Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Svetluška82 píše:
Jejda promin, jsem se spletla, Tys vlastne odpovídala te tehulce, tak jsem i tebe priradila k tehu
Omlouvam se
To je v pohodě, já už mám těhu za sebou ![]()
@Svetluška82 píše:
Zavadeni jak ma byta nejde o pusobeni ale logicky když se tam rozpusti bud cipek nebo tableta tak to musí nakonec vyjit ven, ovšem v jiné podobe..at si toho vsimnes nebo ne..
coz podle mne nevšimnout se neda..
Jinak jsem je koupila jak prevenci na zlepseni te mikroflory nebo coMam jiz treti ale nijak nic nepocituji..
Tobe drzim palce v tehu
Když to máš jako prevenci, tak asi máš všechno v pořádku, když necítíš účinek. ![]()
Damy mela jste nektera pri uzivani priserne svedeni? Jsem nekde v pulce tablet, zkousim vydrzet, jestli je to soucasti lecby, ale je to fakt neprijemny.
@JamieFrost píše:
Damy mela jste nektera pri uzivani priserne svedeni? Jsem nekde v pulce tablet, zkousim vydrzet, jestli je to soucasti lecby, ale je to fakt neprijemny.
Ahoj, tak takovou zkušenost s tím nemám, mě přešlo vše celkem brzy. Tak to si asi radši dojdi k doktorovi a nebo zkus ještě ten krém ![]()
Ahoj. Zajímalo by mě, zda někomu tento přípravek (mám především na mysli tablety a gel) pomohl při běžném výtoku? Má doktorka říká, že je to zvýšená sekrece z pochvy, výtok nesvědí, ani nepálí apod., ale hrozně mě otravuje
Je bílý až lehce nažloutlý. Jestli došlo alespoň k jeho zmírnění. Děkuju!
@JamieFrost tak jsem si koupila Idelyn, mycí gel, tablety i krém - asi nerozumím své vagíně protože 1, to vůbec nezabralo a 2,jak píšeš po nanesení krému mě začal svědět a pak pálit snad i zadek
po tabletách taky svědění a pak mírné pálení
tak zítra jdu pro Candibene tablety - nedá se to vydržet
kvasinky jsem nikdy neměla ani v prvním těhu ale teď už je mám během těhotenství podruhé a je to teda síla
doufám, že po porodu se zase vše srovná a už ty potvory neuvidím ![]()
Alčák1 Zkus vydrzet. Nakonec to svedeni ke konci uzivani preslo a zklidnilo se. Ale prvnich pet dni byl ocistec. Uvidim priste. Kazdopadne za zazrak to zatim povazovat nemuzu.
Tak za mě taky zklamání.
Nemá někdo tip na něco, co by opravdu na „běžný“ (bílý) výtok zabralo? Stěry jsem měla na preventivní prohlídce ok. Tak mi gynekolog ani nic nepředepsal. ![]()
Ahoj chci se zeptat jestli s těmi globulemi máte ještě někdo zkušenost? Co na ně říkáte? Pomohly vám?
@lucial píše:
Ahoj holky ja trpim porad na bakterialni vaginozu, trpite tim taky nekdo? zajimalo by me zda ty cipky idelyn opravdu zabiraji na tu vaginozu:)mate s tim nektera z vas zkusenost? uz jsem zoufala
Ahoj, chtela jsem se te zeptat, jak bojuješ s tou vaginozou. Našla jsi neco účinného? Zkoušela jsi Gyntima Čípky? Ja je ted beru a vzdy mi to na chvilku pomuze, to hned pres nic, ale za par dnu je to zpet netu je zkusím poctivě použit všechny po sobě a pak jen udrzovacku. ![]()
Ahoj, neměla jsem čas číct celou diskuzy. A může se při braní idelynu sexovat?? díky
Ahoj, prosím vás má z vás někdo zkušenost idelyn i v těhotenství? díky
Ahoj holky, prosim o radu.
Dnes jsem si koupila idelyn tablety. Máte některá zkušenost. Mám to trochu zamotané.. minulou sobotu jsem dostala angynu v pondělí jsem si byla pro antibiotika, tři dny jsem v kuse ležela a začali mě bolet záda v kříži ale i jakoby v podbřišku (vaječníky?). Ale problém je ten že ted v sobotu odjíždíme s manželem do lázní a nevím jestli je třeba vybrat opravdu celé balení, a jestli je možné provozovat sex. Jak dlouho to v těle zůstává… Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak se přesněji požívají tablety idelyn. poprvé mám nějaký problém tak sem úplný nováček děkuji
![]()