, že nebolí, jen je prostě napjatý (asi jako když jsi ve stresu), četla jsem, že z toho můžou mít i bolesti hlavy, migrény (v důsledku šíjového napětí). Prostě jako dospělej, když je napjatý ve stresu. A ano, první 3 měsíce prořval téměř nonstop (ale měl i silné koliky a reflux, takže všechno se vším) a i teď je hodně ubrečený. Nikdy jsem nečetla o tom, že to může vzniknout až takhle později, tak vám držím palce, ať je to jen nějaký přechodný stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.11.13 07:00

No dekujeme, dnes nam prijde termin na tu neurologii, tak uz abychom meli po tom vysetreni a vedeli vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí