Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Syn 15mesicu pri kazdem uspavani hystericky rve. Vecer to je lepsi, ale pres den je to katastrofa, je unavenej, ale proste nemuze usnout a treba pul hodiny az hodinu cestuje po posteli a silene rve. Uspavam ho tak, ze s nim lezim v posteli, hladim ho, ale on se porad zveda a s placem cestuje…. Do 14 mesicu byl kojeny takze uspavani probihalo pri tom a bez problemu. Prosim vas poradte co s tim🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 Jsem nestastna, citim i na sobe, ze zacinam byt fakt nastvana vzdycky po pul hodine a zaroven je mi ho hrozne lito, ze tak place a ja nevim co vic udelat😔 Mate nekdo podobnou zkusenost? Co vam pomohlo?🙏🏼
Ahoj, měli jsme to stejně. Každému spánku předcházel tak 30 minutový řev.. Zlepšení nastalo v roce a půl. Teď už ma 2 roky a usína bez place.
Ahojky, mam zkusenost, ze do 15 m usinal sam v pohode, pak najednou sileny plac a drepela jsem u nrj i hodinu, nez usnul a pak najednou to odeznelo (4 tydny),je to obdobi, chce to drzet stale stejnou rutinu a zapojit i tatku! Muzou to byt zoubky, uzkost. Drzim pesti