Ideální partner/ka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
23.12.22 19:29

Věrný, sexuálně aktivní, aspoň trochu přitažlivý a měl by mít všechny zuby. Na zbytku se už dá pracovat… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
23.12.22 19:56

@bigl
Ale zas asi zavisi i od toho, co clovek mysli tim bohemstvim, bohem nemusi byt nutne zfetovanej, neodpovednej, vecne ozralej muzikant, kterej vymeta party a osoulozi kazdou fanynku. :) Takoveho bohema bych nechtela za nic.
Ja myslela vyraz „bohem“ spis ve zmyslu originality, nekdy az takove te uletene autenticity, nekonvencnosti, nekonformnosti a tvorivosti. A kdyz se takove vlastnosti poji s charakterem a s inteligenci, byvaji to zajimavi lide.

• Citovat
  • Upravit
Andromeda81
24.12.22 21:09

Když to klape v posteli, tak se ledacos vsakne.
Dal by mě neměl vyžírat nebo buzerovat, co se týče domácnosti.
Mel by mit nějaké stejně zájmy a zároveň aby to nebyl žádný stihac a já měla čas pro sebe. Měl by mít určitý rozhled a vychování, abych se za něj nemusela stydět. A měl by řídit aby mě vystřídal na dlouhých cestách. (ano, i chlapi co neřídí existují :cert:)

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
24.12.22 21:36
@Anonymní píše:
Hezký večer!
V rámci vánoční prokrastinace jsem se trochu zamýšlela nad tím, co by za mě měl mít za vlastnosti muž, kterého bych považovala obecně za “ideálního” partnera. A zajímalo by mě, jak to máte vy, co je pro vás to top, co musí muž mít, aby jste si s ním uměly představit vztah 😄 ráda bych to samé teda slyšela i od mužů,jaká je podle nich “ideální” partnerka.Samozřejmě je z obou stran třeba chemie, to vím, ale ta na dlouhodobý vztah stejně nestačí 😁 budu ráda za diskuzi!

Hluchoněmá nymfomanka vlastnící lihovar :srdce: :palec: :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Popokatepetl07
24.12.22 22:51

Pro každého je představa ideálního partnera trochu jiná, takže nelze zevšeobecňovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.22 23:04

Věrný, Upřímný, hodný, přátelský muž, který o sebe aspoň trochu pečuje a měl by rád mě a mé dítě.

• Citovat
  • Upravit
Andromeda81
24.12.22 23:26
@Anonymní píše:
Věrný, Upřímný, hodný, přátelský muž, který o sebe aspoň trochu pečuje a měl by rád mě a mé dítě.

Nevěru bych asi dokázala odpustit. Pokud by nepritah žádnou pohlavní chorobu, nespitali si o tom všichni v okolí a ne úplet si dítě jinde.

Upřímnost ocením, ale musí ji provázet takt. Obzvlášť k mým přátelům a rodine, já ledacos unesu, i když je to řečeno natvrdo.

Hodny, ale ne blbý. Hodný člověk může třeba půjčovat peníze zadluzenym kamarádům…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.22 10:39

@Andromeda81 hodný na mě :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
25.12.22 19:14

Musí mě absolutně milovat i absolutně respektovat, nebýt vlezlý, ani nedostupný… Musíme si rozumět jako lidé, to hlavně. A samozřejmě, že by neměl být povaleč, drogový dealer, děv. kar a pod, to je automatické :D

• Citovat
  • Upravit
5134
25.12.22 19:33
@Sonarka píše:
Musí mě absolutně milovat i absolutně respektovat, nebýt vlezlý, ani nedostupný… Musíme si rozumět jako lidé, to hlavně. A samozřejmě, že by neměl být povaleč, drogový dealer, děv. kar a pod, to je automatické :D

Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látky :nevim: dělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad :nevim: člověk je pak kreativnější :nevim: a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.12.22 21:10
@Pírko2 píše:
Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látky :nevim: dělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad :nevim: člověk je pak kreativnější :nevim: a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim :nevim:

Jo a to jsi mi připomněl… Ještě by neměl mít příliš promiskutní minulost.. Ty jsi psal, že žena nesmí mít více než 4 chlapy v posteli, tak já tak přísná nebudu :D Ale taky by mi u chlapa vadilo, kdyby to střídal jak ponožky.. To totiž poukazuje i na to, že moc nejde po kvalitě a že je lehce k mání.

• Citovat
  • Upravit
18277
25.12.22 21:34
@Pírko2 píše:
Tak už jsem venku z výběru. Jsem rád nedostupný, navíc jsem povaleč, děv. kař taky - když nemam zrovna vážný vztah, dealer sice nejsem, ale rád na sobě zkouším různé chemické látky :nevim: dělám to nejen pro občasný útěk z reality, ale abych si odpočinul a v hlavě se mi zrodil další nápad :nevim: člověk je pak kreativnější :nevim: a navíc hledám elixír mládí, takže na sobě musím zkoušet různé věci, prostě musim :nevim:

Pírko, ty jsi ouplná reklama na ideálního chlapa. :mrgreen:
Bejt mladší, pohlednější a volnější, tak tě asi klofnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
25.12.22 23:34
@Sonarka píše:
Jo a to jsi mi připomněl… Ještě by neměl mít příliš promiskutní minulost.. Ty jsi psal, že žena nesmí mít více než 4 chlapy v posteli, tak já tak přísná nebudu :D Ale taky by mi u chlapa vadilo, kdyby to střídal jak ponožky.. To totiž poukazuje i na to, že moc nejde po kvalitě a že je lehce k mání.

Tohle je důležité u žen! U těch to vypovídá o tom, jak dobrý je to zámek. Žena je jako zámek. A musí být dobrý zámek a pustit do sebe jen kvalitu… :nevim:

Muž je klíč, čím univerzálnější, tím víc zámků dá, tím je to lepší klíč a muž :nevim:

Pokud zámek selže a pouští do sebe moc klíčů, je to zámek na prd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
25.12.22 23:35
@bigl píše:
Pírko, ty jsi ouplná reklama na ideálního chlapa. :mrgreen:
Bejt mladší, pohlednější a volnější, tak tě asi klofnu. ;)
:pankac: :* :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
25.12.22 23:43
@Pírko2 píše:
Tohle je důležité u žen! U těch to vypovídá o tom, jak dobrý je to zámek. Žena je jako zámek. A musí být dobrý zámek a pustit do sebe jen kvalitu… :nevim:

Muž je klíč, čím univerzálnější, tím víc zámků dá, tím je to lepší klíč a muž :nevim:

Pokud zámek selže a pouští do sebe moc klíčů, je to zámek na prd… :nevim:

No, já bych spíš řekla, že muž je jako motýlek, co šedá na květinky. No, občas může mít květinka nějaké broucky a sem tam je nějaká masožravá. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky