Hysterie u oběda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linda85
21.1.13 15:41
@Mišela1 píše:
Píšeš, že ti jí přesnídávky - takže ovoce jí a zeleninu ne? A začínali jste čím?

Zeleninou…

• Citovat
  • Upravit
2691
22.1.13 09:59

Mě malej taky brečí a myslím, že vím proč..vždy začne krásně jíst, dám cca 4 lžičky a řev..slyším v pauzách pláče jak mu pracuje břicho, myslím, že ho to břicho prostě bolí, proto řve..vždy chvíli počkám, pak nabízím znovu, když nechce..dokojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
22.1.13 10:37
@KriJona píše:
Mě malej taky brečí a myslím, že vím proč..vždy začne krásně jíst, dám cca 4 lžičky a řev..slyším v pauzách pláče jak mu pracuje břicho, myslím, že ho to břicho prostě bolí, proto řve..vždy chvíli počkám, pak nabízím znovu, když nechce..dokojím

No malej taky ze začátku papá hezky a pak spustí ten hysterák :(!

• Citovat
  • Upravit
1998
25.1.13 09:33

@Linda85 jinak nase mala prikrmy bastila jen kdyz se v nich mohla,,popatlat…takze trosku do misticky pro ni na patlani, zbytek do pusy a jedla krasne, pak jsem ji jen umyla, pripadne prevlikla a bylo..dneska je ji rok a lzickou sama basti..uz ji moc nekrmime, jen dovyskrabneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
25.1.13 10:37
@Mauzik2 píše:
@Linda85 jinak nase mala prikrmy bastila jen kdyz se v nich mohla,,popatlat…takze trosku do misticky pro ni na patlani, zbytek do pusy a jedla krasne, pak jsem ji jen umyla, pripadne prevlikla a bylo..dneska je ji rok a lzickou sama basti..uz ji moc nekrmime, jen dovyskrabneme..

Jo, na to jsem taky přišla :D! Malej je spokojen, když si v tom může rochnit packy :D!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko