kojení - dvojčata

82
7.3.10 15:52

kojení - dvojčata

ahoj radilky,mám takoví strach s toho že nevidržím své dvojčátka kojit dtouho a chtěja bych už jen z finančních důvodů.jak se zachovat a podpořit trvání sytého mléčka dvojce je tetka 7 týdnů a kojím asi po třech hodinách a ještě si můsím odstříkat připadám si občas jak dojná kráva u nás na statku (hospodaříme) poradíte mi někdo kdo má skušenosti s kojením dvojčat,budu vděčná za každý názor dekuji radilky :hug: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
7.3.10 16:53

ahojky já kojila jen měsíc,také jsem si připadala jako dojná kráva,celi den jen ležela a kojila.Mám doma jeste třetí díte ktere ktere take vyžaduje určité potřeby proto mi bylo jasné že to takhle nepujde,přešly jsme na Nutrilon a deti byli zasycené 3hodiny což mi hodně ulehčilo taky jsem si mohla dopřat delší spánek a hlídaní jelikož je kdokoliv mohl pohlídat.Tím ti rozhodně nedoporočuji aby jsi přestala kojit,určite je to pro tvé děti nejzdravější.Já jen popisuji svuj případ :lol: Pokud chceš pojd za námi do diskuze Dvojčátka je nás tam z dvojkama dost https://www.emimino.cz/…y/dvojcatka/ když budeš budeš mít zajem písni pustíme tě za námi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.3.10 18:14

miselinko také mám doma ještě 3letou dceru a zatím to zvládám kojím oba na jednou klikla sem na ty stránky co jsi psala a čekám na schválení tak snad jsem se přihlásila dobře a jak se na ty stránky dostanu a přihlásim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí