Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Pěkný den dámy, měli jsme vypůjčené nosítko, které jsme bohužel nejspíše zapomněli v letadle. Zanedlouho ho máme vracet a já ho nikde na internetu nemohu najít, abych koupila nové. Přikládám fotku, ale nosítko na ní moc vidět není, tak pokud by jste věděly o jakou značku nosítka se jedná, budu velice ráda. Prý bylo docela levné. Je mi to hloupé a tak bych to ráda udělala nějak nenápadně, abych se nemusela ptát na značku jich
Děkuji za případnou pomoc ![]()
Vím, že toto slyšet nechceš, ale možná štěstí, že jste ho nechali v tom letadle. Vždy ve mně cuká, když vidím, jak tam ty chudinky visí za rozkrok. Když už nosítko, tak ERGONOMICKÉ. Nekupuj to samé, ale kup jim použitou manducu či ergo baby.
Děkuji za nesouvisející příspěvek, ale oni s ním byli spokojeni a tak chci vrátit to samé, které jsme si půjčili ![]()
@Derja já bych se být tebou přiznala a nabídla se, že jim koupíš nové…oni už si vyberou ![]()
@lemanka píše:
Vím, že toto slyšet nechceš, ale možná štěstí, že jste ho nechali v tom letadle. Vždy ve mně cuká, když vidím, jak tam ty chudinky visí za rozkrok. Když už nosítko, tak ERGONOMICKÉ. Nekupuj to samé, ale kup jim použitou manducu či ergo baby.
Napadlo mě to stejné
K dotazu - podobnou hrůzu jsem viděla včera v SAM BABY, cena kolem 5 stovek.
@Derja píše:
Děkuji za nesouvisející příspěvek, ale oni s ním byli spokojeni a tak chci vrátit to samé, které jsme si půjčili
Taky se mi nosítko nelíbí, ale upřímně, kdybyste někomu něco půjčily, chtěly byste vrátit něco úplně jiného se slovy: Tohle pro tebe bude lepší…?
Když si nosítko koupili, tak ho asi chtěli a vyhovovalo jim ne?
tak proč bych měla kupovat jiné. Pokud už nemáte co k tématu přeji pěkný den ![]()
@suvik píše:
A proc se jich nezeptas? Stejne poznaji, ze je novy…
Chtěla jsem se jim omluvit a předat jim to nové koupené. Ze začátku nám ho moc nechtěli půjčit, za 14 dní budou mít druhé dítě, tak nechci aby byli naštvaní než seženu nové. Ale pokud ho nenajdu, samozřejmě že se budu muset zeptat, to je asi logické ![]()
@lemanka píše:
Trochu drzý, nezdá se ti? ![]()
@lemanka píše:
@lemanka ..ehm trochu drzé, předpokládám, že zakl.si vypůjčila nosítko na dovolenou tzn.na pár dní tak i kdyby dítě tahala v jutovém pytli, tak se nic nestane…čtu tyhle stránky docela často, ale tyhle výkřiky do tmy mě vždy spolehlivě vytočí…pro zakl. bohužel vůbec netuším co to je za nosítko:-)