Kouše hrneček, nepije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1696
20.1.13 15:10

"Kouše" hrneček, nepije

Ahoj,
vím, že témat tu určitě bylo několik, ale fungující odpověď jsem nenašla. Malý, nyní 8 měsíců (příkrmy od 5,5 měsíce, kojený) neumí pít z žádného hrnku, ani flašky. Mám doma Avent, Nuk, Nuby, Lovi 360, lahvičky Mam, Calma. Všechno jen okusuje a prská do toho. Přito, jednou z flašky Mam vypil 100 ml, od té doby nic. Protože má velkou potřebu pití - když nepije, nejí - musím mu pití dávat po lžičkách. Problém je v tom, že je furt mokrý a politý (taky úplně správně si neumí brát vodu se lžičky) a z toho se mu pravděpodobně udělala vyrážka.
Takže má někdo nějaký tip? Co hrnek Tomme Tippee - hodně si ho chválí - který typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
20.1.13 15:33

A neumí pít nebo jenom nechce? Mně se totiž nezdá, že by ani nesedne. Ale být tebou bych asi zkusila dát pít z hrnečku - aby nemusel cucat, jen naklonit a opatrně nechat polknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
20.1.13 16:29

Já myslím, že spíš neumí. U hrnku Avent vynadám tu membránu, to pije, jenže pak je zlitej, nekonečnej boj s vyrážkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.1.13 16:32

U nas paradne zabralo obycejny brcko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
20.1.13 16:38
@mikitaa píše:
U nas paradne zabralo obycejny brcko ;)

Tak to mě nanapadlo, super nápad, hned zítra to vyzkouším :palec: mimochodem zakladatelko, máme úplně ten samý problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.1.13 16:42

:lol: To znám. Máme dome asi pět hrníčků a po dlouhém přemlouvání vzal na milost jeden obyčejný z Tesca. Co to je za značku už nevím, ale má měkký silikonový ten náustek. Doma pije z pánáka :-) Protože už by byl z normálního hrnku, ale ten je ještě velký. Tak snad to neuvidí nikdy sociálka :-D Už ho v 8 měsících nechci zvykat na koj. flašku. A když jedeme pryč, má ten z Tesca. Ale nadšený z něho teda není. Čaj mu teče koutkama, ale Sunar vycucne raz-dva. Takže pít z toho umí, jen je línej :-D

A brčko by mohlo zabrat. V nestřežené chvíli mi v Mekáči vysosnul čaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
20.1.13 17:24

My měli od narození flašky Tommee Tippee, ale ten jejich hrnek nevzal malej vůbec. Pítko je silikonový, ale tvrdý, takže ho hlodal. Nejlíp pije z Nuku, teď už má všechny flašky jen s pítkem i na mlíko. Pokud mu přidržím petku, tak se napije z ní (kupodivu i čistý vody, kterou jinak prská), ale brčko zatím nepochopil. Z normálního hrnečku mu někdy dávám, ale ne vždycky je to bez pobryndání a ten kruhovej od Aventu ho taky přestal bavit. :zed: Zůstal na tom Nuku. Ten z Tesca máme (asi je to ten samý), s Méďou Pú a z toho taky pije jen někdy. Zaujalo ho pítko od Nuby, je to savička, ale ve tvaru brčka. A z toho pije dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.1.13 17:51

Malej {16m} ted pije taky z frtana :palec: Hezky se mu to drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí