Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
AHoj,
je to má blbost díky které se nenavidim ale k veci.
S EX jsem si já kra** pujcila od lichvaru a ted mesicne fakt poctive splacim 2000,–
ale jednatel te spolecnosti me furt otravuje ze sme se domluvily na 3000/Pritom sem mu to 2× rikala ze 3000 ani nahodou/ a ne na 2000 a pokud se mi to nelibi muzu mu zaplatit celou castku… Jelikoz jsem na RD tak castka 3000 je pro me neunosna a nedam to proste dohromady.. Muzu se nejak branit nebo mam proste smulu?
![]()
Dekuji
@Nikolkar píše:
AHoj,
je to má blbost díky které se nenavidim ale k veci.
S EX jsem si já kra** pujcila od lichvaru a ted mesicne fakt poctive splacim 2000,–
ale jednatel te spolecnosti me furt otravuje ze sme se domluvily na 3000/Pritom sem mu to 2× rikala ze 3000 ani nahodou/ a ne na 2000 a pokud se mi to nelibi muzu mu zaplatit celou castku… Jelikoz jsem na RD tak castka 3000 je pro me neunosna a nedam to proste dohromady.. Muzu se nejak branit nebo mam proste smulu?![]()
Dekuji
Domluvili? Věřím, že spíš sepsali…ne?
@Žirafa 69
Ne napsal domluvili, pritom mi tenkrat volala ta jeho gorila co s nim jezdi po lidech, ze chce proste 3000 a pres to nejede vlak, tak sem mu slusne vysvetlila ze tahle castka je pro me neunosna protoye nepracuji. A on rekl ze ho to nezajima a tipl to. Pak prijel osobne ten jednatel a byl slusnej vse mi vysvetlil ja jemu. Ale nic sem s nim nesepsala.. A ted SMS ye chce do pondelka doplatit castku na 3000 a pokud se mi to nelibi muzu mu to zaplatit cele. ![]()
@Nikolkar A máš to písemně? Anebo jen on řekl: od teď mi budeš dávat trojku.
Kolik sis půjčovala? Kolik musíš ještě splatit?
@hudečice
Splácím 3 mesic a doted mi nebyl schopnej privezt papiry. Tak sem dnes opet zadala pres email o kopie podkladu k dluhu plus mnou PODEPSANY splatkovy kalendar na 3000.. Pac nic z toho nemam
@Nikolkar ale při té půjčce jste sepsali kolik budete splácet ne?
Až Vás zažalují, můžete zkusit brečet u soudu, že chcete nižší splátky, překvapivě často to vychází.
Jinak jakou smlouvu jste si upletli (třeba i ústně), takovou máte.
To mi říkala kamarádka ze pokud to nechaji na soudu tak mi stejne dá splatkovz kalndar na nizsi castky. Ale nereknu kdybych jim fakt nic neposilala
@Nikolkar píše:
@hudečice
je to 90 000
a ted mi zbejvá 85 000.
Takže on ti přivezl 90 tisíc a nedal k tomu ani papíry?
@Markéta80
Já to napsala blbe, mám toho plnou hlavu tak sem napsala pujcka..
Je to smenka. Ale doted nemam v ruce ani jeji kopii a ani podklady k tomu--
@Nikolkar píše:
@Markéta80
Je to smenka. Ale doted nemam v ruce ani jeji kopii a ani podklady k tomu–
A dávala si tomu frajerovi občanku? Na co jsi si s ex půjčovala 90 litrů?
@Nikolkar píše:
@Markéta80
Je to smenka. Ale doted nemam v ruce ani jeji kopii a ani podklady k tomu–
Co tak začít od začátku a napsat KDO KOMU na základě ČEHO a kolik KDY dal?
Protože tady šermuješ pojmy a dojmy a nic nedává smysl.
kopie směnky… ![]()