Identifikace nosítka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.10.14 18:14

Identifikace nosítka

Pěkný den dámy, měli jsme vypůjčené nosítko, které jsme bohužel nejspíše zapomněli v letadle. Zanedlouho ho máme vracet a já ho nikde na internetu nemohu najít, abych koupila nové. Přikládám fotku, ale nosítko na ní moc vidět není, tak pokud by jste věděly o jakou značku nosítka se jedná, budu velice ráda. Prý bylo docela levné. Je mi to hloupé a tak bych to ráda udělala nějak nenápadně, abych se nemusela ptát na značku jich :lol: :oops: Děkuji za případnou pomoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
15.10.14 18:17

Vím, že toto slyšet nechceš, ale možná štěstí, že jste ho nechali v tom letadle. Vždy ve mně cuká, když vidím, jak tam ty chudinky visí za rozkrok. Když už nosítko, tak ERGONOMICKÉ. Nekupuj to samé, ale kup jim použitou manducu či ergo baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.14 18:22

Děkuji za nesouvisející příspěvek, ale oni s ním byli spokojeni a tak chci vrátit to samé, které jsme si půjčili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.10.14 18:24

@Derja já bych se být tebou přiznala a nabídla se, že jim koupíš nové…oni už si vyberou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.10.14 18:26
@lemanka píše:
Vím, že toto slyšet nechceš, ale možná štěstí, že jste ho nechali v tom letadle. Vždy ve mně cuká, když vidím, jak tam ty chudinky visí za rozkrok. Když už nosítko, tak ERGONOMICKÉ. Nekupuj to samé, ale kup jim použitou manducu či ergo baby.

Napadlo mě to stejné 8o K dotazu - podobnou hrůzu jsem viděla včera v SAM BABY, cena kolem 5 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
15.10.14 18:26
@Derja píše:
Děkuji za nesouvisející příspěvek, ale oni s ním byli spokojeni a tak chci vrátit to samé, které jsme si půjčili ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.10.14 18:29

Taky se mi nosítko nelíbí, ale upřímně, kdybyste někomu něco půjčily, chtěly byste vrátit něco úplně jiného se slovy: Tohle pro tebe bude lepší…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.14 18:31

Když si nosítko koupili, tak ho asi chtěli a vyhovovalo jim ne? ;) tak proč bych měla kupovat jiné. Pokud už nemáte co k tématu přeji pěkný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.10.14 18:47

A proc se jich nezeptas? Stejne poznaji, ze je novy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.14 18:51
@suvik píše:
A proc se jich nezeptas? Stejne poznaji, ze je novy…

Chtěla jsem se jim omluvit a předat jim to nové koupené. Ze začátku nám ho moc nechtěli půjčit, za 14 dní budou mít druhé dítě, tak nechci aby byli naštvaní než seženu nové. Ale pokud ho nenajdu, samozřejmě že se budu muset zeptat, to je asi logické :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.14 18:59
@lemanka píše:
Vím, že toto slyšet nechceš, ale možná štěstí, že jste ho nechali v tom letadle. Vždy ve mně cuká, když vidím, jak tam ty chudinky visí za rozkrok. Když už nosítko, tak ERGONOMICKÉ. Nekupuj to samé, ale kup jim použitou manducu či ergo baby.

Trochu drzý, nezdá se ti? 8o

• Citovat
  • Upravit
23
15.10.14 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
15.10.14 19:19
@lemanka píše:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
15.10.14 19:21

@lemanka ..ehm trochu drzé, předpokládám, že zakl.si vypůjčila nosítko na dovolenou tzn.na pár dní tak i kdyby dítě tahala v jutovém pytli, tak se nic nestane…čtu tyhle stránky docela často, ale tyhle výkřiky do tmy mě vždy spolehlivě vytočí…pro zakl. bohužel vůbec netuším co to je za nosítko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.14 19:24

@Sofierules :potlesk: nevadí, ale přesto děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie