Vklad peněz na účet

Anonymní
25.10.16 14:41

vklad peněz na učet

Ahojky holky. Máme kreditní kartu cetelem. Včera večer jsem zjistila, že jsem minulý mesíc i tento špatně vyplnila složenku na splátky kreditní karty u cetelemu. Něco takového se mi stalo poprvé. Jsem uplně pitomá. No to je celkem jedno.Ale dnes jsem šla vše okamžitě dorovnat do banky. Poslela jsem celoučástku za minulý a nynější měsíc. Ale peníze ještě na kartě připsány nebyly? Jak je to možné? Myslela jsem, že při vkladu přímo na učet, jsou tam peníze okamžitě. Jiank tentokrát jsem vše nahlásila správně:O

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
25.10.16 14:42

Klídek, zítra už by jsi to měla na kartě vidět. I když se vkládají peníze na účet, tak nemusejí být hned vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 14:47

@markyj aha super děkuji. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych se spozdila, tak jsem neměla potřebu to kontrolovat, zda vše dorazilo a hlavně jsem vždy platila přes složenku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4099
25.10.16 14:52

Většinou je to vidět ten den, když vkládáš např. v Komerční bance hotovost na účet, který je taky vedený u Komerční banky.
U toho Cetelemu to bude určitě trvat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
25.10.16 14:52

Půjčka a splácení složenkou… to jsou zbytečné výdaje a navíc možnost omylu, nebo ne? Záleží na Cetelem, jak to mají propojeno do systému. Jestli jste vkládala na jejich účet u jejich banky, tak je to tam hned. Ale třeba provádějí zaúčtování/ přiřazení platby 1× denně k 8:00…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel