Nejlepší pribináček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
20.1.13 17:37

@Alčák1 Právě proto to holkám míchám s jogurtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.1.13 17:38

@luci.hor měli by se dávat po jednom roce http://www.babyonline.cz/…rohacka-apod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.1.13 17:41

Ano, po 12 měsících, kvůli tvarohu (obsahuje dost bílkovin a u malého dítěte by mohl příliš zatěžovat ledviny). Já ale dávála až po 2. roce, hlavně proto, aby si nezvykla na sladkou chuť. Do té doby jedla ochotně jen bílý jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.1.13 17:59

Nejlepší je, jak už zde padlo, Lipánek, a převlečený lipánek(tzn albert quality-pan kakao a paní vanilka) ale úplně nejlepší je domácí :palec: já dělám buď 2 zakysaný smetany, tvaroh, a cukr, popř granko na obarvení, nebo v uvařeném pudinku rozmíchám kostku tvarohu, to je taky dobrý, a trochu dietnější :) a dávala jsem příležitostně od roka a půl..ne častěji než 2 krát měsíčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.1.13 20:19

Začla jsem dělat domácí pribináček i termix a jsem nadšená, jak malé chutná :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.1.13 20:43
@IvkaH píše:
Začla jsem dělat domácí pribináček i termix a jsem nadšená, jak malé chutná :dance: :srdce:

jak děláš domácí termix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.1.13 21:39
@kacudka píše:
jak děláš domácí termix?

uvařím puding a do studeného vmixuji tvaroh a podle potřeby dosladím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.1.13 07:23
@IvkaH píše:
uvařím puding a do studeného vmixuji tvaroh a podle potřeby dosladím

Tak to jsem dělala včera a teda nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
21.1.13 07:54

Výborný je tvaroh smíchat s medem, nejlépe domácím přímo od včelaře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.1.13 08:03
@monika32 píše:
Tak to jsem dělala včera a teda nic moc :nevim:

malá dlabala boule za ušima a to je úspěch, když nechce mléčné, včera jsem jí dělala kakaový puding, ale má ráda i vanilkový z tvarohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.1.13 08:18
@IvkaH píše:
malá dlabala boule za ušima a to je úspěch, když nechce mléčné, včera jsem jí dělala kakaový puding, ale má ráda i vanilkový z tvarohem

Tak jako malej to taky sněd, ale mě to moc nechutná a pak ta konzistence, brrr, se to klepe jak sulc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale tak on jí pudink i tvaroh, tak on to zdlabal, ale jako termix to prostě není :| Ten by mi chutnal, protože to co prodávají, za ty peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.1.13 08:32

Aha, tak pudink s tvarohem znám ale jako termix to nechutná. Myslela jsem, že máš speciální recept. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.1.13 08:38

Ahoj, mým dětem 6 a 3 roky nejvíc chutná Lipánek DUO vanilka+čokoláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.1.13 08:49
@monika32 píše:
Tak jako malej to taky sněd, ale mě to moc nechutná a pak ta konzistence, brrr, se to klepe jak sulc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale tak on jí pudink i tvaroh, tak on to zdlabal, ale jako termix to prostě není :| Ten by mi chutnal, protože to co prodávají, za ty peníze :roll:

no já to taky nejím ani neochutnám a jako sulc to není záleží jak hustý si udělala puding a který tvaroh si koupila, já koupila teď kostku a ta se nechtěla hezky mrcha našlehat, příště zas koupím ten ve vaničce, že ten se hezky vyšlehal a spojil z pudingem a když jsem tam přidala cukr a kakao tak to vonělo přesně jak kakaový termix :* nevím jak chutná, že do pusy nikdy mléčné nedám :lol: ale po dětech to chci :pankac: :mrgreen:
Hlavně, že ji chutná. Velká kozena to nechtěla, že to není v tom kupovaném kelímku :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
21.1.13 10:28

@IvkaH To rozhodne zkusim, vcera jsem delala normalni puding, tak priste koupim tvaroh ve vanicce a udelam to tak ;) Ja teda mam sama rada ty ruzny tvaruzky a jogurtiky, takze urcite kostnu :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko