Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, máte někdo zkušenost s těmito golfkami?
http://www.babymania.cz/…-solano-2970 … moc se mi líbí, tak by mě zajímalo, jestli jsou taky praktické ![]()
A mají je nějde v obchodě v Brně na zkouknutí?
Cus, koukala jsem na ne v obchode, mame kombinovany kocarek od teto firmy a jsme hodne spokojeni, takze uz pokukuju po golfkach. Jsou tak stredne tezke, barvy vypadaji jako na internetu, vlastne vse tak odpovida. Rekla bych klasika, sportaky jsou dost vymakane a funkcni, u tech golfek toho je min, neni tam kosik, ale tasticka. Uplne do lehu nejdou, spis vetsi pololeh. Ja jdu nakonec asi do Maclarenu, ale Teutonii nemuzes nic zkazit.
Asi hodně pozdě, tak ale třeba pro další zkušensoti ze Solanem.
Jsou super, moc jsem nevěřila malým kolečkům, ale zvládají opravdu i terém, asi taky díky spojené rukojedi, supr jsou i tlumiče, k¨koupáním jsemi mladýho občas uspala..Jsou lehké a skladné, vydrželi i dovolenou v lese s babičkou, což mluví za hodně …jízda lesem přes pařezy, jehličí vypadávalo ještě hodně dlouho a Solano drží..
.
Jediný není košík pod kočárkem, nebyl problém ho ušít, a taška na rukojeti je taky dost veliká + kapsa na zadní části kočárku taktéž.více info či foto ráda poskytnu ![]()
Ahojky.
Já mám teutonii spirit S3 a teď taky koukám po golfkách a solano mně mooooc láká. Jen se mi zdá docela malé…jak je to ve skutečnosti????
Ještě se mi líbí Moon Buggy kiss a vypadá o dost větší, tak jsem ted v úzkých, páč se nevím rozhodnout… ![]()
Ahojky máme Solano už skoro rok, je bez vady a chyby, fakt vydržel hodně a nechávám na další mimi, je super skladný do auta, původně jsem chtěla Chicco CT3 myslím, má je kamarádka a docela zaberou dost místa i v našem velkém Kombiku..Solano je pro nás super, vešel se tam Domča i v roce a zimním fusaku, sice byl jak taková menší sardinka, ale zase tak hrozné to nebylo..asi jako v každých skladnějších golfkách..
Ted se chystáme do Spiritu s3 pro druhé mimi, tak doufám, že mě teutonie opět nezklame ![]()