Bolest v pravém podbřišku a třísla v 6tt

420
14.2.14 09:01

Bolest v pravém podbřišku a třísla v 6tt

Ahoj, vím, že tady už podobná témata jsou..ale jsou stará, a celkem mě děsí,
jsme na začátku těhu 6t a k doktorce mám jít až za týden, už jsem jednou potratila cca 11 tt ale velikost byla 8tt…bolí mě teď hrozně pravé tříslo a střílí mi to do břicha…sem tam mě bolí břicho i jako při menstruaci…jedna paní psala že to znamená potrat když tak bolí břicho..strašně se bojím, že zase potratím..děsí mě to, nemůžu spát…ach jo..prosím o rady…tady mi to vždycky pomůže…DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.2.14 09:04

Tříslo určitě potrat neznamená. Jinak můžeš na pohotovost jet hned, sice se asi stane co se stát má, v téhle fázi toho moc dělat nemůžou, ale zkontrolovat tě můžou.. Aspoň uvidí, zda je dítě/dutinka tam kde má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.2.14 09:08

Paní tam psala, že bolest jako při menstruaci znamená potrat…
jako já nevím, pamatuji si, že mě na začátku břicho bolelo jako bych to měla dostat..ale potom když jsem potratila tak mě nebolelo nic..jen srdce…ta boelst není nevydržitelná..ale jsem vyschýzovaná…tak se chci jen poptat zda je to normální že to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.2.14 09:11

Mě břicho bolelo jako při MS, prsa taky, dokonce jsem krvácela, fakt jako při MS a těhotná jsem byla. Tak držím palce, naděje je vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.2.14 09:13

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
14.2.14 09:15

@Elinisko Tak já jsem to měla taky a ve stejném týdnu jako ty. Dneska jsem 30+5 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
420
14.2.14 09:17

Tak to je super:-)snad se taky dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.2.14 10:09

Pokud nekrvácíš, tak nepotrácíš. Víš co, i kdyby se něco dělo, stejně je to buď anebo. Tak se hoď do klidu a nechej to na tom plodu. První týdny břicho bolí jako při MS, bolest v tříslech je normální, můžeš se klidně objevit špinění, na začátku těhotenství je to pro tělo hormonální palba jako blázen a to tělo se s tím musí srovnat. Pokud nemáš vyložené křeče, které se objevují v nějakých intervalech, nekrvácíš - je všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.2.14 10:12

pro gabi.design

Ne nejsou to křeče..jen tlak…a dá se to vydržet…tlak jakoby zaražené větry:-)
a zatím teda nekrvácím..předtím jsem potratila tak, že jsem úplně nepatrně špinila asi 2 dny..ale nešlo to skoro vidět..no a potom po 2 dnech jsem šla v noci na wc..a žuchlo to ze mne..strašně moc krve nahjednou…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
14.2.14 10:13

Me bolí břicho jako na MS od začátku, je to prý tím roztahovanim…ted už jen párkrát týdne a mám magnesko jsem 21+3.Holt to k tomu patři, ale radši si zajet nikdy nevis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.2.14 10:16

lucynka 25

Já myslím, že je to normální po přečtení Vašich příspěvků..k doktorce jdu za týden a samozřejmě se zeptám…ale jak psala gabi..holt je buď a nebo…a příroda si udělá svoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí