Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud vím, tak tam jsou někde i klasický vozíky na nákup jako v hypermarketu, do toho autosedačku dát můžeš. A mají tam výtahy takže ani z patra do patra nic nepřenášíš.
AnastazieB píše:
Jsou tam takový vozítka, na který jde autosedačka nasadit.
to sice jsou akorát nevím, která na ně pasuje
Maxi-Cosi rozhodně ne. Jendou jsem se snažila ji na to nasadit a hned doběhl securiťák a upozorňoval mě, že to na to nepůjde a ať si dám bacha aby mi to nesjelo ![]()
Pak to jde dát jakoby do toho sedátka pro větší dítě, ale tam to taky moc extra bezpečně nedrží.
Nejlepší rešení by byl vlastní podvozek jestli je možnost, a ideál by byl vyndat ze sedačky úplně ![]()
autosedačku taky mužeš dát dovnitř do košíku… taky jsme tam takhle jednou byli… podruhý byl syn větší a seděl v tom sedátku na košíku a když se mu chtělo spát,vystlali jsme mu košík a usnul v něm,lidi nás zastavovali a ptali se,jestli se tam dá někde taky koupit
![]()
JJ, autosedačku dáš do normálního nákupního vozíku, nahoru a dolů jezdíš výtahem - zrovna se tam odpoledne takhle chystám, taky nemám podvozek ![]()
já mám právě na podvozku teď daný sporťák, který nejde jednoduchým způsobem sundat, tak přemýšlím jak to praktikovat. Děkuji všem za rady. Jo a máme maxi cosi ![]()
a co máš za kočár?
někdy jdou adaptéry přidat i když je sporťák, nebo jen volně položit do sporťáku.
Nejjednodušší je samo do toho košíku, ale my třeba máme ikeu daleko takže u nás bylo lepší přendat do kočíku aby si protáhnul záda ![]()
My byli v Ikee se dvema sedackama a obe jsme dali do kosiku.. jednu dovnitr, jednu nahoru a jelo se .. v pohode
Jsou tam klasické vozíky, kde ji dáš dovnitř. Já jsem osobně vždycky brala do kufru kočár - je to přece jenom na dýl, než to tam člověk proleze a dítě to tam má tisíckrát pohodlnější, může se líp prospat a tak.
Když on se kočár tahá špatně, když se mi pak do auta z té ikei nic jiného nevejde
To bych pak nemohla nic koupit ![]()
JO a máme X-lander. Zjistila jsem, že sporták je nějaký blbě skladný ve srovnání s hlubokym… To jsem zvědavá jak budeme takhle jezdit na dovču… To bude chtít asi jiné auto, kde je tu nejbližší banka a prodej punčoch?
![]()
Jo, tak to je blbé, když by se nedalo koupit, to by tak nešlo, to je jasan ![]()
ahoj, jak je to prosím v ikee když do ní jdete s autosedačkou bez podvozku? Jsou tam na to nějaké košíky? Vždycky jsem tam viděla jen ty tašky a pak v přízemí ty nákladní vozíky do skladu. Ale jak se pohybovat s autosedačkou bez podvozku po celé ikee?
Předem děkuji za radu od zkušených rodičů