Kočárek iCandy Pear

9
26.4.10 21:36

icandy pear

nevite nekdo jaky je kocarek icandy pear?ja jsem si ho ted obednala,nebot cekam dvojcata a kocarek vedle sebe nechci,bo mi to pripada neprakticke a ani se mi to nelibi.diky za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Icandy Apple?

Přidejte zkušenost s Icandy Apple
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nikol2
6.5.10 16:53

icandy

Ahoj,já ho mám zamluvený je dost drahý mám 2měsíce a 2 roky tak pořád nevim jestly ho koupit nebo ne,přijde mi výhoda,že se vejdem do výtahu a že z něj pak zůstane kočárek pro jedno dítko,máš už nějaké zkušenosti s tímto kočárkem pa Nikola

• Citovat
  • Upravit
9
7.5.10 00:24

no ja uz ho mam doma,ale jeste ho nepouzivam,nebot se mi dvojcatka narodi az v cervnu,ale uz jsem ho zkousela ruzne poskladat a prijde mi perfektni.my jsme za nej se vsim vsudy 30 500 a jeste byli ochotni mi ho poslat domu,ze jsem si pro nej nemusela az do prahy jezdit.a navic se mi zda,ze na to ze je pri 2 ditka,tak neni ani tezky a kdyz bude jedno ditko nemocne,tak z neho udelam kocar pro jedno :-) .nelituji ze jsem za nej dala tolik penez Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.5.10 00:26

a merili jsme ho a je dlouhy jen jako trikolka nebo o jen o 15 cm delsi nez obycejny kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikol2
7.5.10 16:40

No tak jsem si ho nakonec taky objednala,ozvala se mi pani přes inzerát se vším všudy s nánožníky, fusáčky,vložnými dečkamy,přebal.taškou,adaptérem a nevim co ještě se k tomu dá dokoupit ,že mi ho nechá za 13500,–tak jsem to vzala.jsem zvědavá snad s tím budu spokojená,čekám jak mi přijde a hne vjedu děti už na to mám :lol:

• Citovat
  • Upravit
10482
13.5.10 17:51

koho by zajímalo, na babygizmo.com se objevily videorecenze:
 http://www.youtube.com/…GizmoCompany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
19.5.10 19:49

Ahoj maminky,
já dvojčátka nečekám, ale (asi) jedno mimčo, přičemž doma mám 4letou a čerstvě roční - takže koukám po tandemech.
Tento jsem u nás našla a odkaz píši spíš pro zasmání - všiměte si supr ceny :cert:

http://www.dvojcatka.cz/detail.php?…

Han´ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikol2
21.5.10 11:30

Jo jo taky jsem to vyděla,ted u nás stojí 18000,– jen sporták bez dalšího příslušenství,ale od června ho budou zdražovat my už ho máme doma je fakt super,měly jsme před tím jané power twin a potom jané twin two a nedá se to srovnat ,myslim,že v tomto případě se opravdu vyplatí si připlatit

• Citovat
  • Upravit
Jedůvka
24.5.10 12:29

Mám 14ti a 2 měsíční děti - a koupili jsme tento kočárek. Je perfektní a ta investice se opravdu vyplatí. Momentálně používáme sportovní sedačku a korbičku a přikoupili jsme i autosedačku MaxiCosi. Jízdní vlastnosti výborné, vejde se s oběma dětma (malá teda musí v sedačce stát) do snad toho nejmenšího panelákového výtahu co existuje. Složíte a rozložíte ho lehce a rychle. Ale - jedna sedačka a tím i korbička (sestavuje se na jednu a tu samou konstrukci - výměnou sedačky za lůžko a naopak) je vetší a druhá menší. Což u nás neva ale nevím jak potom u dvojčat. Taky je u lůžka nad nohama dítěte kovová tyčka, zatím to nevadí, když malej jen leží a nekope nohama, ale nevím jak to bude až se bude víc hemžit, ale koneckonců v tom kočáře vetšinou spí, tak to snad vadit nebude. Rozhodně doporučuji přikoupit slunečník - já ho mám ke korbičce - stříška je dost vysoká a ne moc hluboká, takže na mimi dost svítí. Ale jinak je to naprosto dokonalý a luxusní vozítko a neměnila bych ho. No, snad vám to pomůže v rozhodování :-)

• Citovat
  • Upravit
petra_N
25.5.10 22:50

iCandy

Tak já ho už používám od ledna. Máme dvojčata a je super. Dnes jsme už vyměnili hluboké korbičky za sportovní, sice nejsou úplně v leže - holky ještě nesedí, ale i tak se to dá. Dokoupila jsem si k němu z kolekce Apple set - červenou střechu a červenou flecovou podložku do té sportovní korbičky na léto a vypadá to moc hezky, pod tou černou střechou to dost peklo:-)
Konečně pěkný kočárek pro dvojčata, jediná nevýhoda je, že vypadá draze a luxusně :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anna2607
25.6.10 11:28

Rada

Mohla bych se Vás zeptat, kde jste kočárek koupila?. Čekám dvojčata a moc se mě líbí. Díky za odpověď . Anna

• Citovat
  • Upravit
Jedůvka
25.6.10 11:33

Asi jste se neptala mě :-? , ale my ho koupili v dětském domě - Praha - www.detskydum.cz.

• Citovat
  • Upravit
Jenda31
6.8.10 16:20

iCandy rear

Kořárek iCandy pear používáme od dubna na dvojčata. Můžu ho všem jenom doporučit. Je snadno složený, není tak mohutný, všude se vejde. Byl sice drahý (komplet za 31t.)Jsem rád, že jsem si pročetl celou diskuzi. Připadalo mi, že jsme snad jediní, kteří si tento kočárek koupili (alespoň v západních čechách). Museli jsme pro něj ale do Prahy. Všude kam s ním přijedeme jsme veliká atrakce pro okolí. Všichni žasnou nad úchvatným řešením a velikostí kočárku. Někteří lidé ani ze předu nepoznají, že vezeme 2 děti. :-) Pak se diví, ukazují prstem a upozorňují ostatní, aby se taky podívali. Vždycky říkám: „Kelišová, když se něčemu divim, tak aspoň zavřu hubu!“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
zuzka30
2.9.10 09:35

Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch co kočárek mají jaká je s ním manipulace, resp. jízdní vlastnosti. Kočárek je super, ale mně se špatně ovládá. Asi zlobí ty přední kolečka. Špatně se rozjíždí a taky zatáčí. Máte to také někdo tak nebo se vám s ním rozjíždí, jezdí, zatáčí jako po másle? Přemýšlím jestli má cenu kupovat kolečka nová tak se proto raději ptám jestli to někomu nedělá také…děkuji Zuzka

• Citovat
  • Upravit
2
23.2.11 16:37

koupím adaptéry

S iCandy jsme moc spokojeni, zatím v něm sedí jeden, ale věřím že i se dvěma dětma to půjde. Jen se mi nelíbí ta malá taška na mimi, navíc z tyčkou v nohách. Proto máme korbu.
Sháním adaptéry na autosedačku (příp i autosedačku). Pokud někdo máte zbytečné, budu ráda…
 Díky

Příspěvek upraven 25.02.11 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí