Zmatky u druhého těhotenství, nesouhlasí MS

297
14.2.14 16:30

zmatky u druhého těhotenství

Ahoj všem, člověk si myslí že u druhého už všechno bude vědět, ale ne. Dneska jsem byla u doktora po 14 dnech od vynechání MS. Poslední MS byla 7.ledna, cyklus byl 25 dni. Čekala jsem kdoví jak „velké“ už to miminko bude a ono zatím nikde, jen ges. váček. Nečekala jsem to, protože u prvního těhotenství mi doktor 3 dny po vynechání MS našel mimi velké 0,5 cm. Myslíte si že je to možné aby bylo tak krátce po vynechání tak velké? Můj nový doktor říkal, že to není možné, že jsem byla už zřejmě měsíc těhotná. Podle těhotenské kalkulačky jsem 5+3, to je na embryo asi brzo že? Už tomu vůbec nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.2.14 16:32

@Iv85 můžeš mít posunutou ovulaci, takže mimino se teprve vytváří.. předpokládám, že Tě pozval na další ko.. pak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
14.2.14 16:34

Až za tři týdny, právěže jsem zmatená z toho, že u prvního jsem měla 3 dny po MS miminko 0,5cm. Divné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:40

@Iv85 tak jsi předtim měla posunutou ovulaci atd.. ono je to pokaždé jiné… Za 3 týdny uvidíš ;) jestliže kalkulačka ukazuje 5+3 tt, tak nemůže být nic vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
14.2.14 16:41

@Iv85 já byla v pátém týdnů na uz a nebylo tam vůbec nic:-( a dva týdny uz tam bylo mimi i se srdickem :-) určitě bude vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
14.2.14 16:45

No já blbec jsem si myslela, že jsem tak 7tt, když už mám dva týdny po vynechání, ale těhot. kalkulačka mi ukázala 5+3, tak jsem vedle asi já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
14.2.14 16:50

@Iv85 ono se to asi blbe počítá, nevím jak Ty, ale já mela dost nepravidelny a hlavně dlouhy cyklus-někdy i 38 dni a nakonec jsem ted podle poslední menstruace v 17tt ale podle už 13tt, to už je docela rozdíl a do ted nevím kdy jsem vůbec otěhotněla, jelikož poslední MS jsem měla 4.10 a otěhotnění někdy na začátku prosince :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:57
@Iv85 píše:
No já blbec jsem si myslela, že jsem tak 7tt, když už mám dva týdny po vynechání, ale těhot. kalkulačka mi ukázala 5+3, tak jsem vedle asi já :-)
:mrgreen: i to je možný ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:00

A máš opravdu přesný ten cyklus - vždy 25 dní? Třeba tento mohl být o pár dní delší, posunutá ovulace a rozdíl je tu ;) No, ale jestli jsi to měla naposled 5. ledna, tak to ještě není zpoždění 14 dní, nebo jo? Já to měla 15.1., takže dnes první den zpoždění…

• Citovat
  • Upravit
11620
14.2.14 17:01

@Iv85 A tak když to vezmu zhruba, tak do 7. února měsíc, je 14.2., tak jsem odhadovala tak +/- 6 týdnů, to by mělo sedět, ne :think:? Já jsem u prvního byla 5+3 na kontrole, protože jsem špinila a byl taky jen gestační váček, za týden embryo bez akce a za další den i :srdce:. Tak třeba to budeš mít podobně. U druhého už jsem šla schválně poprvé až v osmém týdnu, bylo :srdce: a měla jsem to bez nervů :pankac:. Ale potíže tentokrát žádné nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:05

Tak jsem to přepočítala a opravdu, pokud bys měla cyklus přesně těch 25 dní, tak už máš 14 dní zpoždění…

• Citovat
  • Upravit
Kyarra
14.2.14 17:06

Taky nechám případný utz na později - je to bez nervů a víš, na čem jsi…kdy jdeš znovu na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
11620
14.2.14 17:08
@Kyarra píše:
Tak jsem to přepočítala a opravdu, pokud bys měla cyklus přesně těch 25 dní, tak už máš 14 dní zpoždění…

To ano, ale 25 dnů cyklus, to nejsou ani 4 týdny. A plus 2 je šest necelých, ne :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:13

@Genovesa Jo, to jo…mě se jen zdálo, že to zpoždění není tak velké, ale vzala jsem kalendář a spočítala to :palec: Takže jo, je cca v 6.týdnu, ale kdy došlo k oplodnění, to těžko říct, zvlášť, pokud je cyklus krátký, tak nevím, jak to bývá…já jsem sice do zdárného konce těhotenství nikdy nedošla, ale jednou taky na utz nic (cca 5.tt) a za týden už váček a v něm plod a srdíčko. Sám dr. říkal, že tyhle brzké utz nevypovídají skoro nic. Já si dnes nechala nabrat HCG, hodnota hezká, ale na utz nejdřív za 14 dní, přesně se chci vyhnout těm „neprůkazným“ váčkům atd…

• Citovat
  • Upravit
297
14.2.14 17:15

Na kontrolu až za tři týdny a to už mi prý dají průkazku 8o nějaké rychlé na to, že tam nejde nic vidět :D měla jsem vždycky 27 dní a pak poslední cyklus 25 dni, takže jsem to počítala podle toho posledního 25-ti denního. Že já sem tam lezla :D u prvního jsem měla 3 dny po vynechání mimčo 5mm, takže srovnávám. Nicméně netuším jestli jsem to neměl doktor blbě spočítané, protože jsem rodila v 37tt a syn měl 3,95 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí