Hypotéka a mateřská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
27.8.10 16:47

Můžete dostat příspěvek na bydlení. Nevím, jestli to je úplně legální, každopádně sousedce to poradili přímo na sociálce. Jsou dokonce manželé, ale mají každý trvalé bydliště jinde a ona dostává příspěvek na bydlení. Ale mi osobně to přijde docela divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.8.10 17:11
bramburka81 píše:
Můžete dostat příspěvek na bydlení. Nevím, jestli to je úplně legální, každopádně sousedce to poradili přímo na sociálce. Jsou dokonce manželé, ale mají každý trvalé bydliště jinde a ona dostává příspěvek na bydlení. Ale mi osobně to přijde docela divné…

Když maj hypotéku, tak příspěvek na bydlení nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.8.10 19:12
PetraJ píše:
bramburka81 píše:
Můžete dostat příspěvek na bydlení. Nevím, jestli to je úplně legální, každopádně sousedce to poradili přímo na sociálce. Jsou dokonce manželé, ale mají každý trvalé bydliště jinde a ona dostává příspěvek na bydlení. Ale mi osobně to přijde docela divné…

já teda nemám hypotéku ale úvěr ze stavebka a příspěvek na bydlení dostávám :wink: s přítelem máme 2 děti a každý jiné bydliště.

Ale pokud bydlí zakladatelka u rodičů tak se sčítají příjmy všech v domácnosti,tak to by nic nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
27.8.10 19:27
PetraJ píše:
bramburka81 píše:

Sousedka má taky hypotéku a vlastní byt, její manžel druhý vlastní byt. A fakt to pobírají, i když mi to hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.9.10 11:26

Lidičky, tak teď jsem z toho také jelen. Kolik takový příspěvek je? Každopádně oba máme trvalák u svých rodičů a pokud to sečtou, jsme asi v háji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat