Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@anonymouss jo ted na to taky koukám ze sem napsala volovinu jak hrom.. ![]()
a uplne jinak, jeyis ja mam takovej vztek napisu to zas
@Nikolkar píše:
@anonymouss jo ted na to taky koukám ze sem napsala volovinu jak hrom..
Cajk, beru, v afektu člověk napíše věcí… ![]()
Normálně to sem sepiš vše, detailně, jak to šlo postupně. Pak se dá radit.
@Nikolkar píše:
@Markéta80
Já to napsala blbe, mám toho plnou hlavu tak sem napsala pujcka..
Je to smenka. Ale doted nemam v ruce ani jeji kopii a ani podklady k tomu–
Tos to napsala dost blbě. Ale hlavně podepsala blbě. Asi tě nepotěším, ale proti směnce není obrana. Ty v ruce nic mít nemusíš, podstatné je, co mají v ruce oni. Pokud je to formálně správně, jste v…
http://finance.idnes.cz/…m-/uver.aspx?…
@Pedro 00 píše:
Tos to napsala dost blbě. Ale hlavně podepsala blbě. Asi tě nepotěším, ale proti směnce není obrana. Ty v ruce nic mít nemusíš, podstatné je, co mají v ruce oni. Pokud je to formálně správně, jste v…
http://finance.idnes.cz/…m-/uver.aspx?…
Ale právě záleží, co za „směnku“ to je, kdo co komu kam podepsal (zakl. psala, že si půjčil „s EX“ - co to znamená?)
@hudečice píše:
Takže on ti přivezl 90 tisíc a nedal k tomu ani papíry?
Oni lichváři dávají na lichvu smlouvy?
@Nikolkar píše:
@anonymouss jo ted na to taky koukám ze sem napsala volovinu jak hrom..
Ja sem vsem omlouvam mám toho plnou hlavu a akorat sem ze sebe udelala blbce.
Jde o to že jsme s EX meli byt, ten jsme prodaly ale jeste ney se odstehoval tak nasekal dluhy, a vybor chtel pochopitelne prachy po nas obou tak si pujcil. Ale me tenkrat tvrdil ze to bylo kvuli necemu jinemu/to je jedno/
Tak chtel podepsat papiry od realitky, nejake kopie pro kupce a naschval mi to prinesl do prace kdyz vedel ze mam hodne prace a nebudu mit cas. Ja krava sem mu to podepsala..
Za rok prisel chlap ze spolecnosti OBCHOD S DLUHY ze chce 90 000 ja na nej koukala jak puk ze nevim o co jde, tak mi to vysvetlil ze jim to prodal pan *********. Tak sem rekla ze to proste neni muj podpis, nic takoveho sem nevidela a nepodepisovala. Smenku samosebou neukazal a rekl jen ze se mu to taky nezda.. A odjel..
Pak po PUL ROCE prijely dve gorily ze chteji peniye za tu smenku takye ten samej scenar, poslali mi kopii kde byl sice muj podpis ale ja ten papir v zivote nevidela…
Musela sem mu to podepsat kdyz se ve spechu podepisovala ty papiry pro REALITKU./Ano sem krava ja to vim/
Tak sem se s nima domluvila ze jim to hold budu splacet.. Tak rekl jo ja vam dalsi den ZAVOLAM a domluvime se na splatce. Tak sem rekla ze 2000 je strop, navic ja proste nemam. Tak mi rekl narovinu ze ho to nezajima ze chce aspon ty 3000 a tipl to. Pak prijel jednatel a jemu sem rekla to same.. Ted to 3mesice splacim a furt je problem v tom ze jsou to JEN 2000. A dnes mi napsal SMS : DOMLUVILI JSME SE NA 3000 A NE NA 2000, TAKYE MATE CAS DO PONDELI TO DOROVNAT, A POKUD SE VAM TO NELIBI MUZETE MI ZAPLATIT PLNOU PALBU.
Tak sem opet psala email. ze chci poslat mnou PODEPSANY splatkovz kalendar na 3000 a veskere podklady o dluhu, doted sem nevidela ani pismenko..
@Nikolkar píše:
@hudečice
Splácím 3 mesic a doted mi nebyl schopnej privezt papiry. Tak sem dnes opet zadala pres email o kopie podkladu k dluhu plus mnou PODEPSANY splatkovy kalendar na 3000.. Pac nic z toho nemam
To znamená co? Nemáš písemný doklad o tom, že ti půjčil a nemáš písemný doklad o tom, kolik a za jakých podmínek máš splácet? Fakt k tomu nemáš jediný papír? A když zaplatíš splátku, dá ti potvrzení o přijetí částky v hotovosti?
@Nikolkar
Já jen jestli to chápu správně
Ty platíš pouze proto, že dvě gorily přijely a řekly, že máš platit a pouze ti ukázali kopii nějakého papíru?
No tak to bych se na to pánovi vykašlala ![]()
@anonymouss píše:
@Nikolkar
Já jen jestli to chápu správněTy platíš pouze proto, že dvě gorily přijely a řekly, že máš platit a pouze ti ukázali kopii nějakého papíru?
No tak to bych se na to pánovi vykašlala
Taky se mi to nezdá. Můžeš říct, jééé, já se podívala blbě, to není můj podpis, pánové, ukažte mi smlouvu o penězích, kde je jasně dána má adresa, inciály, že jsem si tehdy a tehdy půjčila… nemáte? Nevadí, já také nemám.
Nashle.
@anonymouss
Rikala sem ze chci videt tu kopii tak mi rekl ze mi to posle sekretarka do meilu, poslala ale ne cele. Pak prijel znova/nebyla sem doma/ tak zacal vyhrozovat tomu memu ze /ve meste kde zijem/ zna hodne znamych a ze by urcite nechtel nejake neprijemnosti..
@hudečice píše:
Taky se mi to nezdá. Můžeš říct, jééé, já se podívala blbě, to není můj podpis, pánové, ukažte mi smlouvu o penězích, kde je jasně dána má adresa, inciály, že jsem si tehdy a tehdy půjčila… nemáte? Nevadí, já také nemám.
Nashle.
Jako, chápu, že gorily jsou nepříjemné, ale pokud zakl, neviděla žádný důkaz o pohledávce, tak ať si to gorily jedou vymáhat do ZOO ![]()
Nejhorší, co se stane, bude že to dají na soud, směnečný plaťák, zakl. neustojí důkazně námitky vůči směn. plaťáku a soud ji nařídí to uhradit. Klidně se splátkovým a klidně s mnohem nižším (přihlédnutí k socioekonomické situaci zakl.)
Nemáš co ztratit, dle mého.
@hudečice
Jak uy sem psala jejich sekretarka me poslala tu kopii smenky ale ne celou. jeste se podivam do meilu abych nekecala.
@Nikolkar píše:
@anonymouss
Rikala sem ze chci videt tu kopii tak mi rekl ze mi to posle sekretarka do meilu, poslala ale ne cele. Pak prijel znova/nebyla sem doma/ tak zacal vyhrozovat tomu memu ze /ve meste kde zijem/ zna hodne znamych a ze by urcite nechtel nejake neprijemnosti..
Tak nepošle, nemáš v ruce nic, on taky ne, jen to zkouší. Ono mít jen tak 90 tisíc za nic bych chtěla taky a prskala a vyhrožovala bych o 106.
Dej sem IČO té firmy, nebo jako toto je ono? Obchod s dluhy s. r.o. IČO29103312?
@anonymouss
Ted koukam na smenku je tam vlastne jmeno a bydliste bejvaleho
a ma stara adresa.
@Nikolkar píše:
@hudečice
Jak uy sem psala jejich sekretarka me poslala tu kopii smenky ale ne celou. jeste se podivam do meilu abych nekecala.
Odkud vzali tvůj mejl? Můžeš napsat do odpovědi, vážení, máte nesprávný e-mail, toto asi nepatří mě. Navíc podpis můžeš popřít…pokud oni mají jen kopii.