Průjem u 14měsíčního mimča už 5. den

8228
4.11.13 13:39

Průjem u 14 měsíčního mimča už 5.den

AHojky, snad mi někdo poradíte. Už 5.den malá bojuje s průjmem. do včerejšího večera to měla tak 20× za den. Jenže když jsem byla v pátek u dr, tak to nějak neřešil, dal nám namíchanou mast na bolavej zadek a šli jsme domů. jenže průjem furt měla stejnej a zadek čím dál víc bolavej, tak jsem si v sobotu večer sjela do lékárny a tam mi dali enterol, jednu tobolku denně… pak kulíška, to mi malá nevypije prostě. a na zadek imazol. zdá se, že tenn pomáhá od té soboty…má to lepší, ten zadek, ale průjem má pořád. jsem se radovala že enterol zabral, protože kakala večer v 21h a pak až ráno kolem 8. no a od těch 8 4×. snažím se to chytat do nočníku. ale tak nevím..už by mohl zabrat ten enterol že?
na jídlo jí dávám bud suchý rohlík, nebo piškotky… občas namočené v černém čaji…na oběd měla brambor. kaši s vodou cojsem v ní brambory vařila… pak dopol rozmačkaný banán a v tom ten enterol… tak já nevím… do toho má dnes týden neštovice… ty provázely horečky 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
4.11.13 13:43

@Smoulinka to by skoro chtelo znova dr ne? Jinak urcite pridat probiotika, aby se to strevo vzpamatovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.13 13:43

A úplně voda?? Pije ti dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.11.13 14:10

Ahoj,
nám enterol zabírá téměř okamžite, uvidíš zítra…brzy se uzdravte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
4.11.13 14:26

@Smoulinka
Zkus jeste hylak, ten zabira u nasi a jeste od HIPPU ORS -mrkvovoryzovy odvar. A neni dehydratovana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
4.11.13 14:35

Náš malej měl ve stejném věku taky šílené vodnaté průjmy. po týdnu každodenních návštěv u dětské, ať se to konečně začne nějak řešit, protože kluk už byl dost apatickej, jsme skončili na kapačkách (nejedl a ani nepil). Jediný co mu na ten průjem pomohlo byla coca cola - vytřepaná bez bublinek, vychlazená a po lžičkách. Enterol nám vůbec nezabral. at je brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí