Hypotéka a mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můžete dostat příspěvek na bydlení. Nevím, jestli to je úplně legální, každopádně sousedce to poradili přímo na sociálce. Jsou dokonce manželé, ale mají každý trvalé bydliště jinde a ona dostává příspěvek na bydlení. Ale mi osobně to přijde docela divné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bramburka81 píše:
Můžete dostat příspěvek na bydlení. Nevím, jestli to je úplně legální, každopádně sousedce to poradili přímo na sociálce. Jsou dokonce manželé, ale mají každý trvalé bydliště jinde a ona dostává příspěvek na bydlení. Ale mi osobně to přijde docela divné…
Když maj hypotéku, tak příspěvek na bydlení nedostanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetraJ píše:bramburka81 píše:Když maj hypotéku, tak příspěvek na bydlení nedostanou.
já teda nemám hypotéku ale úvěr ze stavebka a příspěvek na bydlení dostávám
s přítelem máme 2 děti a každý jiné bydliště.
Ale pokud bydlí zakladatelka u rodičů tak se sčítají příjmy všech v domácnosti,tak to by nic nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetraJ píše:bramburka81 píše:Když maj hypotéku, tak příspěvek na bydlení nedostanou.
Sousedka má taky hypotéku a vlastní byt, její manžel druhý vlastní byt. A fakt to pobírají, i když mi to hlava nebere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidičky, tak teď jsem z toho také jelen. Kolik takový příspěvek je? Každopádně oba máme trvalák u svých rodičů a pokud to sečtou, jsme asi v háji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit