Hysterický pláč miminka při usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
12.7.23 12:36

Hystericky plac pri usinani

Ahoj maminky. Syn 15mesicu pri kazdem uspavani hystericky rve. Vecer to je lepsi, ale pres den je to katastrofa, je unavenej, ale proste nemuze usnout a treba pul hodiny az hodinu cestuje po posteli a silene rve. Uspavam ho tak, ze s nim lezim v posteli, hladim ho, ale on se porad zveda a s placem cestuje…. Do 14 mesicu byl kojeny takze uspavani probihalo pri tom a bez problemu. Prosim vas poradte co s tim🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 Jsem nestastna, citim i na sobe, ze zacinam byt fakt nastvana vzdycky po pul hodine a zaroven je mi ho hrozne lito, ze tak place a ja nevim co vic udelat😔 Mate nekdo podobnou zkusenost? Co vam pomohlo?🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
12.7.23 12:56

Ahoj, měli jsme to stejně. Každému spánku předcházel tak 30 minutový řev.. Zlepšení nastalo v roce a půl. Teď už ma 2 roky a usína bez place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.7.23 21:17

Ahojky, mam zkusenost, ze do 15 m usinal sam v pohode, pak najednou sileny plac a drepela jsem u nrj i hodinu, nez usnul a pak najednou to odeznelo (4 tydny),je to obdobi, chce to drzet stale stejnou rutinu a zapojit i tatku! Muzou to byt zoubky, uzkost. Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.7.23 21:24

Zkuste uspávatv náručí, u nás to fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie