Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...Maji ho prodavat na www.babyexpert.cz Koukni tam. V kamennem obchode ale o tom jeste nic nevedeli.
ahojky, Emmaljungu mají v Chiccu v Brně, byli jsme tam minulý týden. Je to vedle Ikey.
a jaké jsou ceny těchto kočárků, asi dost vysoké, co ![]()
a jaké jsou ceny těchto kočárků, asi dost vysoké, co ![]()
Teda ted sem koukala na tu Emmaljunku tříkolku a je fakt úžasný. Velký košík, bezva kolečka a mají moc hezké vzory. Fakt nádherná!! Jen by mě zajímala ta cena ![]()
Ahojky, v tom Chiccu měli šestikolku a čtyřkolku, na pohled vypadají fakt krásně - hodně mě zaujaly. Ten sporťák stál cca 15 tis, korbička teďka nevím. Ale myslím,že ceny jsou podobné jako v Polsku a v Německu. http://www.bobowozki.pl/index.php?…
Kolca
Me pripada bezvadna ta sedacka u ctyrkolky, i ta variabilita a otocna kolecka, jen se mi na obrazku moc nelibi, obzvlast ta bouda
Ale treba to nazivo vypada dobre. Kolco, nezkouselas odpruzeni te ctyrkolky?
Kočárky vypadají moc pěkně…jen co jsem vyčetla, tak ta trojkolka myslím nemá polohování nožek, což je myslím škoda…z barviček by se mně zamlouvala ta světlá kamufláž… ![]()
Janaze bohužel nezkoušela, jen jsme tam narychlo nakoukli.
Kolca
ahoj,
tak jsme tam včera byli a jsme úplně unešení a už jinej kočár hledat nebudem
vyzkoušeli jsme Emaljunga všechny podvozky, skládání , je to fakt bomba a mají všechno , co jsem od kočáru očekávala
podvozky jsou všechny lehoučký, až na dual kombi, to je malý tank, taky bych ho brala ale jen na spaní na terasu a machrování s kočárem
,ale na cestování a převážení to není
nádherný potahy, vzorovaný i uvniř boudičky, prostorný, hafo košík nákupní, no úplně jsme byli vedle sebe ![]()
mají fakt všech pět P, jediný, co je brutální, je cena, ale kdo má na větší investici,tak si myslím,že chybu neudělá a pak určitě dobře i prodá
my do něho jdem určitě, akorát se musíme rozhodnout o podvozku, šestikolku nebo čtyřkolku
já ty šestikolky nemusím,ale tahle je nádherná a manžel ji chce, mě se víc líbí čtyřkolka,ale ta s malýma kolečkama mám trošku strach,co to udělá na sněhu…
naštěstí ještě máme dost času, kdo máte možnost, běžte se na ně mrknout!
a ještě je blbý, že se o nich nebude moct tak diskutovat, neznám nikoho, kdo by ten kočárek měl, je to úplná novinka, ale fakt mercedes! ![]()
jo a ta podoba s Teutonií,jak někdo psal,tu je, ale Emalljunga je samozřejmě daleko hezčí
shodou okolností jsme omrkávali den předtím v Rakousku Teutonii a Bugaboo, no, už jsou ze hry… ![]()
strašně mi u Teutonie vadí ty příšerný potahy, jak z Polska, nemohla bych si vybrat a zklamal mě i vzhled tý korbičky
ovšem podvozky jsou fakt excelentní,skladný a lehký
Ahojík wingec, uplně z tebe sálá maximální nadšení. Emmaljunga se mi taky moc líbí to je pravda. Poahy má oproti Teutinii moc hezký. Ale zase je pravda že Teutonie má jako jedna z nejlepších čalounění a má na sobě jakýsi potah který by se údajně neměl špinit nebo alespon minimálně. Jestli jsem to ze stránek www.emmaljunga.com pochopila dobře, tak ten kočárek nemá opravdu „polohovací nožičky“ což by mě asi vadilo a také sporťák nemá polohování zádiček do úplné roviny. I když, oprava.....když ted koukám na tu šestikolku tak ta má polohování nožiček takže asi všechny mají polohování nožiček. Jen by mě teda zajímalo, na kolik tě teda vyjde? ![]()
Wingec, dej sem cenu( neumím si představit kolik znamená brutální), ať vím, jestli vrátit PP nebo ne. Hlavně mě zajímá trojkolka.
holky,
asi tak 18 tis. sporťák s podvozkem, korbička hluboká jestli dobře pamatuju kolem 6 tis., autosedačka s adaptérem na podvozek 5 tisíc, nánožník 1 600, no, pěkně to naskáče ![]()
co se dá dělat, začínám šetřit
jo a manžel tu na mně huláká, že je to vysoce sofistikovanej systém ![]()
jinak co se týče polohování , není pravda,že nejdou polohovat nožičky na sporťáku obecně, ptala jsem se hned, poučena odtud ![]()
je to tak, že polohování je u každýho podvozku rozdílné ![]()
takže u šestikolky se nepolohují nožičky, to je fakt, ale polohuje se celá sedajda, a musím říct ke svému překvapení, že si myslím, že je to pro dítko strašně pohodlný!!! a jde to jednoduše zmáčknutím klapky vzadu na opěradle
u té čtyřkolky , myslím tím tu s těma 2 menšíma kolečkama vpředu se nožičky dají polohovat
jinak u obou kočárů se lehce přehazujou rukojeti! ![]()
s trojkolkou nemohu sloužit, páč my nejsme trojkolkoví, tak jsem se nezajímala ![]()
ale projela jsem se s ní a taky SUPER!!
holky, ty ceny jsou co si pamatujem, takže berte to prosím plus mínus autobus jo ![]()
Wingec: to je skvely, ze se ti kocary libej. Osobne se mi ta ctyrkolka (kterou bych nejradsi) moc na fotce nelibila. Vzhledove se mi libi vic Fun system od Teutonie, ale ten nema bocnice na sedacce a to mi vadi. To ze ses tak unesena mi dava nadeji, ze je ta ctyrkolka ve skutecnosti hezci nez na fotce. A zkouseli jste, jak jsou ty kocary odpruzeny?
V čem jezdí miminka na sever od Čech? Polsko, Německo,Skandinávie, Litva… Kopce, pláže a lesy.
www.emmaljunga.com
Nevíte, co vzniklo dříve? Teutonie nebo Emmaljungas? A dají se někde koupit?