Hypotéka Airbank

Anonymní
14.11.19 16:52

Hypoteka Airbank

Dobry den,
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky? :,( Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani :,( Mam uz zaplacene 20% a klice od bytu a vsechno vyrizene…Nevim co mam delat ted? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
14.11.19 17:20
@Anonymní píše:
Dobry den,
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky? :,( Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani :,( Mam uz zaplacene 20% a klice od bytu a vsechno vyrizene…Nevim co mam delat ted? :nevim:

A proč to zamítli? To je nepříjemná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.11.19 17:22
@meduzza píše:
A proč to zamítli? To je nepříjemná situace.

Nevim, prej jeste nevedeji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
14.11.19 17:26

V prvé řadě bych se snažila zjistit důvody. Ale překvapuje mě ten postup, my nejdříve s bankou podepsali hypoteční smlouvu, až když jsme měli peníze zajištěné, tak smlouvu o koupi bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
14.11.19 17:27

A tech 20% vis jiste ze dorazilo? nam se to taky o den nekde ztratilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24828
14.11.19 17:31

Tak to je děsná situace..
dokud nemáte v ruce Smlouvu o uzavření hypotéčního úvěru podepsanou VÁMI I BANKOU s podpisy a jejich razítkem, tak žádnou smlouvu uzavřenou nemáte..
zřejmě na poslední chvíli zjistili nějaký problém v úvěrové historii nebo nějaký nový závazek, který jste nepřiznala v žádosti??
my vám tu stejně neporadíme, hned ráno musíte na pobočku a zjistit co se stalo..
Co vám v tom mailu přesně napsali? a je to z ověřené adresy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
14.11.19 17:33
@Anonymní píše:
Dobry den,
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky? :,( Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani :,( Mam uz zaplacene 20% a klice od bytu a vsechno vyrizene…Nevim co mam delat ted? :nevim:

Urgovat je a nebo k jiny bance. A kecaji ze nevedi. To vi moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.11.19 17:42
@Peggy54 píše:
A tech 20% vis jiste ze dorazilo? nam se to taky o den nekde ztratilo 8o

Ano, mam potvrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.11.19 17:43
@Anonymní píše:
Dobry den,

A důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.11.19 17:45
@pamapi píše:
V prvé řadě bych se snažila zjistit důvody. Ale překvapuje mě ten postup, my nejdříve s bankou podepsali hypoteční smlouvu, až když jsme měli peníze zajištěné, tak smlouvu o koupi bytu.

No mela jsem schvalene a oni k hypotecni smlouve chteli podepsanou a ured. overen. kupni smlouvu.
Podepsala jsem hypotecni smlouvu pres mobil. aplik. - je to rychlejsi podle nich a mela jsem tam i dokumenty k cerpani hypoteky jen jak to vypada nez prijde postou orignal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.11.19 17:50
@Lucy75 píše:
Tak to je děsná situace..
dokud nemáte v ruce Smlouvu o uzavření hypotéčního úvěru podepsanou VÁMI I BANKOU s podpisy a jejich razítkem, tak žádnou smlouvu uzavřenou nemáte..
zřejmě na poslední chvíli zjistili nějaký problém v úvěrové historii nebo nějaký nový závazek, který jste nepřiznala v žádosti??
my vám tu stejně neporadíme, hned ráno musíte na pobočku a zjistit co se stalo..
Co vám v tom mailu přesně napsali? a je to z ověřené adresy?

Podepsala jsem pres mobil. aplikac. Mela jsem tam. i dokumenty k cerpani hypoteky a emailu bylo, ze se neco objevilo, ale kdybych vedela driv, ze to takhle bude tak bych jeste cekala s podpisem. kupni smlouvy a 20% taky. Hypotecni special. me ujistovala, ze vsechno je ok a ze mam vsechno schvalene a banka cekala jen na muj podpis tak jsem. podepsala a cekala na postu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.11.19 17:54

A co je přesně znění toho dopisu o tom, že to neschválili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24828
14.11.19 17:55

@Stella247 Vždyť Vám to píšu, dokud nemáte doma tištěné papírové smlouvy podepsané všemi stranami úvěrového vztahu, tak hypotéční úvěr prostě nemáte.. bohužel.
proč jste byla s tím stěhováním a klíči tak rychlá?
normální postup je vyřídit hypotéku - uhradit kupní cenu - a až pak se stěhovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.11.19 17:55

20 procent je kde? U notáře, realitky, prodávající ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.11.19 17:56

Zadnou jinou pujcku nemam, nikdy jsem nebyla minusu, vzdycky jsem tam mela dostatak penez kdyby neco, zadny trestny rejstrik zadny neplacene ucty pokuty nemam :,( mam na dobu neurcitou smlouvu. Kdyby neco bylo tak by zjistili behom procesu ne? Jsem zadala o hypoteku 13.10.2019 meli dostatek casu vsechno zkontrolat nez to schvalili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel