Od středy teploty, nic jiného

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
3.11.13 07:00

Od středy teploty, nic jiného...

Ahoj holky…třeba poradíte…dcerka 7 let má od středy teploty, tedy nejprve měla jen jednou za den kolem 38C, dala jsem Ibalgin a teplota se objevila až druhý den, má kašel, ale ten měla už před teplotou, vlhký a jen po probuzení, byla jsem u mudr., poslech má v pořádku, od včerejška se intervaly teplot zkrátily, každých cca 6 hodin, tím myslím po podání léku za šest hodin opět teplota, na dnešek v noci už 39C, jeli by jste na pohotovost nebo vyčkali do pondělí na dětskou mudr…? Vůbec nevím, co to může být…rýmu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.11.13 07:08

No doktora měla nabrat CRP (podle toho zjistí zánět v těle). Jinak takhle bezpříznakově může probírat třeba zánět močáku. A s tím kam jet nebo nejet se neodvažuji radit. Zkus třeba na pohotovost nejdřív zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.11.13 07:12

No ještě jsem zapomněla napsat, že jsme s manželem prodělali nějakou virozu, ale teploty jsme neměli, jen hroznou rýmu a klasika u virózy, únava…ale přeci kdyby to od nás chytla, od středy by snad už měla rýmu? Mudr. říkala, že to vypadá, že s tím bojuje, ale od středy je to už dlouhá doba na to, aby se příznaky už objevily, ani v krku jí nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.11.13 08:11

Pokud jdou teploty srážet, asi bych s pohotovostí vyčkala. Po telefonu ti zřejmě moc neřeknou-buď přijet nebo vyčkat.
Dcera měla relativně nízké teploty /38/, ale zvracela, jeli jsme na pohotovost, tam měla CRP 8. Měli podezření na zánět močáku. Druhý den jsme šli k naší dr a už měla CRP 56 a spálovou angínu.
Takže ono se to může rychle změnit. V jednu chvíli nic na bakteriální infekci neukazuje a za pár hodin to může být jinak :-/.
Pokud se to nebude nijak zhoršovat, zkuste vyčkat. I když 39 je docela dost, možná, pokud má bakteriální infekt, kde by pomohlo nasazení ATB, pohotovost pomůže.
Je těžké v tomhle radit, dej na svůj instinkt, znáš dceru nejlíp :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.11.13 08:11

Počkala bych do pondělí k dr. Sofie tohle měla před 14 dny, od středy horečky, i 39,5 trvalo to do neděle kdy už měla jen nějakých 37, ale je fakt, že jí se k tomu přidala rýma a kašel. Dr jí dělala v ordinaci CRP a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.11.13 08:19

Holky díky, teď jsem jí sahala na čelíčko (ještě spinká) a vypadá to, že teplotu nyní nemá, počkám do pondělí, pokud ty teploty budou jako do teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí