Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat na nazor, protoze jsem projizdela spoustu diskuzi a nic nenasla, jsem podle ms 7+0, ovulace nevim kdy byla, a byla jsem minuli tyden ve spitale ze jsem zacala spinit, ve stredu tenhle tyden jsem byla nakontrole u sve doktorky a ta mi delala hcg 2747, gestacni vacek 10mm, a naznak zloutkoveho vacku, plod nikde. Mela jsem prijit dnes, hcg vzrostlo jen minimalne na 3034, gestacni vacek 8mm apo zloutkovem ani pamatky
,rikala mi ze by to mohlo byt mimodelozni tehotenstvi ale nic tam nevidela, mam prijit dalsi stredu na kontrolu a ze se uvidi, mate nekdo podobnou zkusenost? moc tomu nedavam, ale porad doufam ze nejaka nadeje tam je. diky moc za odpovedi
@ketiinka pokud by bylo mimoděložní, nenajde Ti ten gestační váček
při mimoděložním nenajdou v děloze vůbec nic.. ![]()
@martina.se pani doktorka mi prave rikala ze by plod mohl byt nekde jinde. tak jse mz toho jelen.
@gabi.design diky moc, no ja doufam, ale kdyz uz ani gestacni vacek neroste
ani hcg tak jak ma, tak uz moc tomu neverim
@ketiinka
Je šance, že si měla pozdě ovulaci, ale moc bych se k tomu neupínala… ![]()
Taky držím palce, podle plodu bych se neřídila, těhotenství může být mladší. Ale to Hcg je divné, tam by měl být vyšší nárůst.
Me prave rikali zase ze hcg se ridit nemam, ze to muze vyskocit…ale ye se zmensuje gestacni vacek?
Zkus tomu dát šanci. Já byla kdysi 5+x a měla jsem pouze gestační váček a plod nikde, podle tabulky jak už plod půjde vidět i se srdíčkem a ono nic tak jsem měla přijít za 2t a pak už se teprv ukázal a byla jsem tak v 7+4..v 9+0 jsem špinila takže pohotovost a vše naštěstí v pořádku..jsem bych měla být 9+6 a probudila jsem se se šílenýma bolestma tak nástup na gyndu a taky cše v pořádku..Tak zkus ještě počkat a přeji at to vše dopadne dobře ![]()
@Malvajs me tohle prave taky pani doktorka rekla…takze mam trosku strach pri bolestech mam jet hned do nemocnice protoze tam zatim nic nevidi, ale pry se to muze zmenit…
A holky nemyslite ze v ukoncenem 6 tydnu nemt ani gestacni vacek je divny? a jeste kdyz je o 2mm mensi?
@Malvajs píše:
Omyl! Me nasli!! Sledovali mi plodove vejce v deloze, ktere nerostlo, pak jsem trosku krvacela, deloha na UTZ cista a pritom mi to rostlo ve vejcovodu, na coz se prislo za dalsi 3 tydny!!
Zakladatelce drzim palce, at to dopadne dobre
fíha… mi řekli, že by tam nic nebylo.. tož to se omlouvám za mystifikaci
![]()
Diky moc…tak ono mi zbyva jen doufat clovek to stejne neovlivni ![]()