Hypoteční banka a registr

9
27.10.16 15:12

Hypoteční banka a registr

Ahojky holky :roll:
Tak jsme přes finanční poradkyni zazadali o hypo v Raiffeisenbank a nedostali.
Manžel pracuje 10 let v jedné práci, vše ok, ale já jsem prošvihla poslední splátku u Ge money bank a oni mě soupli do registru dlužníků. I když mám půjčku již doplacenou a jednalo se o poslední splátku, stejně nám to kvůli tomu nedali. Naše poradkyně zkusí ještě Hypoteční banku, ale co a jak bude vědět až v pondělí. Nejraději bych si nafackovala… Holky, máte s Hypoteční bankou zkušenost? Jsou aspoň trochu vstřícní? O registru atd jsme teď slyšeli vůbec poprvé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
27.10.16 15:15

Pokud jsi v registru, nedaji ti to asi nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.16 15:18

Právě že když to mám doplacene, tak prý ano. Jsem z toho zmatená :think: Manžel prošel, jiné půjčky nikde nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.10.16 15:21
@Karol2010 píše:
Ahojky holky :roll:
Tak jsme přes finanční poradkyni zazadali o hypo v Raiffeisenbank a nedostali.
Manžel pracuje 10 let v jedné práci, vše ok, ale já jsem prošvihla poslední splátku u Ge money bank a oni mě soupli do registru dlužníků. I když mám půjčku již doplacenou a jednalo se o poslední splátku, stejně nám to kvůli tomu nedali. Naše poradkyně zkusí ještě Hypoteční banku, ale co a jak bude vědět až v pondělí. Nejraději bych si nafackovala… Holky, máte s Hypoteční bankou zkušenost? Jsou aspoň trochu vstřícní? O registru atd jsme teď slyšeli vůbec poprvé :roll:

Tak jestli ti můžu poradit, tak nejvstřícnější je Wüstenrot. Já s tímhle nikdy problém neměla, ale vím, že se ě poradce ptal, jestli se mi tohle někdy nestalo, že jim nevadí jakoby 3 hlášení v registru. Hypo jsem si přes ně brala v září, 90% částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.10.16 15:22
@Karol2010 píše:
Právě že když to mám doplacene, tak prý ano. Jsem z toho zmatená :think: Manžel prošel, jiné půjčky nikde nemáme.

To je nezajímá. A po výmazu pro ně nejsi bonitní asi 5 let ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.16 15:23

@Danda24 fakt? Tak to zkusíme no. Jsem z toho úplně v…
Máme zamluveny být, s něčím takovým jsme nepočítali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.10.16 15:29
@Karol2010 píše:
@Danda24 fakt? Tak to zkusíme no. Jsem z toho úplně v…
Máme zamluveny být, s něčím takovým jsme nepočítali

To věřím, ale snad to už bude bez problému :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Ještě Equa bank má speciální hypo pro „rizikové“ klienty, jen jsou tam vyšší úroky…hypotéční banka je dost přísná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9

@Danda24 no to je hezký. Mě se v net bance ukázalo, že mám úvěr doplaceny, zůstatek nula, tak si říkám ok, super a za 14 dní mi přišla upomínka, že mi chybí doplatit poslední splátka plus mi přišla pokuta za prodlení. Tak jsem to hned zaplatila a ani ve snu mě nenapadlo, že mě někam dají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.16 15:31

@catherine100 prosím víš o tom něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
27.10.16 15:32

I kdyz to doplatis, z registru mazou myslim az po nekolika letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.16 15:33

8o za jednu chybu pykat 5 let… Bože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
27.10.16 15:34

@Karol2010 nevím osobně, ale na webovkach o tom píšou záznamy dostal hypo i přesto že asi před rokem doplatil exekuci, ale podmínky nevím, jen mě překvapilo, že zrovna on to dostal i když ne na závratnou částku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.16 15:38

@catherine100 nám stačí mega stopadesat. Děkuji za tip, kouknu se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.10.16 15:59

Ono to všechno může být jinak. Z registru se moc nemaže, ale banky kouknou jen nějakou dobu zpětně- cca 4 roky. Takovýto zářez neprojde, pokud je registr zpracováván „strojově“. Ale poradci často mají solidní vztahy v některé pobočce a pokud se toto „přizná“ dopředu a řádně se to okomentuje, není to divné, podezřelé a není to 3. vyjímka u toho procesu, tak možná… Ale záleží i, jaké vztahy vládnou v bance/ na pobočce a jak je na tom úvěrář a posuzovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel