Zkušenosti s golfkama Maclaren Queste sport nebo Techno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
10.11.07 00:46

Maclaren

Dobrý večer, nemáte náhodou někdo zkušenosti s golfkama od Maclarenu? Buď Queste sport nebo Techno. Díky.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Maclaren Quest?

Přidejte zkušenost s Maclaren Quest
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3813
10.11.07 07:06

golfky od MClaranu? hoď sem odkaz prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
10.11.07 09:14

Ahoj,

na vlastni oci jsou k videni v Mothercare. Na ceskem netu nevim, ale na anglickych strankach jsou vsude k videni. Osobne je nemam, ale jelikoz v Londyne s nima jezdilo 80% maminek, tak budou asi dobre.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.07 12:06

Maclarenbaby.com
V obchodě jsem je viděla, vypadají hezky, jsou superlehké, mají UV filtr a jezdí dobře. Koukala jsem po Zappu od Quinny, ale zarazilo mě, že v samotném Holandsku s Mclarenama jezdí taky tak 70 procent maminek a se Zappem jen pár maminek. Ale nevím, jak to je se svérázným českým povrchem, sněhem, atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.07 12:07

Maclarenbaby.com
V obchodě jsem je viděla, vypadají hezky, jsou superlehké, mají UV filtr a jezdí dobře. Koukala jsem po Zappu od Quinny, ale zarazilo mě, že v samotném Holandsku s Mclarenama jezdí taky tak 70 procent maminek a se Zappem jen pár maminek. Ale nevím, jak to je se svérázným českým povrchem, sněhem, atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.07 12:07

Maclarenbaby.com

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.07 18:59

ja sa pridavam ku diskusii na maclaren Techno XT, mala som ich s dcerou pred 3 rokmi ale neodporucam. boli priestranne, lahke, pohodlne pre babo, ale ja som nemala nanoznik a tazisko mali strasne vzadu, cize na prazdny kocik sa nedala zavesit ani mala taska tak s 2 kg obsahom. v porovnani napr. so Zippy to vobec nie je na porovnanie. Nemali ani madielko, co nam vadilo. Zippy su naozaj golfky c 1 a doteraz som nenaslo lepsie, aj ked som mala s dcerou uz asi 8 kocikov. Uvidime, teraz mame syna, mozno pre neho nieco super este len objavim

• Citovat
  • Upravit
3743
10.11.07 21:14

Mám Quest sport a jsem spokojená.
Lehké, do vlaku je i s dítětem vyzvednu sama - to znamená zvednout je do úrovně hlavy.
Starší syn v nich jezdí také, má 4 roky a v pohodě se do nich vejde. A co je pro mě důležité, jsou uřiditelné jednou rukou.

Jediné co mi vadí je vrzající kolečko, které musím neustále promazávat, ale to se může stát u jakéhokoliv kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.07 00:36

Diky holky. Jsem z toho ale jelen. Zapp prece nema take madlo, taska na nej nejde uz vubec povesit kvuli stabilite, je nizky a navic nejde polohovat. Je to uplne jiny typ kocarku-pro me zbytecny.
MClaren ma dole velky kosik a na zadni cast lze jeste dokoupit takovou fesnou kapsu s kapsickama. Na vetsi nakupy si vezmu pro jistotu nosice:)
Madlo klasicke golfky nemivaji,ne? To spis takove ty sportako-golfky.

Teziste jsem si vsimla, ale to ma vic golfek, myslela jsem, ze je to schvalne kvuli prirozene chuzi maminky.

Nejspis do nej pujdu, asi do Quest Sport, pripada mi to jako zlata stredni cesta. Triumph by byl taky v pohode, ale ma horsi material a nema polohovatelne nozicky a MC Techno je asi zas zbytecny, ten uz se podle me blizi funkcemi malinko sportaku. Jeste mrknu na zahranicni fora. Sportak mame vynikajici, ovsem nema otocna kolecka a je tezsi, proto potrebuju golfky - prave kvuli cestovani, do letadla, do vlaku, do mesta, atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.11.07 15:05

Maclaren

Golfky Maclaren můžu z vlastní zkušenosti doporučit. U nás na netu je koupíte na:
 http://www.bambimarket.cz/p44-maclaren

Lenka

• Citovat
  • Upravit
teckaa
13.10.14 17:59

madlo

Ahoj, nechci zakladat novou diskuzi. shanim ochranne madlo na kocarek z dovozu. Mam moznost poridit madlo zn. Hauck. Mohu se zeptat, mate-li nekdo Maclaren typu techno, mhla bych poprosit o zmereni obvodu trubky, pokud toto madlo k tomuto kocarku mate? diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4