Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem v 37.tt už, bych ráda šla na to „.Ale nějak se mu nechce myslíte že si mám zkusit nějak vyvolat porod? SLyšela jsem že zabírá teplá koupel, sex, uklízení“?
A možná taky pár facek a nakopnutí do zadele. Nemyslíš, že to je na dítěti a ne na tobě, kdy se má narodit?
Samozřejmě počkat, co je tohle zase za dotaz…
Teoreticky máš ještě 5týdnů čas a vyvolávaný porod je nepříjemný porod.
Nech dítě dokud nebude připravené.. Pak půjde porod mnohem snáz a bezpečněji.. O rychlosti a průběhu porodu si rozhoduje dítě a ne matka nebo personál nemocnice.. Vanu nebo sex si klidně dej, pokud není tělo a dítě připravené tak se nic nestane..
@berry4 přesně jak píšeš ![]()
Jsem taky těhotná, ale opravdu přestávám chápat některé myšlenkové pochody některých aktérek zde. Že by těhotenství až tak zatemňovalo mozek?
Konce jsou vzdycky dlouhe a vlece se to, vydrz
miminko si rozhodne kdy prijde na svet. Drzim palecky at neprenasis
![]()
Díky tedy všem
no jo už mi z toho hrabe to máte pravdu asi mi vážně přeskočilo. Uvidíme tedy kdy se mu bude chtít už konečně vylíst:)
Spis si prej porodit opravdu v terminu ja prvni prenasela 10 dni a to je pak teprve opruz
![]()
@berry4 píše:
A možná taky pár facek a nakopnutí do zadele. Nemyslíš, že to je na dítěti a ne na tobě, kdy se má narodit?
já s tebou dneska tak vzácně souhlasím snad všude ![]()
@Melindaa
ještě je čas, věř, že jestli se ti teď zdá, že už se to nedá vydržet, tak po porodu bude hůř ![]()
navíc, je to fakt brzo, poku k tomu dr. nevidí důvod, tak ti ani hamiltona neudělají, mi dvojčata začali vyvolávat až 38+0 ani u takhle rizikového těhotenství (navíc těh. cukrovka) je nechtěli vyhánět dříve
@Melindaa Zabrat to může a nemusí. Když se mu ven nechce, tak nepůjde a proč dítě vyhánět? Tohle nechápu
![]()
@terinka4444 píše:
já s tebou dneska tak vzácně souhlasím snad všude
chudinko, aby jsi náhodou toho vetřelce nemusela nosit ještě pár týdnů co?
![]()