Hysterický řev - odplenkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.24 08:15

Hysterický řev - odplenkování

Dobrý den, nemáte nějaké rady, jak odplenkovat? Kluk, 26 měsíců, hysterický řev při snaze. Nočník neexistuje vůbec, záchod, jak se říká „se zavřenýma očima“, ale nic do něj neudělá. Každé ráno počůrané pyžamo, pleny jsou malé, má z nich i otlaky, větší jsem aspoň na tu noc nikde nenašla. Já na záchodě, bez zájmu, starší sourozenci, bez zájmu, tatínek, bez zájmu. Boxerky, slipy, nechce nosit… Hračky, knížky, odměny, nic…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
23.5.24 08:16

Nic, počkat :nevim: pleny větší určitě jsou, vždyť je děti nosí na noc klidně do 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
23.5.24 08:19

Vždyť má ještě na pleny nárok. Když budeš tlačit na pilu, vytvoříš mu akorát blok a vše bude mnohem horší a zdlouhavější. A plíny pro velké děti určitě seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.24 08:29

Ano, pleny větší jsou, to jsem našla, ale je to třeba pro 30 kg děti. To už je kapku velké. Běžně dostupné jsou max. velikosti 8.

• Citovat
  • Upravit
3079
23.5.24 08:31

Přesně takovým přístupem jsem synovi vytvořila blok (začal odmítat pití, aby se mu nechtělo na záchod, zadržoval, atd.) a nakonec se odplenkoval až ve třech letech :think:
Nakonec pomohla indiánská metoda. Jak jemu, tak mladšímu synovi a teď podle ní odplenkovám i dceru. V listopadu měla dva roky. Jdu na to v klidu, netlačím na ní, chci, aby si na to přišla sama, takže jen převlékám, říkáme si, kam má příště jít, ukazuju nočník a víc neřeším. Určitě nemá cenu být ve stresu, dítě nutit sedět na nočníku, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.5.24 08:33
@Terezxx píše: Více

Jakože 2 leté dítě si spojilo pití s močením? To se mi teda nechce věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
23.5.24 08:35
@Anonymní píše: Více

Muj syn začal chodit na záchod ve 3,5 kdy měl skoro 20 kg takže o tom něco vím. Před tím taky měl psychickou zácpu jak nechtěl na záchod atd. Takže radím, netlač ono to časem přijde. Náš nikdy na nočník nešel, bylo mu jedno ze je mokrý, vůbec se o tom že má jít na záchod nesmělo mluvit. Navíc nemluví, takže komunikace o tom taky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
23.5.24 08:36

@Annonymní_007 Já nikde nepsala, že mu byly dva roky. Bylo mu ke třem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
23.5.24 08:38
@Annonymní_007 píše: Více

Hele můj nechtěl ani jist když se mu chtělo na velkou :nevim: držel to klidně 3/4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.5.24 08:42

Odplenkovat tak to slyším poprvé v životě 😀
Dítě ještě nemám ale proste bych mu to vysvětlil že už je velký na pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
23.5.24 08:43
@LubošJHV píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
23.5.24 08:44
@LubošJHV píše: Více

No, je vidět že dítě nemáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.24 08:46

@LubošJHV No, můžeš to zkusit vysvětlit dítěti. Uvidím, jestli se ti to povede.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.24 08:49

Já to nechtěla lámat přes koleno, ale já už prostě nemůžu. Každý den převlíkat postel, prát pyžamo, otlaky z plen a to je nedávám na těsno, 20 kg nemá, ale má velikost 8, nevím, asi když je to kluk, jestli se „postaví“ a pak to čůrá všude…
A navíc, už nemůžu z „keců“ babiček. Jedním uchem jsem to pouštěla tam, druhým ven… Ale jak už to trvá dlouho, už to začíná zmáhat i mě. Proto jsem chtěla poradit nějaké tipy. Do školky s takovou jít nemůže, na dovolenou se mi taky jet nechce, protože nevím, jak bych vysvětlovala na recepci, že je každý den počůraná postel u tak velkého dítěte.

• Citovat
  • Upravit
35720
23.5.24 09:01

Hele nám se zrovna po dovolený odplenkoval, teda v letadle pročůral i plenu jak pil vehementně při přistání :oops: Já pouzivala ty z dm 8, zdaly se mi největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze