Hypnox StressPro v těhotenství

10
15.2.14 15:52

Hypnox StressPro v těhotenství

Ahojík, včera jsem zjistila, že jsem znovu těhotná, 1. těhu nedopadlo dobře( zamlklé těhotenství v 3. měsíci). Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má zkušenost s braním Hypnox StressPro v době těhotenství. Trpím několik let depresemi a postupně jsem snížila dávku Cipralexu na půl tablety obden + Hypnox přes den. Nevím jestli bych svoje úzkosti apod. přes den bez Hypnoxu zvládla, ale taky nechci ohrozit mimčo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
15.2.14 15:55

Zavolej svému psychiatrovi nebo gynekologovi a zeptej se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
15.2.14 15:58

Nejlepe konzultovat s lekarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.2.14 18:08

Ahoj :mavam: Já řešila totéž při kojení. Zeptala jsem se přímo na stránách Hypnoxu.

Můj dotaz:

chtěla bych se Vás zeptat, zda je Hypnox StressPro vhodný i pro kojící matky. Plně kojím měsíční miminko. Vím, že jste v minulosti již na tento dotaz odpovídal, že je to možné. Jen mě trochu zaráží, že u tohoto produktu je výslovně napsáno, že není určen pro těhotné a kojící ženy. Opravdu proběhl výzkum, který by dokázal, že účinná látka nevstupuje do mateřského mléka nebo nemá negativní vliv na kojené dítě? Od porodu se potýkám s dost nepříjemnými úzkostmi občas přerůstajícími do deprese. Před otěhotněním jsem se dlouhodobě léčila s depresemi (brala jsem Seropram a Lexaurin), krátkodobému braní AD jsem se bohužel nevyhnula ani v těhotenství. Myslím si proto, že jsem své dítě vystavila už tak dost vysokému riziku a nechci s tím pokračovat při kojení. S kojením zatím přestávat nechci.

Odpověď:

Vůbec se nebojte a klidně přípravek s lactiem během kojení užívejte. Doporučuji k tomu ještě homeopatikum SEPIA 9CH, 3 granule 1 x denně nechar rozpustit v ústech, postačí jedna tuba (tedy využívat jedno balení). Buďte skutečně úplně v klidu. dr. Ryc

A vyjádření výrobce: Přípravek Hypnox StressPro vzhledem k tomu, že nebyl oficiálně schválen (testován) pro těhotné a kojící Vám nemůžeme doporučit k užívání během kojení i když účinná látka je jen mléčná molekula (všeobecně se u kojících a těhotných nedoporučuje nic nad rámec omega 3 a kyseliny listové). Pan doktor Vám přípravek HypnoX SressPro doporucčil na základě svých vlastních zkušeností. Biopol GN, distributor značky Barny´s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.2.14 18:12

Můžu se zeptat, jestli ti Hypnox pomáhá? Já měla zezačátku pocit, že docela jo. Ale pak nějak účinkovat přestal. Taky jsem v těhotenství musela chvíli brát AD (Seropram), mimčo mám zdravé. Nebo to aspoň zatím tak vypadá :think: Bude mu půl roku a je to čilý klučina. Jen trochu uřvanější :roll: Ale to s tím nemusí souviset, to bude spíš souviset se stresem, který jsem si v těhu prošla a kvůli kterému jsem pak na čas AD musela nasadit. A můžu se zeptat, jestli se chystáš s AD kojit? Já to zatím odmítám, i když je to pořád dost boj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.2.14 18:13

Ještě ti můžu na deprese docela doporučit Bachovy esence, tato paní je výborná: www.bachovyesence.cz Je strašně ochotná, přímo přes stránky jí popíšeš svůj problém, ona se ještě na pár věcí zeptá a pak navrhne vhodnou kombinaci kapek. Obratem je pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.14 23:21

Moc vám všem děkuju za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.14 23:21

PRO PAJANKA : Zkouším Hypnox teprve necelé 3 měsíce a mám pocit, že jsem přes den klidnější ( bývám jinak dost podrážděná), řekla bych, že mi i pomáhá zvládat každodenní situace ( jízda mhd apod.), které pro mě občas bývají náročné, protože mám sociální fobii… Jinak o kojení s AD jsem zatím moc neuvažovala, spíš se teď modlím, aby tohle těhotenství dopadlo dobře a pak uvidím co dál..ale asi bych s AD nechtěla kojit :roll: Chtěla bych je někdy úplně přestat brát, ale čas ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.2.14 14:39

@Lucis84 Osobně si myslím, že Hypnoxem v těhotenství nic nezkazíš. Koukla jsem i do té poradny a při těhotenství se podle toho pana doktora může brát. A pokud ti pomáhá, tak to je super :palec: Bude to pro mimčo menší zlo, než chemické léky. Tu podrážděnost já moc dobře znám, v těhotenství jsem se cítila, jako kdybych měla neustále premenstruační syndrom. Přeju ti hodně štěstí, aby těhotenství už tentokrát vyšlo a hlavně abys ustála šestinedělí, mně se všechny moje psychické problémy mnohonásobně prohloubily, ale u tebe to může být třeba naopak. Ale kdybych věděla, co mě čeká, asi bych hodně zvažovala, zda vůbec kojit a nebo raději brát AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí