Vázání pevného šátku jako elastického

2144
11.10.14 13:40

Vázání pevného šátku jako elastického

Ahoj mamky :mavam:
Mám pevný šátek pro malou a nemůžu najít návod co u toho byl :zed: Našla jsem si videa na internetu a to co by nám oběma vyhovovalo je návod na vázání elastického šátku. :think: Mě se to dobře váže, malé se tak líbí. Ale nevím jestli to nemůže být špatné na zádíčka? Je to poloha pro miminka od 3 měsíců, kříž s kapsou venku. Pokud je tady už takové téma tak se omlouvám, je tady tolik témat o nošení v šátku, že než bych to pročetla, tak už mi z toho vyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13787
11.10.14 14:48

@celipipka54 u pevného šátku je lepší vázat kříž s kapsou uvnitř… Pevný šátek není elastický a tak se tolik miminku nepřizpůsobí jako elastický a pak může být miminko v úvazu volné. Za to je ale pevný šátek nosnější a lépe se dotahuje ;) Tak to vyzkoušej třeba podle tohoto videa http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.10.14 14:48

Je šumák, jestli máš elastický nebo pevný šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.10.14 15:25

Nejlepší návody má vonzino, jestli to správně píšu. Myslím že tam má návody jak na elastik, tak na pevný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
11.10.14 15:30

Dík holky, mrknu na to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.10.14 15:37

Na youtube mrkni na videa uživatele vonzino1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13787
11.10.14 16:41

@celipipka54 od vonzino je právě to video, na které jsem dala odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.10.14 19:55
@AnastazieB píše:
@celipipka54 od vonzino je právě to video, na které jsem dala odkaz ;)

Koukám, že je všeobecně oblíbená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
11.10.14 22:09

Já vázala podle youtube. Našla jsem si uživatelku, na které bylo vidět, že ví co dělá, vysvětluje, jak a proč se co váže. Ale neřeknu konkrétní uživatelku. Vázala jsem kříž s kapsou uvintř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
12.10.14 14:16

@AnastazieB Já mám právě docela strach z toho vázání i s malou :oops: Proto se mi líbil ten kříž s kapsou ven. Kdybych to věděla dřív, tak jsem si koupila elastickej šátek a bylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
12.10.14 16:16

@celipipka54 Holt budeš vázat pořádně od začátku a šátek ti vydrží dýl. On je elastický šátek sice fajn, ale čím je těžší dítě, tím míň pohodlí pro tebe, šátek se prověšuje a obecně jsou ty elasťáky tkané užší, takže u dlouhých žížal je brzo problém je tam zamontovat, i když jsou jak pírka. Jestli se ti líbí zrovna tenhle úvaz, tak ho používej. Jenom budeš muset řádně dotahovat a u pidimimča dohlídnout, aby se ti to nikde do dítka nezařízlo a netlačilo. Všechny nejobvyklejší úvazy se používaly na normálních látkách ještě dřív než se objevily úplety, takže je vážně jedno, jestli máš kvalitní tkaný nebo úpletový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13787
12.10.14 21:03

@celipipka54 toho se vůbec nemusíš bát, není to nijak nebezpečné. Vyzkoušej to nejdřív třeba s medvídkem nebo polštářem ;) Podle toho videa se to naučíš jednoduše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí