Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...Ahoj všem, dnes manžel vyhledal na internetu skvělý kočárek Emmaljunga, tak jsme si přečetli i tuto diskusi a pak jsme ho jeli okouknout a vyzkoušet do prodejny v Praze na Černém Mostě a byla to skutečně láska na první pohled. Vybrali jsme si sporťák Cross City v oranžovo - černé barvě. Ve skutečnosti je ještě lepší než na fotkách a má neuveřitelně dlouhé a rovné lůžko. Jsme prostě nadšení. Tak jsme hned zaplatili zálohu a budeme se těšit, až si ho za 8 týdnů odvezeme domů.
pro Wingec: Ahoj, ráda bych se zeptala na jednu věc ohledně kočárku Emmaljunga. Je pravda, co jste tady psali, že zatím je málo maminek, které mají nějaké zkušenosti s tímto kočárkem, tak se obracím na tebe. Jezdíme často za kamarády do Dánska a tam snad nejezdí v ničem jném. Slyšela jsem, že i ta kvalita je opravdu vynikající. Můj favorit v barvách je zatím (jako u tebe) Black Dots
Akorát mě trápí velikost korbičky, jestli jsem si to přečetla dobře na of. stránkách, tak by měla mít vnitřní rozměr 75 cm??? Nevíš jak to s tím je? Nebo jestli mají na výběr více druhů těch korbiček? Tenhle rozměr se mi zdá dost malý - jako tedy u většiny kočárků co se teď prodávají, ale na pohled mi teda přišla větší. Budu mít květnový mimčo, takže v zimě ve fusaku už se tam asi nevejde
Dál ještě úplně nechápu ten systém, zda si koupíš jeden podvozek a na to hlubokou korbu a zvlášť sportovní sedajdu??? A ta dodací lhůta je opravdu 10 týdnů? Mám opravdu nejvyšší čas, takže v neděli asi jedem do Prahy ![]()