Kolik měsíčně provoláte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já mám Kreditní tarif 300 /za 300kč
/ od T-mobile - těch 300 můžu libovolně provolat, pro-sms-kovat nebo pro-mms-kovat anebo se mi zbytek převede na neurčito. Zřídila jsem si ho ještě v práci, kdy jsem volala málo a našetřila jsem si tam na mateřskou pomalu 2000jednotek, takže teď se nemusím žinýrovat, že bych moc utratila a když potřebuju, tak volám. Ale je fakt, že manžel má služební mobil, tak volá on mě, táta mě zas má v přátelích tak taky volá on, sms na T-mobile posílám z t-zones, na Vodafone zas z jejich stránek, ale to hlavně proto, že mě ukrutně nebaví sms vyťukávat na mobilu. A zbytek obhospodařuju po mailu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme s manželem oba UFONA a jsme max. spokojeni. Stihli jsme na začátku limitovanou nabídku bez paušálu,takže platíme jen co provoláme. To je měsíčně tak 100-150 za každýho. Spolu máme volání zadarmo a když nám volá někdo jiný,tak ještě odečítají provolaný minuty z faktury
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem tak OUT, že když si koupím kredit za 200 tak mi vydrží i čtvr roku, páč nikomu nevolám ( fakt minimálně) a občas napíšu sms. Když mi bliká mobil, tak vím bezpečně, že mi operátor chce nabídnout nějakou super soutěž atd..
![]()
Manžel protelefonuje více kvůli práci ( asi kolem 700 od T mobile nějaký tarif), ale kdyby mohl tak telefon zahodí do macochy..( schválně si ho dost vypíná a pak ho nasírají lidí, kteří se diví, proč ho má vypnutý - proč asi, nechce být otravován
)
o čem ty lidi pořád mluví???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth, z Litvajzu do Macochy je docela dálka…
No já mám ten tarif co Hanule plus 3G mobilní interent do noťasu..... Dneska platím tak 400, předtím nebyly vzácností faktury na 60 nebo 70 korun. Jak mám ale volal někomu mimo Vodafone (a častěji), tak to už je jiná pálka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stela píše:
Já mám tarif t-mobil Bav se. Provolám maximálně 400,–-. Taky řeším co dál, páč mi brzo končí. Nejradši bych vodafon, kvůli signálu, ale celá rodina má t-mobile a přítel eurotel, ale většinou volá on mě, tak to neřeším. Nějak nevím na co přejdu.
Taky mám zatím tarif Bav se, ale končím
a nevím co dál. Moje rodina má T-mobile, ale manžel zase vodafone
- je to složité a nevím co si teď vybrat.
Jinak já se vejdu do toho tarifu BAV SE v pohodě - neplatím nic navíc, maximálně do 50 Kč. Manžel má něco jako Odepiš u Vodafonu a platí tak nějak kolem 350 Kč.
- Citovat
- Upravit
Tak já „provolám“ 20 - 30 kč, mám tarif Odepiš u Vodafonu, takže paušál 12 kč. Těch 40 minut volání do Vodafonu mi stačí, kdo nemá Vodafon tomu nevolám, má smůlu
No a sms většinou píšu z netu.
Jinak si taky myslím, že je lepší se s lidma sejít na živo, než vykecávat hodiny po telefonu. Můj velmi šetrný otec mě vtloukl do hlavy, že telefon slouží pouze pro předání krátké a důležité zprávy a toho se držím
Výjimka jsou telefony s mojí mamkou, protože je ode mě 160 km, tak když máme teď malou tak aby věděla, jak se má ![]()
- Citovat
- Upravit
Čauky, tak u nás je to 350kč u Vodafonu, tenhle paušal máme místo pevné, takže jako „volací“. Chlap si nechává dobíjet za 200kč u T-mobile, protože nemá v práci pokrytí od Vodafonu.
Ale to zpravidla ani za měsíc neprovolá. Jinak využívám mail, Skype,.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme s manželem oba Vodafone, tarif nabito 350 ( máme to na jeden účet ) plus balíček já MMS a provoláváme plus mínus měsíčně 1400 Kč dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak manžel dělá u dráhy, tam jim O2 nabídlo nějakej super výhodnej tarif pro zaměstnance a rodinné příslušníky, tak si to manžel objednal. No do té doby provolal u T-mobilu 400Kč měsíčně a tenhle měsíc co má ten nádražáckej paušál, tak mu přišlo vyúčtování 50Kč.
A to mu k tomu zdarma chodí ještě detailní výpis komu kdy a jak dlouho volal, no prostě super, teď mě tam přihlásil taky, od 20. mi to začne fungovat, tak se na to těším. U T-mobilu probendím taky 400Kč měsíčně, takže s tímhle tarifem dost ušetříme.
Když jsem žádala T-mobile o uvolnění mého čísla k O2, tak se mě ptali proč, že mi nabídnou různé výhodné tarify a když jsem jim řekla že přecházím na nádražáckej paušál, tak mi řekli akorát: „Hm, tak takhle výhodný tarif opravdu nemáme, nashledanou.“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já provolám docela hodně - kolem 1.100 měsíčně
Ale telefon používám i k pracovním účelům (asi hlavně), takže to je omluvitelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já si rýpnu
, mám tarif z manželovy firmy, mohl si přibrat manželku nebo někoho k e svému číslu a platím 180 kč a mám měsíčně 280 minut zdarma, samozřejmě neprovolám a další minuty se mi překlopí do dalšího měsíce
,
- Citovat
- Upravit
Provolam kolem tisicovky mesicne. Mela jsem pausal od O2 Neon na 650 mesicne a byly v tom nejake minuty zdarma + volani vecer a o vikendech v siti zdarma, ty jsem provolala a platila jsem kolem tisicovky, takze mi ted nabidly pausal za 950,– s tim, ze tam mam hodne volnych minut, ktere bych uz nemela provolat. Kdyby mi to nevyhovovovalo, tak to muzu kdykoliv zmenit.
- Citovat
- Upravit
Tak já mám tarif Bav Se od T-mobile a provolám většinou jen ten základ, to je nějakých 230 Kč. Přítel má nějaký vodafone a platí tak řádově desetikoruny měsíčně, většinou se vejde do stovky, někdy mírně přes stovku…takže oba dva něco přes ty tři stovky průměrně, někdy jsou samozřejmě měsíce, kdy se kvůli něčemu hodně volá a pak je to víc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel má služební, tak ho většinou prozvonim a on volá nazpátek. Já jsem spíš smsková, hodně píšu,když volám tak to už musí být. Kamošky mě maj v 5ti nej, tak volaj a pak kecáme hoodně dlouho, taky si to chci zřídit. Takže nyní mi chodí vypis vždy tak kolem 300,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit