Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věrný, sexuálně aktivní, aspoň trochu přitažlivý a měl by mít všechny zuby. Na zbytku se už dá pracovat…
![]()
@bigl
Ale zas asi zavisi i od toho, co clovek mysli tim bohemstvim, bohem nemusi byt nutne zfetovanej, neodpovednej, vecne ozralej muzikant, kterej vymeta party a osoulozi kazdou fanynku.
Takoveho bohema bych nechtela za nic.
Ja myslela vyraz „bohem“ spis ve zmyslu originality, nekdy az takove te uletene autenticity, nekonvencnosti, nekonformnosti a tvorivosti. A kdyz se takove vlastnosti poji s charakterem a s inteligenci, byvaji to zajimavi lide.
Když to klape v posteli, tak se ledacos vsakne.
Dal by mě neměl vyžírat nebo buzerovat, co se týče domácnosti.
Mel by mit nějaké stejně zájmy a zároveň aby to nebyl žádný stihac a já měla čas pro sebe. Měl by mít určitý rozhled a vychování, abych se za něj nemusela stydět. A měl by řídit aby mě vystřídal na dlouhých cestách. (ano, i chlapi co neřídí existují
)
@Anonymní píše:
Hezký večer!
V rámci vánoční prokrastinace jsem se trochu zamýšlela nad tím, co by za mě měl mít za vlastnosti muž, kterého bych považovala obecně za “ideálního” partnera. A zajímalo by mě, jak to máte vy, co je pro vás to top, co musí muž mít, aby jste si s ním uměly představit vztah 😄 ráda bych to samé teda slyšela i od mužů,jaká je podle nich “ideální” partnerka.Samozřejmě je z obou stran třeba chemie, to vím, ale ta na dlouhodobý vztah stejně nestačí 😁 budu ráda za diskuzi!
Hluchoněmá nymfomanka vlastnící lihovar
![]()
Pro každého je představa ideálního partnera trochu jiná, takže nelze zevšeobecňovat.
Věrný, Upřímný, hodný, přátelský muž, který o sebe aspoň trochu pečuje a měl by rád mě a mé dítě.
@Anonymní píše:
Věrný, Upřímný, hodný, přátelský muž, který o sebe aspoň trochu pečuje a měl by rád mě a mé dítě.
Nevěru bych asi dokázala odpustit. Pokud by nepritah žádnou pohlavní chorobu, nespitali si o tom všichni v okolí a ne úplet si dítě jinde.
Upřímnost ocením, ale musí ji provázet takt. Obzvlášť k mým přátelům a rodine, já ledacos unesu, i když je to řečeno natvrdo.
Hodny, ale ne blbý. Hodný člověk může třeba půjčovat peníze zadluzenym kamarádům…
Musí mě absolutně milovat i absolutně respektovat, nebýt vlezlý, ani nedostupný… Musíme si rozumět jako lidé, to hlavně. A samozřejmě, že by neměl být povaleč, drogový dealer, děv. kar a pod, to je automatické ![]()
@Sonarka píše:
Musí mě absolutně milovat i absolutně respektovat, nebýt vlezlý, ani nedostupný… Musíme si rozumět jako lidé, to hlavně. A samozřejmě, že by neměl být povaleč, drogový dealer, děv. kar a pod, to je automatické
Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látky
dělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad
člověk je pak kreativnější
a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim ![]()
@Pírko2 píše:
Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látkydělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad
a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim
Jo a to jsi mi připomněl… Ještě by neměl mít příliš promiskutní minulost.. Ty jsi psal, že žena nesmí mít více než 4 chlapy v posteli, tak já tak přísná nebudu
Ale taky by mi u chlapa vadilo, kdyby to střídal jak ponožky.. To totiž poukazuje i na to, že moc nejde po kvalitě a že je lehce k mání.
@Pírko2 píše:
Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látkydělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad
a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim
Pírko, ty jsi ouplná reklama na ideálního chlapa. ![]()
Bejt mladší, pohlednější a volnější, tak tě asi klofnu. ![]()
@Sonarka píše:
Jo a to jsi mi připomněl… Ještě by neměl mít příliš promiskutní minulost.. Ty jsi psal, že žena nesmí mít více než 4 chlapy v posteli, tak já tak přísná nebuduAle taky by mi u chlapa vadilo, kdyby to střídal jak ponožky.. To totiž poukazuje i na to, že moc nejde po kvalitě a že je lehce k mání.
Tohle je důležité u žen! U těch to vypovídá o tom, jak dobrý je to zámek. Žena je jako zámek. A musí být dobrý zámek a pustit do sebe jen kvalitu… ![]()
Muž je klíč, čím univerzálnější, tím víc zámků dá, tím je to lepší klíč a muž ![]()
Pokud zámek selže a pouští do sebe moc klíčů, je to zámek na prd… ![]()
@bigl píše:
Pírko, ty jsi ouplná reklama na ideálního chlapa.
Bejt mladší, pohlednější a volnější, tak tě asi klofnu.
@Pírko2 píše:
Tohle je důležité u žen! U těch to vypovídá o tom, jak dobrý je to zámek. Žena je jako zámek. A musí být dobrý zámek a pustit do sebe jen kvalitu…![]()
Muž je klíč, čím univerzálnější, tím víc zámků dá, tím je to lepší klíč a muž
Pokud zámek selže a pouští do sebe moc klíčů, je to zámek na prd…
No, já bych spíš řekla, že muž je jako motýlek, co šedá na květinky. No, občas může mít květinka nějaké broucky a sem tam je nějaká masožravá. ![]()