Nejlepší pribináček?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pribiňáček je prostě pribiňáček, ne?
Myslíš jako tvarohový dezerty obecně nebo příchuť? Jestli to první, tak složením je prý nejlepší Lipánek.. A na chuť mě nejvíc chutná smetanový (bílý) pribiňák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší pribnáček je pro mě vanilkový
Ale dětem to nekupuju, dávám přednost podobným pochoutkám, co ale na rozdíl od pribiňáčku nemají ve složení to, co nechci (škroby atp). Kupuju Lipánek, Paní Vanilku (v Albertu), nedávno jsem koupila poprvé Miltráček a taky měl úspěch. Nebo smetanového Tvaroháčka, ale toho kupuju jen v akci, páč jinak mi to přijde zbytečně drahý a radši koupím Paní Vanilku za 7,90Kč. HOlkám to dávám výjimečně, spíš jako mlsání nebo když jim chci oživit svačinku do školy/školky. Někdy i míchám s bílým jogurtem, holky to většinou ani nepoznají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuji Lipánky a nejméně vhodný myslím Bobík - šlehané dusíkem nebo čím. Ale u nás tedy nejvíc frčí Matylda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 Myslela jsem vsechny z te kategorie smetanovych dezertu
@hkac Tak Pani Vanilku jsme jeste nechutnali, zkusime. Tak vam dekuju, ja se v tom sirokym vyberu ztracim a nechci aby to byla umelotina ![]()
- Citovat
- Upravit
Doma smichat zakysanou smetanu a smichat s uslehanou slehajdou. Dochutis dle sebe, glukopurem, cukrem, drcenou cokoladou, mixovanym ovocem…
Příspěvek upraven 20.01.13 v 17:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanilkový lipánek. jinak jsme ale dělali doma tvaroh, smetanový jogurt a med a klukům to chutnalo úplně stejně jak lipánek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lipánek.. jak chutově tak složením.. je tam cukr, tvaroh, smetana a vanilkove aroma jinak nic..
Ale docela mě zarazilo kolik toho má termix.. a to my rádi kupujem..a tak jsem si přečetla.. stabilizátor, škrob a jiné..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi je udelat doma… Tvaroh, trocha smetany na zjemneni a prichud podle chuti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Lipánek a Matylda.
pod to se podepisuju
oboje má složení ťip ťop ![]()
Prcek jí vanilkovou Matyldu napůl s bílým jogurtem (Matylda má tuším 110g + 100g bílého jogurtu a svačinka jak vyšitá)
Příspěvek upraven 20.01.13 v 17:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě přišla složením nejlepší Matylda, a pak Lipánek, ale ten je zbytečně drahý podel mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej to ještě nepapká ale asi budu kupovat občas zakysanou smetanu a dám nějaké ovoce, koupili jsme si jednou s manželem na chuť Lipánka a Pribináčka a zdá se nám to všechno strašně sladké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela bych se vas vsech zeptat, jaky pribinacek je podle vas nejlepsi, a naopak, kterej je podle vas nevhodnej. Diky za odpovedi