Idelyn Beliema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
21.9.15 08:05
@Svetluška82 píše:
Jejda promin, jsem se spletla, Tys vlastne odpovídala te tehulce, tak jsem i tebe priradila k tehu :?
Omlouvam se :oops:

To je v pohodě, já už mám těhu za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.9.15 08:06
@Svetluška82 píše:
Zavadeni jak ma byt ;) a nejde o pusobeni ale logicky když se tam rozpusti bud cipek nebo tableta tak to musí nakonec vyjit ven, ovšem v jiné podobe..at si toho vsimnes nebo ne.. :dance: coz podle mne nevšimnout se neda.. :roll:
Jinak jsem je koupila jak prevenci na zlepseni te mikroflory nebo co 8o Mam jiz treti ale nijak nic nepocituji..
Tobe drzim palce v tehu :kytka:

Když to máš jako prevenci, tak asi máš všechno v pořádku, když necítíš účinek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 19:25

Damy mela jste nektera pri uzivani priserne svedeni? Jsem nekde v pulce tablet, zkousim vydrzet, jestli je to soucasti lecby, ale je to fakt neprijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 11:37
@JamieFrost píše:
Damy mela jste nektera pri uzivani priserne svedeni? Jsem nekde v pulce tablet, zkousim vydrzet, jestli je to soucasti lecby, ale je to fakt neprijemny.

Ahoj, tak takovou zkušenost s tím nemám, mě přešlo vše celkem brzy. Tak to si asi radši dojdi k doktorovi a nebo zkus ještě ten krém :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.15 12:13

Ahoj. Zajímalo by mě, zda někomu tento přípravek (mám především na mysli tablety a gel) pomohl při běžném výtoku? Má doktorka říká, že je to zvýšená sekrece z pochvy, výtok nesvědí, ani nepálí apod., ale hrozně mě otravuje :( Je bílý až lehce nažloutlý. Jestli došlo alespoň k jeho zmírnění. Děkuju!

• Citovat
  • Upravit
2752
14.10.15 20:38

@JamieFrost tak jsem si koupila Idelyn, mycí gel, tablety i krém - asi nerozumím své vagíně protože 1, to vůbec nezabralo a 2,jak píšeš po nanesení krému mě začal svědět a pak pálit snad i zadek :mrgreen: po tabletách taky svědění a pak mírné pálení :zed: tak zítra jdu pro Candibene tablety - nedá se to vydržet :zed: kvasinky jsem nikdy neměla ani v prvním těhu ale teď už je mám během těhotenství podruhé a je to teda síla :,( doufám, že po porodu se zase vše srovná a už ty potvory neuvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 20:47

Alčák1 Zkus vydrzet. Nakonec to svedeni ke konci uzivani preslo a zklidnilo se. Ale prvnich pet dni byl ocistec. Uvidim priste. Kazdopadne za zazrak to zatim povazovat nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.15 07:47

Tak za mě taky zklamání. :( Nemá někdo tip na něco, co by opravdu na „běžný“ (bílý) výtok zabralo? Stěry jsem měla na preventivní prohlídce ok. Tak mi gynekolog ani nic nepředepsal. :think:

• Citovat
  • Upravit
10141
1.2.16 22:15

Ahoj chci se zeptat jestli s těmi globulemi máte ještě někdo zkušenost? Co na ně říkáte? Pomohly vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.16 07:03

@meduzza Nepomohly, vůbec, za mě vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
11.6.16 23:18
@lucial píše:
Ahoj holky ja trpim porad na bakterialni vaginozu, trpite tim taky nekdo? zajimalo by me zda ty cipky idelyn opravdu zabiraji na tu vaginozu:)mate s tim nektera z vas zkusenost? uz jsem zoufala :,(

Ahoj, chtela jsem se te zeptat, jak bojuješ s tou vaginozou. Našla jsi neco účinného? Zkoušela jsi Gyntima Čípky? Ja je ted beru a vzdy mi to na chvilku pomuze, to hned pres nic, ale za par dnu je to zpet netu je zkusím poctivě použit všechny po sobě a pak jen udrzovacku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.16 14:55

Ahoj, neměla jsem čas číct celou diskuzy. A může se při braní idelynu sexovat?? díky

• Citovat
  • Upravit
9
12.7.16 20:43

Zkuzu

Ahoj, prosím vás má z vás někdo zkušenost idelyn i v těhotenství? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.1.17 19:26

Zkušenosti

Ahoj holky, prosim o radu.
Dnes jsem si koupila idelyn tablety. Máte některá zkušenost. Mám to trochu zamotané.. minulou sobotu jsem dostala angynu v pondělí jsem si byla pro antibiotika, tři dny jsem v kuse ležela a začali mě bolet záda v kříži ale i jakoby v podbřišku (vaječníky?). Ale problém je ten že ted v sobotu odjíždíme s manželem do lázní a nevím jestli je třeba vybrat opravdu celé balení, a jestli je možné provozovat sex. Jak dlouho to v těle zůstává… Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.17 15:45

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak se přesněji požívají tablety idelyn. poprvé mám nějaký problém tak sem úplný nováček děkuji :)) :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa