Idelyn Beliema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
7.8.15 09:52
@evelina01 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli mužu IDELYN TABLETY používat i jako prevenci nebo jen při potížích. Děkuji

Tohle fakt nevím, ale asi bych to jako prevenci nepoužívala, když ten problém nemám, tak proč. To bych asi používala jen ten krém a sprcháč. Ten se chystám taky koupit :-) Zkoušela jste ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.15 21:09

Idelyn

Taky vás všechny zdravím. Tak jsem si koupila přípravek Idelyn. Celý komplet.Co se týče gelu, tak musím říct, že mám spíše reakci zvětšeného svědění. Co se týče krému, tak ten je sklidnující a tablety jso naprosto bez problémů. pokud je zavedete hluboko do pochvy, tak následující den nepotřebujete ani intimku. Má teprve třetí den aplikace a zatím nedokážu posoudit zda-li je tento výrobek účinný či ne. Přijde mi, že spíše slouží jako prevence nikoli jako léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.15 21:11

Ano zkoušela, ale mě spíše podporuje svědění, ale krém a globule nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.9.15 22:36

Ahojte, myslite ze tieto tablety Idelyn moze zena vyskusat aj ked je este panna? :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.9.15 23:00

Ahoj, prosim ta, co si myslis, ci tie tablety moze skusit aj zena este ako panna? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.9.15 00:08
@12terez píše:
Ahojte, myslite ze tieto tablety Idelyn moze zena vyskusat aj ked je este panna? :roll: :andel:

Ahoj, já osobně se domnívám, že by jsi určitě o panenství s tabletami Idelyn nepřišla. Nevím jestli při menstruaci používáš tampony, ale ty tě taky o panenství nepřipraví. Jestli si nejsi jistá, zkus se zeptat doktora a on ti poradí. Já tablety, čípky atd… kdysi používala taky a doporučovali mi abych si je závaděla v leže a bez pomůcek, prostě jako tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.9.15 13:54

Ahojky vsem, jen jsem chtěla rict, ze když se dava cipek na noc, a vlastne musí se dat na noc, tak proto aby pokryl celu plochu uvnitř a nejak zapusobil, a je jasne ze když rano vstanete do vertikálního postoje tak to z vas musí vytéct, a hlavne když tam je nejaky vytok, tak musí taky ven.. :?
Co se tyce Idelyn tablet, tak i podle slozeni oni jen vylepsujou tu floru uvintr, stejne jak si třeba vejmete lactobacili na streva.. Tak podle mne se vůbec nedaji srovnávat s Canestenem nebo Gynopevarylem, které mají léčivou slozku.. Prave podle te reklamy na Idelyn to vypada, ze vyleci i bakterialni a jiné zanety, coz tomu tak není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.9.15 02:27

Ahoj holky ja trpim porad na bakterialni vaginozu, trpite tim taky nekdo? zajimalo by me zda ty cipky idelyn opravdu zabiraji na tu vaginozu:)mate s tim nektera z vas zkusenost? uz jsem zoufala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.15 22:54

Ahoj, nemáte někdo zkušenost používání Idelynu v těhotenství? Čtu tu jen kladné recenze a teď mě to začalo dost trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.9.15 06:13
@Michaela1234567 píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost používání Idelynu v těhotenství? Čtu tu jen kladné recenze a teď mě to začalo dost trápit.

Ahoj, v těhotenství jsem radši s těmito problémy chodila k doktorovi. Je to taková jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.9.15 13:14

Ze ani intymka není třeba, hm ta tableta asi se vstřebala? :roll: Ja jsem ji teda potrebovala pul dne.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.9.15 14:09
@Svetluška82 píše:
Ze ani intymka není třeba, hm ta tableta asi se vstřebala? :roll: Ja jsem ji teda potrebovala pul dne.. :?

Asi to na každého působí jinak a nebo na tom jak hluboko se ti povede tabletu zavést. Ale jinak se Ti ulevilo? Já už po druhé tabletě cítila úlevu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.9.15 17:32
@rubif píše:
Asi to na každého působí jinak a nebo na tom jak hluboko se ti povede tabletu zavést. Ale jinak se Ti ulevilo? Já už po druhé tabletě cítila úlevu. :dance:

Zavadeni jak ma byt ;) a nejde o pusobeni ale logicky když se tam rozpusti bud cipek nebo tableta tak to musí nakonec vyjit ven, ovšem v jiné podobe..at si toho vsimnes nebo ne.. :dance: coz podle mne nevšimnout se neda.. :roll:
Jinak jsem je koupila jak prevenci na zlepseni te mikroflory nebo co 8o Mam jiz treti ale nijak nic nepocituji..
Tobe drzim palce v tehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.9.15 17:35
@rubif píše:
Asi to na každého působí jinak a nebo na tom jak hluboko se ti povede tabletu zavést. Ale jinak se Ti ulevilo? Já už po druhé tabletě cítila úlevu. :dance:

Jejda promin, jsem se spletla, Tys vlastne odpovídala te tehulce, tak jsem i tebe priradila k tehu :?
Omlouvam se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.9.15 08:05
@Svetluška82 píše:
Jejda promin, jsem se spletla, Tys vlastne odpovídala te tehulce, tak jsem i tebe priradila k tehu :?
Omlouvam se :oops:

To je v pohodě, já už mám těhu za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí