Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Melindaa Tak jdi „do toho“ a následky si nes sama… všechny tyhle věci jsou spíš nebezpečné než ku prospěchu…
Poslední dny jsou otravné, ale zkus se to vydržet, nic násilnýho bych nedělala, ale je fakt, že poslední týden před termínem jsem chodila denně na kilometrové procházky a kontrakce mi začaly po sexu (ale je otázka jestli to bylo z toho, nebo to bylo tím, že jsem měla den před termínem porodu
)
No ono si opravdu mimi řekne, mě se snažili vyvolat porod lékaři 7 dní a když už se to konečně rozjelo tak mi vylít tlak a rychle dělali císaře a ve výsledku se zjistilo že měla malá těsně omotanou pupeční šňůru kolem krku a přirozeně by se stejně nenarodila.
Takže se hoď do pohody, příroda ví co dělá a užij si poslední chvilky klidu a hodně odpočívej ![]()
@Melindaa píše:
Ahoj holky jsem v 37.tt už, bych ráda šla na to „.Ale nějak se mu nechce myslíte že si mám zkusit nějak vyvolat porod? SLyšela jsem že zabírá teplá koupel, sex, uklízení“?
No jasně!! Rozhodně vyvolat
! 37tt to už je děsná otrava, kdo by se s tím harantem tahal ještě několik tejdnů ![]()
To já bych si ho tam ráda ještě nějaký ten týden nechala
(nemáte na to radu?) konečně si to těhotenství užívám.
@Lajka09 píše:
To já bych si ho tam ráda ještě nějaký ten týden nechala(nemáte na to radu?) konečně si to těhotenství užívám.
strč tam pěst
@Melindaa píše:
Ahoj holky jsem v 37.tt už, bych ráda šla na to „.Ale nějak se mu nechce myslíte že si mám zkusit nějak vyvolat porod? SLyšela jsem že zabírá teplá koupel, sex, uklízení“?
co proplesknutí?
jako sorry, tohle je fakt stupidní..
až bude čas, tak to půjde.. nechápu, proč to mimino chceš tak honit ![]()
Já nechápu, prč některý lidi mají děti - těhotenství trvá dlouho, porod bolí, pak trvá, než si dítě sedne, než se postaví, než chodí, než mluví. Ach jo, to to všechno trvá. Neměly by se děti rodit rovnou s červeným diplomem? ![]()
Me maleho vyvolali 37tt, protoze mi neustale po troskach odtykala plodovka. Narodil se 50cm 2,95kg takze stacilo. Chvilinku po porodu zjistili ze ma zloutenku… A to hodne silnou. Tak ze se musel svitit pod tou jejich lampou. Na to mí vubec nepribiral… Porad jsmi nadavali ze toho sni malo. V roce mel 7,70kg. Ted mu je 6 a ma teprve 16kg. Moc toho porad nesni. Ted jsem 35tt a vsechno vypada v poradku, tak doufam ze budu mit mimiska v brisku co nejdyl, at je vse tak jak ma
boli me vsechno uz ted. Nahore mam 17kg, ale myslim si ze mit broucka v brisku je to nejkrasnejsi. Jemu je tam nejlip.