Ideální partner/ka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
8.1.25 17:52
@Anna766 píše: Více

Pokud žena chodí do práce a vydělává, tedy i přispívá do rodiny, tak je za mě na místě si rozdělit práci v domácnosti, a budou se na tom podílet oba stejně. Ale pak je tu situace, kdy žena fakt nepracuje a rodinu živí manžel, tak tady možná ode mě bude znít hrozně, ale já být na místě manžela, tak po dlouhém dni v práci očekávám, že bude doma každý den navařeno a uklizeno bez výjimky (samozřejmě pokud by byla po úrazu na berlích tak to je jiná), a ne si stěžovat, že dělá služku, pokud tohle dělat nechce, ať si najde práci nebo si zaplatí uklízečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.1.25 17:56
@LievenT píše: Více

Ono se to někdy odvíjí i od toho, jestli fakt opravdu chtěli být jen v domácnosti a nebo tak prostě z nějakých důvodu skončily. Taky záleží, jakého partnera si vyberou. Jsou samozřejmě partneři, kteří si takové ženy doma cení a jsou milující muži. Ale zase jakého partnera si vybere je zas čistě její svobodná volba.
Zároveň nevím, jestli tu poslední větu myslíš útočně nebo ne. Ale za sebe rozhodnutí je to moje a taky i tak do domácnosti budu přispívat a budu mít v budoucnu čas na děti, tak kde je v tomhle problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109787
8.1.25 17:59
@Carol830 píše: Více

to vůbec, jestli je to jejich volba byt závislé na penězích chlapa a co ji z nich da, byt roky mimo praci a znat jen děti a domácnost.
Casto to pak pro tyhle zeny konci spatne…kdyz se vztah rozpadne.
Ja bych to nedala…ale pokud to někomu vyhovuje…urcite bych netvrdila, ze to ma byt norma…spis výjimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.1.25 18:26

Pro mě idealní partnerka je žena, která není závislá, umí komunikovat, není pasivní ve vztahu a má ráda děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí