Idelyn Beliema

Anonymní
16.7.15 01:08

Idelyn Beliema

Ahoj ženy, máte někdo zkušenost s novinkou Idelyn Beliema? Jedná se konkrétně o Beliema Effect vaginální tablety. Hledám totiž jiné vaginální globule než je Canesten, Clotrimazol a Candibene. U nich mi přijde dlouhá doba rozpuštění. Vždy když si zavedu tabletu na noc, začne se rozpouštět až k ránu, což je nepříjemné, jelikož brzy ráno vyrážím do práce a musím si brát vložku i když TO nemám. Hledám tedy jiné vaginální tablety, které se rozpouštěji rychleji. Nevíte, zda je pravda, že se Idelyn globule rozpustí už po pár minutách nebo je to jen reklamní tah?
 A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.7.15 17:25

Ahoj, dneska si budu brát druhou tabletu, a musim říct, že zatím mi vyhovují. Mám zkušenosti jenom s Canestenem a to jsem musela každé ráno trávit 20 minut ve sprše. S Idelyn tabletou se mi to zatím nestalo, ale měla jsem zatím první, tak doufám, že to opravdu takhle bude fungovat. Tak můžu opět poreferovat, držte mi palce, ať můžu normálně vstát :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.15 01:28
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska si budu brát druhou tabletu, a musim říct, že zatím mi vyhovují. Mám zkušenosti jenom s Canestenem a to jsem musela každé ráno trávit 20 minut ve sprše. S Idelyn tabletou se mi to zatím nestalo, ale měla jsem zatím první, tak doufám, že to opravdu takhle bude fungovat. Tak můžu opět poreferovat, držte mi palce, ať můžu normálně vstát :lol:

Takže myslíš, že se vaginální tablety Idelyn rozpouštějí rychleji než Canesten? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.15 07:32

Nevím jak je to s rozpouštěním ale dneska ráno jsem vstala po třetí tabletě Idelyn, a promiň, že to řeknu takhle, ale nic tak hroznýho ze mě neteklo. A nevim jak moc trpíš, timhle problémem, ale já pořád, takže jsem si říkala, že za zkoušku kromě 200,– nic nedám :) Takže se zeptám v lékárně i na ten krém. Maj bejt vedra - takže koupáni a tak :) Tak dej vědět jestli do toho jdeš :lol: držim palce

• Citovat
  • Upravit
27.7.15 23:13

Idelyn

Ahoj chtěla bych se zeptat jak to účinkuje kdo stím má opravdu už zkušenost?:) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 23:33

Ahoj, sobotu jsem dobrala poslední tabletu, a zatím se mi nic nevrátilo, a výtok je pryč. Používám sice i ten krém, ale to prostě přes léto musím, jsem na všechny tyhle bacily náchylná.
Snad jsem Vám pomohla.

• Citovat
  • Upravit
1
29.7.15 10:06

Prosím vás chci se zeptat, musím brát i ten krém? Nebo stačí jen tablety na to aby mi zmizel výtok? A kolik stojí tablety popřípadě i krém? Děkuji za odpověď:)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.15 12:07

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli mužu IDELYN TABLETY používat i jako prevenci nebo jen při potížích. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.7.15 15:14

Ahoj, dnes jsem si Ydelin koupila a píše se tam že se s tím začíná 10 dní před měsíčky, musí to tak být nebo můžu i když je teď mít nebudu? děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.7.15 15:28

@Radka135 Ahoj, já jsem ty tablety kupovala za 239,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.15 19:02

Ahoj holky, včera jsem měla první tabletku a výrazně se mi stav zlepšil ;) Otok, zarudnutí i výtok jsou pryč. Beru teda kromě toho i Wobenzym (který je na to super, jen je dražší), laktobacily v prášcích a kefír jako doplněk a snažím se jíst podle doporučených diet.. Kdo s tím máte problém, určitě to zkuste! Mně i některé jiné čípky nedělají dobře (pálí atd.), tyhle naprosto bez problémů, dobře se i rozpouští a jak tu někdo psal - něco z vás pak vyteče, ale když si dáte na noc intimku a ráno se osprchujete, je to v pohodě ;) Tak good luck! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.8.15 22:42

Ahoj holky, také přidávám svou zkušenost. V pátek večer se mi objevilo nesnesitelně svědění, venku i vevnitř, pálení, otok a zarudnuti s vytokem. Nechtěla jsem hned do sebe něco prát, tak jsem si rikala, ze zkusím vydržet, třeba se stav zlepší. Používala jsem jen obyčejnou vodu.
No v pondělí uz jsem nevydržela, viděla jsem reklamu a když jsem si přečetla zkusenosti, tak jsem mazala jak pro tablety, tak krém. Doma jsem si dala sprchu a nenasla krém. To nebylo nic moc, čekala jsem nějakou větší úlevu… Vecer pred spaním jsem zavedla tabletku. Noc byla teda strašná, furt jsem cítila, jak to ze me teče… To se mi u žádných tabletek, co jsem měla na recept od mudr, nikdy nestalo :-(. Každopádně!! Mi bylo ráno o 90% lépe nez vecer. Takze budiž špatně noci zapomenuto, za tu úlevu to rozhodne stalo. ráno jsem se omyla, namazala zlehounka krémem a v pohode :) uvidím, jak bude zitra po další tabletce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.8.15 22:49

Lucie731 Ahoj, já jsem tohle neřešila, prostě jsem si ji vzala, když jsem potřebovala. A taky pomohla…tak nevím proč to tam takhle píšou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.15 22:56
@evelina01 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli mužu IDELYN TABLETY používat i jako prevenci nebo jen při potížích. Děkuji

Já nevím, ale asi bych používala jen krém jako prevenci, až bych cítila, že to není v pohodě, tak bych brala tablety.

• Citovat
  • Upravit
21
5.8.15 23:04
@Radka135 píše:
Prosím vás chci se zeptat, musím brát i ten krém? Nebo stačí jen tablety na to aby mi zmizel výtok? A kolik stojí tablety popřípadě i krém? Děkuji za odpověď:)..

Ahoj, tak asi nemusíš, ale všude doporučují kombinaci tablet s krémem. Já už mám léčbu za sebou i s krémem, takže nedokážu zatím posoudit jestli je to lepší s krémem nebo ne. Ceny jsem našla na jejich stránkách, ale jestli jsou platný takhle všude to nevím, ale tak aspoň orientačně. Nevybavuju si, přesně za kolik jsem to koupila :) http://www.idelyn.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí