Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Právě jsem ho objevila na internetu a zdá se mi dobrý a levný. Ale na jedné stránce psali, že ho už nemají a ani nebudou mít příští rok, tak jen přemýšlím, proč - jestli není dobrý nebo jen bude nová kolekce. Budu moc vděčná za jakékoli názory ![]()
ahoj, taky se mi líbil, ale jen do doby, kdy jsem ho viděla ve skutečnosti, rozvyklanej vergl, a je dost malej, a sám pán, co má internetový obchod s kočárky mi řekl, že by mi jej vůbec nedoporučoval, že jsou na něj samé reklamace, tak proto asi ani nebudou příští rok, asi nějaká konstrukční závada, taky jsem sháněla čtyřkolku s otočnou nápravou nebo koly, otočnou sedačku nebo přehazovací rukojeť, lehký, odpružený a prostorný, nakonec jsem našla teutonii nebo hartan, jsou to německé kočárky, ale u nás v Brně nejsou k vidění, pouze na objednávku a cena taky není nejlevnější, chtěla jsem tak do 10000,– a nic, tak doufám, že jsem alespoň trochu pomohla
Moc děkuju - pomohla, už ho nechci
. Líbí se mi, ale nikde nepíší kolik váží a nemají ho skoro nikde v Brně, co jsem se dívala. Tak asi ví proč. Zatím jsme se s manželem rozhodli pro Moon T3 - vypadá dobře, je levný, mají ho v Brně a tady jsem na něj viděla dobré názory. Tak se na něj půjdem podívat osobně a uvidíme
. Taky je super, že na něj můžu dát sedačku Maxi Cosi, myslím, že jsou super ![]()
Ještě jednou moc díky za rady
Ahojky náhodou jsem narazila na vaši debatu,když jsem hledala nový kočárek my už jsme jedno ICOO máme a jsem s ním na 100% spokojená je to tříkolka s pevnými koly teď už se nedělá mají jeho brášku je to PICO 7 ten bych doporučila a nebo PLATONA je fakt,že vámi zmiňovaný kočarek se moc nepovedl
do taho bych taky nešla,ale určitě bych uvažovala o všech ostatních i ten zimní pytel je super moje holčička má už skoro 3 roky a stále se do něj vleze i s botama a má to pěkně po celým kočárku ne jak klasický,který navíc nejde přivázat a stále jede dolů kdybyhc měla volit nový kočárek určitě bych do něj šla znova navíc má úzký podvozek,ale ne na úkor vnitřního prostoru, se kterým projdu bez problémů i malýma dveřma.Ted ho měla dokonce půjčený kamarádka pro 4 syna se zlomenou nohou a taky tam ještě vlezl tak máte další názor a teď "babo raď " ![]()