Nejlepší pribináček?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@luci.hor měli by se dávat po jednom roce http://www.babyonline.cz/…rohacka-apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, po 12 měsících, kvůli tvarohu (obsahuje dost bílkovin a u malého dítěte by mohl příliš zatěžovat ledviny). Já ale dávála až po 2. roce, hlavně proto, aby si nezvykla na sladkou chuť. Do té doby jedla ochotně jen bílý jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je, jak už zde padlo, Lipánek, a převlečený lipánek(tzn albert quality-pan kakao a paní vanilka) ale úplně nejlepší je domácí
já dělám buď 2 zakysaný smetany, tvaroh, a cukr, popř granko na obarvení, nebo v uvařeném pudinku rozmíchám kostku tvarohu, to je taky dobrý, a trochu dietnější
a dávala jsem příležitostně od roka a půl..ne častěji než 2 krát měsíčně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začla jsem dělat domácí pribináček i termix a jsem nadšená, jak malé chutná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
Začla jsem dělat domácí pribináček i termix a jsem nadšená, jak malé chutná![]()
jak děláš domácí termix?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacudka píše:
jak děláš domácí termix?
uvařím puding a do studeného vmixuji tvaroh a podle potřeby dosladím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
uvařím puding a do studeného vmixuji tvaroh a podle potřeby dosladím
Tak to jsem dělala včera a teda nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výborný je tvaroh smíchat s medem, nejlépe domácím přímo od včelaře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Tak to jsem dělala včera a teda nic moc
malá dlabala boule za ušima a to je úspěch, když nechce mléčné, včera jsem jí dělala kakaový puding, ale má ráda i vanilkový z tvarohem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
malá dlabala boule za ušima a to je úspěch, když nechce mléčné, včera jsem jí dělala kakaový puding, ale má ráda i vanilkový z tvarohem
Tak jako malej to taky sněd, ale mě to moc nechutná a pak ta konzistence, brrr, se to klepe jak sulc
Ale tak on jí pudink i tvaroh, tak on to zdlabal, ale jako termix to prostě není
Ten by mi chutnal, protože to co prodávají, za ty peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak pudink s tvarohem znám ale jako termix to nechutná. Myslela jsem, že máš speciální recept. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mým dětem 6 a 3 roky nejvíc chutná Lipánek DUO vanilka+čokoláda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Tak jako malej to taky sněd, ale mě to moc nechutná a pak ta konzistence, brrr, se to klepe jak sulc![]()
![]()
![]()
Ale tak on jí pudink i tvaroh, tak on to zdlabal, ale jako termix to prostě není
Ten by mi chutnal, protože to co prodávají, za ty peníze
no já to taky nejím ani neochutnám a jako sulc to není záleží jak hustý si udělala puding a který tvaroh si koupila, já koupila teď kostku a ta se nechtěla hezky mrcha našlehat, příště zas koupím ten ve vaničce, že ten se hezky vyšlehal a spojil z pudingem a když jsem tam přidala cukr a kakao tak to vonělo přesně jak kakaový termix
nevím jak chutná, že do pusy nikdy mléčné nedám
ale po dětech to chci
![]()
Hlavně, že ji chutná. Velká kozena to nechtěla, že to není v tom kupovaném kelímku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH To rozhodne zkusim, vcera jsem delala normalni puding, tak priste koupim tvaroh ve vanicce a udelam to tak
Ja teda mam sama rada ty ruzny tvaruzky a jogurtiky, takze urcite kostnu ![]()
- Citovat
- Upravit