Blíží se mi porod?

171
14.2.14 13:02

Blíží se mi porod?

Ahoj jsem na profilu od sestry jelikžo tu nejsem příhlašená a potřebovala, bych poradit. Včera mi přišli bolesti byli to pravidelné „kontrakce“ po 15.min ,ale strašně takové slabé nic hrozného bolesti v křížích a stále průjmy, které trvají víc jak 4.dny .ROzhodla jsem se tedy odjet do porodnice tam mi řekli že vše vypadá v pořádku i ozvy a že hrdlo dély je 1.cm i když jsem jim tvrdila že mě, ale stále popichuje břicho tak mě poslali domů samozřejmě jsem nemusela, ale já šla celou noc mě popichovalo dole podbříšku a v boku ráno také ted mi to přestalo, ale opět průjem co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
14.2.14 13:05

Kolik jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.2.14 13:07

:mrgreen: a jaký jsi vůbec tt? Když tě poslali domů, tak se asi zrovna fakt nic neděje. Kontrakce nejsou žádné popichování v boku a podbřišku. Těžko říct, každý den se blížíš k porodu víc a víc, zbytek ti neřekne nikdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
14.2.14 13:07

Určitě blíží, může to takhle ještě chvilku trvat, ale taky může být za hodinu vymalováno a rozjeto..radím mít vše přichystané, čekat na správný okamžik a přeju rychlý porod.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.14 13:08

Jsem 36+4 No nevím stále mi, ale tvrdne břicho a povoluje, ale jak říkám žadné hrozné bolesti které by se nedlai vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.2.14 13:10

@Melindaa To jsi málo, to bude jen příprava dělohy a průjem spíš od něčeho jiného, ale samo může být, nicméně bych přála, ať ještě není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
14.2.14 13:11

Tak me kontrakce ze zacatku taky nebolely, vubec, jen trosilinku v zadech, ale tomu se bolest nedalo rikat. A co na gynde tvuj dr? Nchces radeji za nim zajet?

• Citovat
  • Upravit
269
14.2.14 13:17

Vy jste se sestrou stejně těhotné? https://www.emimino.cz/…ckat-180465/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.14 13:25

Ta už má zdravého chlapečka :)
No nevím holky snad to vydržím telefonovala jsem panu Doktorovy ten mi zdělil že podle toho co mi tedy je" se mimčo připravuje že se můžu i otevírat takže ted nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.2.14 13:26

@Melindaa ty jsi fakt pipina…, nechci být sprostá, ale v hlavě máš zjevně místo mozku něco, co leze skotu ze zadku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
14.2.14 13:28
@Melindaa píše:
Jsem 36+4 No nevím stále mi, ale tvrdne břicho a povoluje, ale jak říkám žadné hrozné bolesti které by se nedlai vydržet.

ja mela poslicky cely tyden pred porodem v kuse. Neboj porod poznas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.14 13:30
@kozisek píše:
@Melindaa ty jsi fakt pipina…, nechci být sprostá, ale v hlavě máš zjevně místo mozku něco, co leze skotu ze zadku :roll:

Prosím tě ten vulgarismus si nech pro někoho jiného já se neprosila o kritiku jen o nějakou radu od zkušené mamči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.2.14 13:37
@digi_v píše:
Vy jste se sestrou stejně těhotné? https://www.emimino.cz/…ckat-180465/

@Melindaa tak tohle je trapné, jestli si tady z holek střílíš, to je sestra, obě jste těhotné, rodíte ve stejném týdnu a ještě ti doktor skrz porod radí přes telefon :zed: takže nenechám a mám chuť tě nahlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.14 13:39
@CokeLady píše:
Takže sestra porodila v 37. tt včera nebo předevčírem a ty jsi 36+4 tt? no to je mi ale náhodička :palec: Jste si u toho navzájem svítily? :roll:

no samozřejmě že ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.2.14 13:39

@Melindaa a už jsem to udělala, některé holky to fakt prožívají a nemusíš z nich dělat bambuly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí