Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj radilky,mám takoví strach s toho že nevidržím své dvojčátka kojit dtouho a chtěja bych už jen z finančních důvodů.jak se zachovat a podpořit trvání sytého mléčka dvojce je tetka 7 týdnů a kojím asi po třech hodinách a ještě si můsím odstříkat připadám si občas jak dojná kráva u nás na statku (hospodaříme) poradíte mi někdo kdo má skušenosti s kojením dvojčat,budu vděčná za každý názor dekuji radilky
![]()
ahojky já kojila jen měsíc,také jsem si připadala jako dojná kráva,celi den jen ležela a kojila.Mám doma jeste třetí díte ktere ktere take vyžaduje určité potřeby proto mi bylo jasné že to takhle nepujde,přešly jsme na Nutrilon a deti byli zasycené 3hodiny což mi hodně ulehčilo taky jsem si mohla dopřat delší spánek a hlídaní jelikož je kdokoliv mohl pohlídat.Tím ti rozhodně nedoporočuji aby jsi přestala kojit,určite je to pro tvé děti nejzdravější.Já jen popisuji svuj případ
Pokud chceš pojd za námi do diskuze Dvojčátka je nás tam z dvojkama dost https://www.emimino.cz/…y/dvojcatka/ když budeš budeš mít zajem písni pustíme tě za námi ![]()
miselinko také mám doma ještě 3letou dceru a zatím to zvládám kojím oba na jednou klikla sem na ty stránky co jsi psala a čekám na schválení tak snad jsem se přihlásila dobře a jak se na ty stránky dostanu a přihlásim se