Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem byla na velkym utz a vse pry v poradku, miminko ma vse co ma mit a v poradku..jen si me pozvali za 3tydny, ze se jim zda, ze mam vice plodove vody..LEHKY polyhydramnion mam ve zprave..pry pokud by se mi hodne zvetsilo bricho, nebo by se mi blbe dychalo mam jet do nemocnice..mam se neceho obavat? Ma tu nekdo s timto zkusenost? Neco jsem o tom ted cetla, ale pisou o vrozenych vadach apod. a pritom je pry v poradku, nebo predcasny porodech apod..jinak beru magnezko na tvrdnuti bricha (17.tt jsem byla v nemocnici 5dni).Pohyby citim uz od 18+6.. ![]()
Co myslite???
Zbytečně se nestresuj, nemusí to vůbec nic znamenat
držím palečky, ať je to v pohodě..a myslím že bude ![]()
@slavuska1 děkuji,taky si myslím, při každém mereni, říkala, ze je to luxus a az ke konci se rozhodla pro to, ze to tam napíše, desne se mala mrskala, ma tam kvůli tomu víc místa..
Jen jsem přišla domu, vygooglovala si ten název a nic moc, ale zas to mám lehký..tak snad jo. Děkuji, přesné tohle potřebuji slyset ![]()
@lucynka25
Mám to úplně stejně, jsem 22. týden a něco, taky to vím z velkého UT. Mudr se to nezdálo, nazvala to polyhydramnion, poslala mě ještě to fakultky, tam mi řekli, že vody je víc, ale žádná hrůza, horní hranice normy. Na mimču taky nic nenašli, mám být v klidu, že někdo má vody míň a někdo víc. Průšvih by to prý byl, kdyby se k mimču vešlo ještě jedno, ale to ani náhodou. Vývojové vady žádné nenašli.
@Teeny tak to jsi me uklidnila
taky si říkám, kdyby to bylo něco vaznyho někam by me poslali (byla jsem s dnes v porodnici na utz),tak jdu az za 3tydny zase k nim na ko.Me taky ma male nic nemasli
diky ![]()
@lucynka25 Tak já uklidňuju hlavně sebe
jdu na konci února, prý mě budou sledovat, tak uvidím, co bude… Ještě jsem si vzpomněla, že to prý může být prodělanou virózou, chřipkou apod., ale já teda nic neprodělala. To bude dobrý, uvidíš ![]()
@Teeny já taky ne..spis premyslim nad tou cukrovkou
ještě jsem nebyla, no ten chodi se 24-28.tt
na to jsi objednána? já ještě ne…a poradnu mám az za 5tydnu, se asi o to prihlasim az si pojedu za 14dni pro lístek na peníze.. ![]()
@lucynka25 Na cukrovku mám jít tento nebo příští týden, tak uvidím. Ale z moči cukr sledují každou poradnu, to myslíš, že nepoznají? Až z toho vypití té glukózy? Na to jsem se právě zapomněla zeptat a sestra zkoukne papírek a mlčí… Jo, přihlas se, budeš aspoň trošku vědět víc, to asi nebude vadit, že půjdeš dřív.
@Teeny to nevím, moc mám taky v pořádku…no tak snad kdyby bylo nějaké podezření tak by mi řekly už po tom utz v ty porodnici…no každopádně se o to za techn14dni prihlasim, to bude akorát…no to je vypití te sragory
z toho urcite, z ty moci se to asi nepozna ![]()
@lucynka25 No já se taky po
už tak co chvila zvracím a po ránu toto, fuj. Od dětství nesnesu ani sirup, to bude komedie
Tak nám i vám držím pěsti, ať jsme všichni v pořádku ![]()
Ahoj, tak jste na tom? Já byla na kontrole, vody bylo víc a včera jsem měla další kontrolu a vše je v pořádku, vody už je normálně a už mně ani nebudou sledovat. A co vy? Doufám, že ok!!! ![]()
My byly ve 24.tt a bylo to lehce nad normou a uz je to uplne dobre
tak to jsem rada ze jste taky ok