Teutonia a Emmaljunga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2959
16.11.07 15:49

Janaze,
odpružený jsou na můj vkus skvěle, prostě tak akorát
já nemám ráda takový ty šíleně houpací nebo naopak úplně tvrdý sportovní
ten Fun system u Teutonie je senzační, ale jak říkám, nelíbí se mi prostě to ostatní ,jinak se taky dobře skládá
jo a jak říkáš, u tý čtyřkolky by byl nejlepší Teutoniovej Fun a k tomu sporťák Emaljunga, ale to už by asi bylo moc ideální :D
musím uznat ,že šestikolovej od Emaljungy je hezčí než čtyřkolka, ale to už je pro mně detail, na rozhodnutí mám ještě čas do května :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.11.07 16:55

No to by byl kocar z rise fantazie: podvozek Fun system, sedacka ze ctyrkolky Emmaljungy a bouda zase Teutonie, ale tvar, jaky ma fashion, ovsem jiny material. :lol: Uz jsem tady psala na paralelni diskuzi o Teutonii, ze mam zmatek v materialech, jake pouzivaji pro jednotlive kolekce. rok 2006 byl skvely, jemny material podobny mikrovlaknu, pak jsem videla trojkolky z r. 2007 a material byl daleko hrubsi. A material fashion je takovy nepoddajny, neprodysny, no nevim, Ale ma lepsi barvy nez vicebarevne sedacky.. Nevite nekdo, z jakeho materialu je kolekce 2008?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.11.07 17:40

emmaijunga

ahoj janaze, te´d jsem se byla podívat na tu čtyřkolku, mají i šestikolku, cena je 16600,–,ale přední malá kolečka nejsou odpružená, zadek perfektně a musím souhlasit s těmi, co říkali, že s těma otočnejma u rukojeti se jezdí hrozně a když je zaaretuješ, máš normální kočár, takže mistral určo ne a dost mě zaráží ukotvení kočárků, jak tam ty sedačky lítají, to má teutonia taky? už jsem to viděla u nových abc, cam cortina,emmaijunga drží dobře, ale za ty prachy chci odpružená všechna kola, dokonce ten, co jsem měla vyhlídnutej hartan vip,tak je upnutí jen na jednom bodě a nedrží to fest, prostě se korbička naklání,lítá, tak nevím jestli do toho jít, aniž bych ji viděla a to odpružení mě taky zaráží, pro někuhoje kočárek odpružený dost, pro jinýho málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.11.07 18:58

Kenny , to je skoda, ze nema ta ctyrkolka odpruzeni na tech prednich kolech.. :(
Kdyz jsem videla na fotce sedacku te ctyrkolky, uz jsem se zaradovala, ze jsem nasla kocar.. Ty bocnice se mi fakt libej, i kdyz jinak ten kocar zas takovy fesak podle meho neni.. Ale otocna sedacka, dlouha, prostorna, s bocnicema, kolecka otocny..ale to odpruzeni je chyba. A taky nema okynko v boude, ani ventilaci.. 8O Za 17tis, to neni zas tak vymakany :roll: A sestikolku nechci kvuli snehu a hlavne ta sedacka se mi nezda: nekomu to treba nevadi, ale ja chci, aby prcek lezel na rovnem. Samozrejme s nim taky jedu v autosedacce, kdyz je potreba, ale na dlouhe spici prochazky jsem radsi, kdyz lezi..
O tom pridelani sedacky u Teutonie nevim nic konkretniho, kocar jsem mela v ruce jednou a nezdalo se mi, ze by se sedacka nejak kvrdlala, ale je fakt, ze jsem to nijak zvlast nezkoumala.. Ted by me zajimalo, z jakeho materialu je ta nova kolekce Teutonie. Kdo jste ji videl?? Wingec : v jakem smyslu prirvnavas ty potahy k polskym? Barvy, material, nebo kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.11.07 19:51

Janaze,
tak dalece už jsem se o ty potahy nezajímala, co se týče materiálu
mě se prostě nelíbí ten celkový vzhled kočáru :?
proto jsem použila to polský přirovnání
a z těch potahů bych si nevybrala ani jeden, vlastně jeden jo, a to černej :wink:
dostala jsem i katalog v němčině se všema barvama a vzorama, třeba ty květovaný jsou fakt "ofenzivní ":roll:
když už za to dám tolik peněz,tak chci,aby se mi líbil a to jsem fakt nerozdýchala
naopak manželovi to bylo jedno, páč ten podvozek je famózní a skládání do auta úplně v poho
takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.11.07 21:22

Tmavomodra neni spatna, ale moc se mi nelibi ta previsla bouda :? Jinak se mi na pohled Fun system libi.
Sklada se Fun system sakumprask i se sedackou, nebo se musi oddelat a dat podvozek zvlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.11.07 22:38

prodavačka nám ukazovala skládání - se sedačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 15:28

Previsla bouda u Teutonie se mi na poprve taky moc nelibila, ale je to pry kvuli tomu,ze to jde az do lehu. Ted uz mi to pripada ok. Ja sama jsem kvuli reklamaci tasky pouzivala asi mesic sportak jako hluboky. Vzadu je taky sitka,takze v lete super a mimco kouka ven. Jinak mame krasnou sportovni barvu, cerveno-bilo-modrou ze sportovni kolekce,skoda ze uz v kolekci 2008 neni. Ale materialy se u jednotlivych typu trochu lisi.
Bouda i sportak jsou stabilni sedi na podvozku skvele, uz tim, ze to sedi na dvou bodech a ne na jednom jako u mnoha jinych modernich kocarku. A take se nepriklapi kvuli tomu dopredu nebo dozadu. Autosedacka se do adapteru zasune a sedi take vyborne.

• Citovat
  • Upravit
718
6.1.08 20:08

wingec - kdyz jsem ten kocarek v brnenskym Chiccu videla, tak jsem is rikala, ze mi neco pripomina. Pak mi doslo, ze kocar, co mam doma - svycarskej Herqules, jen v detailech se lisi. A taky ma vse v 1, Herqules nemaji vlastni autosedacky. Ale to mi zas tak nevadi az na trosku divny system s adapterem. Zas na druhou stranu prece jen Britax nebo Roemer jsou jedny z nejkvalitnejsich nejbezpecnejsich sedacek.

Az tam pujdu priste, omrknu ten system skladani podvozku, H. to maji pomerne vymakany.
MMCH - sestikolka na snehu - zadny problem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
7.1.08 18:36

Sykorko, tak fajn :)
až to omrkneš, napiš, jestli čtyřkolku nebo šestikolku,jo :wink:
u šestikolky nejdou polohovat nohy, polohuje se sedajda celá
u čtyřkolky mám trošku obavu z průjezdu horším terénem
tak pak dej vědět,jak to vidíš
Herqules jsem omrkávala, je dobrej a na skládání asi super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
11.2.08 09:29

ahojky po nějaké době se hlásím, včera jsme byli v Chiccu objednat Emmaljungu
nová informace, podvozky City Jet se už nebudou vyrábět, doprodávají se poslední kousky
jinak jsem se ptala, jak to jde :) a bylo mi řečeno, že prodali poměrně hodně kousků na to jak je to drahej kočár, takže jestli ho už některá vlastníte, dejte vědět, ať se můžem kochat společně příp. společně nadávat :wink:
vybrali jsme teda jednoznačně podvozek City Cerox 360
www.emmaljunga.com
zkoušeli jsme ho složit do auta, mám Citroen C 3, čili malého prďu, a zajel tam složenej jak po másle dokonce i s korbičkou přidělanou
jinak mi celej kočár nechal manža složit a zvednout bez obav samotnou, i když jsem v 6. měsíci, absolutně žádný problém, neb je lehký jak pírko
no, objednám ho ale až tenhle týden, dodací doba cca 10 týdnů, ale nemůžu si prostě vybrat potah
je to můj problém, připadají mi ty barvy dosti depresivní :roll: , takže furt váhám a nemůžu se rozhodnout
zatím vítězí černej puntík, ale sporťák bych možná raději v jiný barvě
a chci přiobjednat board pro Hynka, naopak co mě zklamalo, je taška ke kočáru, která je nádherná, ale podle fotek nejde přidělat na rukojeť, takže je mi nanic :cry:
budu muset pohledat univerzál
tak to je v kostce zatím vše, třeba to bude někoho zajímat ,tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.2.08 10:10

Ahojky zajímalo by mě na kolik tě teda nakonec kočár vyjde? Neptala jsi se v obchodě jak by to porovnali s Teutonií? Zajímá mě názor obchodníků. Koukala jsem na potahy a upřímě řečeno já bych si na sportáka asi vybrala pacific..nic jiného mě nezaujalo..ale ten puntík je také moc pěkný. Taky jsem měla dylema když jsem vybírala Teutinii ale to co mě zaujalo na první pohled tak nakonec také vyhrálo a jsem moc spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.2.08 12:10

tady ho mají taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
11.2.08 13:09

Jirro , tak jsi mě teda nahlodala, rozhoduju se totiž mezi Pacific u sporťáku :lol: a tím punťasem !!
korbička bude puntík určitě
oni sice vzorník látek mají , docela vymakaný i včetně vnitřního potahu, protože ten je taky vzorovaný
blbý je,že jsem ten puntík ani Pacific v reálu neviděla, a ty potahy ,který připadly v úvahu mají nakonec na kočárech v prodejně a NELÍBÍ,bů..
takže obrázky na netu jsou velmi zavádějící, budu muset riskovat ,no
co se týče ceny ,tak sporťák s podvozkem stojí 16 000, korba 6 000, board pro malýho 1 600, a ještě chci nánožník, taky 1600
co jsem mrkala na odkazy Teutonie, tak asi ten rozdíl není zas tak velký,asi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.2.08 16:30

Tak to jsem myslela že to bude dražší… 8O ale ty ceny jsou hodně podobné a pokud dáváš 16000 tak už nějaká pětistovka navíc není tak strašná. Já jsdem dala za Teutonii necelých 16000 za sporťák i s nánožníkem a prodložovacím nástavcem na sporťák. Dostali jsme v Liberci malinkou slevu ale i ta trocha potěšila. Jsem moc spokojená ale chvilku mi trvalo než se s trojkolkou naučím jezdit ale ted to zvládám levou zadní. My ho kupovali pouze jako sporťák s tim že tenhle kočár rozhodně prodávat nebudu a až si pořídíme ještě další dítko tak dokoupim pouze korbičku a bude vyřešeno. Jsem opravdu spokojená. Tobě také přeju krásné a spokojené procházky a hlavně aby mrňousek byl spokojený. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí