Kolik měsíčně provoláte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2957
12.7.10 13:04

Kolik měsíčně provoláte?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kolik měsíčně provoláte a jak se na tom snažíte šetřit. :think: Já teda mám vodafone a tam paušál nabito 120 a k tomu jsem si zaplatila balíček „Kamarádi ze všech sítí“ a tam mám 4 lidi, kterým takhle můžu volat a psát neomezeně celý měsíc a vyjde to na nějakých 450,– za ten balíček, takže nějakých 600,– měsíčně celkem, no ale nevolám jen jim, tak jsem si tam ještě pleskla flexistrop, který mi, když si provolám 400,– nad rámec těch 600,– blokne simku. Bylo to zlé, ale naučilo mě to hamovat se a aspoň vím, že víc opravdu neprovolám a můžu tak počítat se stále stejnou částkou (někdy nižší) v rozpočtu. Stejně tak to má manžel, akorát ten má vyšší tarif, takže jeho účet za telefon se měsíčně pohybuje kolem 1500,– ale to je i dáno hodně tím, že většinu měsíce je na cestách a tak je telefon jeho nejčastějším spojením se světem. Dřív jsem byla „krediťák“ ale kredit mi obyčekně došel právě v ten nejmíň vhodný okamžik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
12.7.10 13:09

Já mám tarif od oskara - odepiš (nebo tak nějak), za 12 korun, měsíční účet cca 80 korun (SMS), 40 minut do vodafone zdarma. Manžel má nabito 350, dokoupené neomezené volání na mne a vejde se tak do… 600 měsíčně cca. Známým nevolám, mám je na ICQ, skype a emimi, případně to jistí ta sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
12.7.10 13:10

Já mám tarif t-mobil Bav se. Provolám maximálně 400,–-. Taky řeším co dál, páč mi brzo končí. Nejradši bych vodafon, kvůli signálu, ale celá rodina má t-mobile a přítel eurotel, ale většinou volá on mě, tak to neřeším. Nějak nevím na co přejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.7.10 13:11

Tak my máme taky Vodafone,ale máme 2 čísla na jeden účet,záleží zda je manžel doma,nebo pracovně pryč,ale většinu se vejdem do 700kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
12.7.10 13:16

Tak já mám jako Hanule vodafon s tarifem Odepiš, má ho i manžel + ještě jednu simku na domácí volání - takže celkem 120min. volných do Vodafonu. Celkově se vejdu s voláním jinam a nějakými sms do cca 150,–.
Známé a rodinu stejně většinou řeším po Skypu, takže ani volné min. kolikrát neprovolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
12.7.10 13:18

u nás je nejhorší, že manžel je věčně za hranicemi státu (řidič kamionu) no a i jedna blbá smska, kterou mi z tama pošle stojí 10,– což je na palici :zed: hovory v zahr.moc nepřijímá, já sama mu volám, jen když je to moc důležité, jinak čekám, až přejede „čáru“ V kamionu málokde chytne na notebooku wifi a tak spolu žijeme přes telefon, což jsou z mé strany téměř nulové výdaje, ale z jeho strany třeba i 500,– jen ze zahraničí, když si vezmu, že mi třeba napíše aspoň 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.10 13:18

Tak já mam T-Mobile přátelé v síti..provolam cca 350,– (+/- 50,–) Jen mi štve že tady nemaj pořádnej signál a je to někdy o nervy odepsat jen na SMS :zed: Kdyby sme bydleli někde v díře..ale to fakt né,tak nechápu. Měla jsem Eurotel a signal byl super.. Mam to ještě na rok a půl..tak uvidím co pak. Stejně teď víc využívám NET než volání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.10 13:35

Já mám Vodafone kartu a utratím asi kolem 160,– :oops: Teď jsem koumala nějaké ty jejich přizpůsobující se tarify a vykoumala jsem si tam něco za 99,– - asi 20 volných minut, to by mi stačilo + bych platila za smsky, ale byla by za 1,50, teď platím 2,4 , tak bych se vešla i tak a nemusela bych furt poslouchat to jejich „váš kredit je nízký“ :cert: Hlásí mi to už při 40 korunách a to já mám ještě tak na 14 dní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.7.10 13:44
Hanule píše:
Já mám tarif od oskara - odepiš (nebo tak nějak), za 12 korun, měsíční účet cca 80 korun (SMS), 40 minut do vodafone zdarma.

Taky platím takhle nějak. Manžel má taky Vodafone, takže mi těch 40 minut stačí. Kamarádky (se kterými bych nejspíš provolala majlant) mají pevnou linku stejnou jako my, takže s nimi voláme ZDARMA neomezeně. Naši mají pevnou (bohužel jinou než my), tam máme volání za cca 1Kč/min a navíc máme 100 volných minut měsíčně za paušál 50Kč. Kolik provolá manžel netuším, nepátrám :wink: . Když potřebuju výjimečně volat na jiného mobilního operátora, vyplatí se mi to z pevné linky (v tarifu Odepiš je volání přes volné minuty dost drahé).

Taky hodně píšu maily a používám Skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
12.7.10 13:45

20 minut, to je průměrná doba jednoho mého telefonátu se sestřenkou (ta doma pc nemá, takže skype i icq jsou pasé) a to samé s manželem a když si volám s kámoškou tak to je taky tak minimálně na 10 minut. Ta je zas počítačový antitalent, navíc sestřenka je ode mě vzdálená asi 50km, kámoška 20km o manželovi ani nemluvím, takže asi to co ušetřím za benzín, kdybych za nima jezdila na pokec, tak s nima provolám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
12.7.10 13:46

Kdyz je manzel v zahranici, vyplati se vic posilat mms nez sms. Nemusi ti v ni posilat fotky, text se tak da poslat taky a mas v jedne mms asi 1000 znaku. Tak jsem na dovolene usetrila hodne penez a jeste se i vykecala :lol:
Ja mam 250Kc kredit asi na 3 mesice, ale je to tim, ze jsem tady cizi, neznam tady moc lidi a tak volam max. manzelovi, a to jsou tak jedno az dvou minutovy hovory. Volam zase rodine na SK, kvuli tomu mame pevnou linku a to nas mesicne vyjde tak na cca 300 Kc, i kdyz uz se je snazim naucit spis na skype, prece jenom je levnejsi. Alias zatim zdarma.

• Citovat
  • Upravit
50725
12.7.10 14:04

No jo, to jsem se právě naučila, nevykecávat se po telefonu o blbostech :lol: :lol: :lol: To mi přijde lepší dávat si sraz jednou za 14 dní - jednou přijedu já, jednou přijedeš ty. Stát tě to bude mnohem míň a víc si pokecáte :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.7.10 14:11

hoky tak ja jsem asi vyjimaka provolam tak 1000 za mesic mam 250 minut a 250 sms ,no manza jde tentop mesic konecne k vodafonu a budeme mit na sebe volani zdarma zatim je u t-mobile-ti ho nechteli pustit-nemam rada t-mobile :pocitac: :lol: tak snad to bude min manza vola i sluzebne ale cca dohromady tak 2500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.7.10 14:38

máme oba tarif od Vodafone a oba se vlezeme do 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.10 15:00

máme v rodině všichni vodafon. já a manžel máme nabito 119, já přikoupeno volání Kamarádi (jen vodafone) manželovi a mamce. Máme ještě další SIMku Odepiš, kde je 40 volných minut do Vodafonu. A pak máme „volací“ SIMku kdysi z nějaké výhodné edice, kde se volá do Vodafonu po 5té minutě zadarmo, takže hodinový vykecávací hovor přijde na 17 korun.
Po mobilu vykecávám jen s mamkou (taťkou, bráchou - kdo je zrovna doma a má chuť se mnou a mýma dětma po telef kecat). Kámoškám volám jen abysme se domluvily kdy a kde se sejdeme a podobně.
Na SMS máme v telefonech nainstalovanou aplikaci - program GIBO, kde je sms za pár halířů.
Měsíční účet za naše 4 SIMky se vejde do 600. Když je manžel za hranicema, tak samozřejmě víc.
MMS moc neposíláme, jen když to fakt stojí za to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat