Lichvářina - co s tim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1515
27.10.16 16:04
@Nikolkar píše:
@anonymouss @hudečice
Kdzby smenka byla chybna nekoupil by ji ten clovek.Ale neni cela nevidela sem ji celou coz je divne.
Kazdopadne v pondeli nic nedostane. Ale pan urcite milerad prijede tak mu to povim.

Pověz mu, ať s tím jde na soud.
Fakt se ti nic horšího, než že to budeš muset zaplatit, nestane. Ale budeš na to mít papír od soudu, budeš mít normální splátkový kalendář - vše budeš mít na papíře, a nebudou za tebou docházet gorily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
27.10.16 16:05
@Nikolkar píše:
@Marcam
No super, ja uz sem si psala i nezavazne s pravnickou a ta mi sama rekla az prijede tak neotvirat a zavolat policii ze si to pan rozmysli vyhrozovat.

Přesně tak.
Jako jo, vyhrožování a tak je blbé, ale - proč asi jezdí za tebou a ne za EX? Protože jsi ženská, lekneš se a cáluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.10.16 16:06

@anonymouss
To je vlastně to co mi říkala kamarádka, říkala tak je nech ať to dají k soudu a stejně ti dají nižší spl. kalendář. Uvidíme spíš si myslím že se jim do toho nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.10.16 16:09

@anonymouss
Jednou za mnou byl i v práci/jenže já byla doma na rizikovém/ a psala mi kolegyně, že tam byl a říkal něco o tom že to ze mě vymlátí.. Tak sem mu psala zda mu přijde v pořádku tohle vykládat, že mám 100chutí podat trestné oznámení a on to zapřel a řekl že tohle nemají zapotřebí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 16:09
@anonymouss píše:
Přesně tak.
Jako jo, vyhrožování a tak je blbé, ale - proč asi jezdí za tebou a ne za EX? Protože jsi ženská, lekneš se a cáluješ.

Protože u chlapa to už zkoušeli a zřejmě má holou prdelu, tak zkouší prachy vybrat u ženské. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
27.10.16 16:10
@Nikolkar píše:
@anonymouss
To je vlastně to co mi říkala kamarádka, říkala tak je nech ať to dají k soudu a stejně ti dají nižší spl. kalendář. Uvidíme spíš si myslím že se jim do toho nebude chtít.

Jim se „nebude chtít“, protože vědí, že by to projeli. Proto to řeší gorilou.
Neotevírat dveře, volat PČR. Nezvedat telefon, neodepisovat na sms. Pouze doporučeně, dopisem. A doporučit lichváři a gorilám, ať si podají návrh na směnečný plaťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
27.10.16 16:12
@hudečice píše:
Protože u chlapa to už zkoušeli a zřejmě má holou prdelu, tak zkouší prachy vybrat u ženské. To je celé.

Jo, vždyť ano.
Holá zadel a „mámvpičizmus“ přístup. Proč to asi nezkouší „vymlátit“ z něj, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.10.16 16:13

@anonymouss @hudečice
Já sem mu to i říkala že ikdyby poslal exe tak mi nemají co vzít, byt je přítele, a dokonce má na veškeré vybavení doklady s jeho podpisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
27.10.16 16:13
@Nikolkar píše:
@anonymouss
Rikala sem ze chci videt tu kopii tak mi rekl ze mi to posle sekretarka do meilu, poslala ale ne cele. Pak prijel znova/nebyla sem doma/ tak zacal vyhrozovat tomu memu ze /ve meste kde zijem/ zna hodne znamych a ze by urcite nechtel nejake neprijemnosti..

V tom případě doporučuji obrátit se na policii. Gorily už dneska nejsou v kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.10.16 16:14

@anonymouss
Jenže když jim člověk neotevře mlátí do dveří jak pitomci. A dokonce když sem byla v nemocnici tak mi nechal papír na vchodovych dveri ze dluyim tolik a tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 16:15
@Nikolkar píše:
@anonymouss @hudečice
Já sem mu to i říkala že ikdyby poslal exe tak mi nemají co vzít, byt je přítele, a dokonce má na veškeré vybavení doklady s jeho podpisem.

Ale tím se neřeší to, že oni přišli k tobě až po roce. Co dělali před tím pánové gorily? Nic? Nebo to mlátili z EX? A když zjistili, že tam pšenka nepokvete, tak zkouší u tebe.
Pokud budou u tebe zvonit, tak okamžitě volat policii, že ti cizí lidi zvoní a chcou se dostat do bytu.
Jinak, jak tě našli v novém bytě, když už s ex nejsi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 16:16
@Nikolkar píše:
@anonymouss
Jenže když jim člověk neotevře mlátí do dveří jak pitomci. A dokonce když sem byla v nemocnici tak mi nechal papír na vchodovych dveri ze dluyim tolik a tolik

Zkouší jak můžou, hlavně si pořádně zabezpeč byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
27.10.16 16:19

Ještě jednou. Praktiky goril jsou blízké vydírání. Podat trestní oznámení - raději hned než to sepisovat v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
27.10.16 16:23
@Nikolkar píše:
@anonymouss
Jenže když jim člověk neotevře mlátí do dveří jak pitomci. A dokonce když sem byla v nemocnici tak mi nechal papír na vchodovych dveri ze dluyim tolik a tolik

Volat PČR, když budou rozbíjet tvůj majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.10.16 16:31

Jo, na toho mého kolegu si počkali a měl u hlavy pistoli, neměl důkazy ani svědky a policie ČR -nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel