Zmatky u druhého těhotenství, nesouhlasí MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kyarra
14.2.14 17:22

Tak já myslím, že ten cyklus nemusel být přesně 25, do toho třeba pár dní posunutá ovulace a klidně týden rozdílu je tu :palec: Pokud jsi 5+3 a máš váček, je tok, horší, kdyby tam nebylo vůbec nic :hug: Teda ale tři týdny, to je fat dlouho :( Mě by můj dr. objednal dříve, jak ho tak znám…už kvůli mému klidu. Ale zase za ty tři týdny už budeš mít jistotu (i srdíčko atd…). Stejně tím člověk nic neovlivní, akorát ty nervy z čekání, to je blbé…

• Citovat
  • Upravit
4317
14.2.14 17:24

Taky si říkám, ze nechat Tě čekat tři týdny je hrozny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:25

@Genovesa Teď jsem se smála sama sobě - počítám tu cyklus neznámé osobě a sama vlastně nevím, jak je to se mnou :lol: Tož jsem opět vzala kalendář a jsem asi 4+2…ale to je brzo úplně na všechno, takže zatím no stres, stát se může všechno 8)

• Citovat
  • Upravit
297
14.2.14 17:34

No a to jsi prý mám zavolat na konci února a ona mi řekne přesně kdy mám přijít, ještě si tam planujou nějakou dovolenou, no aby to nebyl nakonec měsíc :-) abych už neměla břicho jak slon, všichni říkají, že u druhého těhu to roste jak hřiby po děšti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:36

@Iv85 Tak si nech jako samoplátce udělat test na HCG v krvi…bylas na odběrech? To bys viděla, zda to roste - a tedy, zda těhu prosperuje. Aspoň něco :nevim:

• Citovat
  • Upravit
297
14.2.14 17:37

Vzala mi krev a jenom mi pak řekla: jo jste těhotná. Sestra je docela příjemná no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:44

@Iv85 Jej, tak to je škoda, že nevíš tu hodnotu :( Teda koukám, že každý MUDr. je jiný :nevim: Mě bere HCG vždy, to číslo vím taky přesně, většinou pokud je neprůkazný utz, tak za pár dní mě pošle na krev znovu a podle toho se domluví další kontrola…ale určitě by to nebylo později než za týden až 10 dní :cert: Dříve jsem také chodil k takové „sdílné“ a „ochotné“ doktorce a raději jsem prchla jinam…Tak ale teoreticky, kdybys na tom trvala, tak by ti tu hodnotu říct měli, je to tvé právo. Nebo tam za týden zavolej, že tě bolí v podbřišku a vemou tě hned :lol:

• Citovat
  • Upravit
11620
14.2.14 18:05

@Kyarra Tak přeju, ať už to konečně dobře dopadne :hug:.
Jinak já s tou první jela na kontrolu hned druhý den, aby lékař viděl, jestli bude nějaký posun ve vývoji. A taky mi furt brali hcg. Byl, takže ko za týden v 6+4. To ještě nebylo srdíčko, tak mě hnal na ko další den s tím, že mám přijít na lačno a od půlnoci nepít. Jako posadilo mě to na zadek, šla jsem tam s tím, že je brzy na kyretáž. Ale ten druhý den už srdíčko bilo jako zvon. Ale je fakt, že špinění musel zastavit utrogestanem. Nervy to byly děsný, proto jsem to tentokrát nechala koňovi. Ono každé embryo může mít asi trochu odlišné tempo vývoje. Nakonec jsem rodila 11 dnů před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 18:27

@Genovesa Děkuji, gratulace přijímám až po porodu :lol: To je vtip, samozřejmě, ale já už to vše beru s rezervou…
Jinak u tebe taky mazec, koukám. Jako poslat někoho v 6+něco na kyretáž, protože není srdíčko 8o Neřeknu, třeba koncem toho 8.týdne, tam už bych uvažovala, ale toto…ještě že to dopadlo tak dobře :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
11620
14.2.14 18:41

@Kyarra Já to cítím úplně stejně, proto jsem nepsala, že ti gratuluji k těhotenství, pouze že přeji, aby to dobře dopadlo. Já v tom tak nějak cítím rozdíl :oops: :nevim:.
Můj lékař je primář gynekologie, viděl už lecos a prostě tomu těhotenství nevěřil vzhledem k tomu vývoji, no. I to hcg rostlo na hraně. Nevím, jak bych se zachovala, kdyby se akce nenašla, myslím, že bych chtěla kyretáž odložit. Ale jsem strašně ráda, že jsem to nemusela řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 18:46

@Genovesa Já ti rozumím, děkuji! :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat