Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Dobry den,
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky?Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani
Mam uz zaplacene 20% a klice od bytu a vsechno vyrizene…Nevim co mam delat ted?
A proč to zamítli? To je nepříjemná situace.
@meduzza píše:
A proč to zamítli? To je nepříjemná situace.
Nevim, prej jeste nevedeji ![]()
V prvé řadě bych se snažila zjistit důvody. Ale překvapuje mě ten postup, my nejdříve s bankou podepsali hypoteční smlouvu, až když jsme měli peníze zajištěné, tak smlouvu o koupi bytu.
A tech 20% vis jiste ze dorazilo? nam se to taky o den nekde ztratilo ![]()
Tak to je děsná situace..
dokud nemáte v ruce Smlouvu o uzavření hypotéčního úvěru podepsanou VÁMI I BANKOU s podpisy a jejich razítkem, tak žádnou smlouvu uzavřenou nemáte..
zřejmě na poslední chvíli zjistili nějaký problém v úvěrové historii nebo nějaký nový závazek, který jste nepřiznala v žádosti??
my vám tu stejně neporadíme, hned ráno musíte na pobočku a zjistit co se stalo..
Co vám v tom mailu přesně napsali? a je to z ověřené adresy?
@Anonymní píše:
Dobry den,
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky?Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani
Urgovat je a nebo k jiny bance. A kecaji ze nevedi. To vi moc dobre.
@Peggy54 píše:
A tech 20% vis jiste ze dorazilo? nam se to taky o den nekde ztratilo
Ano, mam potvrzeni
@Anonymní píše:
Dobry den,
A důvod?
@pamapi píše:
V prvé řadě bych se snažila zjistit důvody. Ale překvapuje mě ten postup, my nejdříve s bankou podepsali hypoteční smlouvu, až když jsme měli peníze zajištěné, tak smlouvu o koupi bytu.
No mela jsem schvalene a oni k hypotecni smlouve chteli podepsanou a ured. overen. kupni smlouvu.
Podepsala jsem hypotecni smlouvu pres mobil. aplik. - je to rychlejsi podle nich a mela jsem tam i dokumenty k cerpani hypoteky jen jak to vypada nez prijde postou orignal
@Lucy75 píše:
Tak to je děsná situace..
dokud nemáte v ruce Smlouvu o uzavření hypotéčního úvěru podepsanou VÁMI I BANKOU s podpisy a jejich razítkem, tak žádnou smlouvu uzavřenou nemáte..
zřejmě na poslední chvíli zjistili nějaký problém v úvěrové historii nebo nějaký nový závazek, který jste nepřiznala v žádosti??
my vám tu stejně neporadíme, hned ráno musíte na pobočku a zjistit co se stalo..
Co vám v tom mailu přesně napsali? a je to z ověřené adresy?
Podepsala jsem pres mobil. aplikac. Mela jsem tam. i dokumenty k cerpani hypoteky a emailu bylo, ze se neco objevilo, ale kdybych vedela driv, ze to takhle bude tak bych jeste cekala s podpisem. kupni smlouvy a 20% taky. Hypotecni special. me ujistovala, ze vsechno je ok a ze mam vsechno schvalene a banka cekala jen na muj podpis tak jsem. podepsala a cekala na postu.
@Stella247 Vždyť Vám to píšu, dokud nemáte doma tištěné papírové smlouvy podepsané všemi stranami úvěrového vztahu, tak hypotéční úvěr prostě nemáte.. bohužel.
proč jste byla s tím stěhováním a klíči tak rychlá?
normální postup je vyřídit hypotéku - uhradit kupní cenu - a až pak se stěhovat..
Zadnou jinou pujcku nemam, nikdy jsem nebyla minusu, vzdycky jsem tam mela dostatak penez kdyby neco, zadny trestny rejstrik zadny neplacene ucty pokuty nemam
mam na dobu neurcitou smlouvu. Kdyby neco bylo tak by zjistili behom procesu ne? Jsem zadala o hypoteku 13.10.2019 meli dostatek casu vsechno zkontrolat nez to schvalili ![]()
Dobry den,
Co mam delag ikdyz vsechno bylo schvalene a ja jsem cekala jen na cerpani
Mam schvalenou hypoteku a poslali mi smlouvu a dokumenty k cerpani hypoteky. Jako prvni jsem podepsala smlouvu a cekala az mi prijde dokumenty k cerpani hypoteky postou. Ale 24h po podpisu smlouvy me prislo email o zamitnuti hypoteky?