Jak dosáhnout kontaktu se známou osobností? :)

Anonymní
1.12.11 10:12

Jak dosáhnout kontaktu :)?

Ahoj ženy,
potřebuji naťuknout. Chci kontaktovat jednu známější osobnost, hodlám napsat SZ přes FB. Jenže nevím, jak zaujmout, normálně mi psaná forma nedělá problémy a mívám „úspěch“ :), ale tentokrát nevím, jak na to. Nemám inspiraci. Toho člověka chci kontaktovat, jelikož mi připadá stejně „zvláštní“, je taky mimoň, má podobné cítění a chci zjistit, zda je to stejný typ exota, jako moje maličkost. Jsem velmi introvertní a přátele si hledám velmi těžko. Nepotřebuji osobní kontakt, stačí mi si povídat, vzhledem k mé uzavřenosti ani tváří v tvář nepreferuji. Takže jak na to? Už se mi zadařilo si psát se svým oblíbeným autorem :). Jinak ta osoba je muž, je poměrně dost obdivovaný (i když po té fyzické str. dost nechápu proč :), takže bych nerada vyzněla, jako šílená fanynka :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
1.12.11 10:21

Neporadim,jen jsem zvedava,o koho jde,prozrad ne,stejne jsi anonymni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 10:22

:) A odkud onoho pána znáš ? Znáš ho osobně nebo např. z televize? Pokud ho znáš např. z televize tak ať píšeš cokoliv, spadáš do kategorie fanynka :) Pokud má tento člověk spousty jiných fanynek, težko bude tvé psaní, pro něj nějakým způsobem cennější než tisíce ostatních. Tady těžko radit, možná by to chtělo napsat přesněji odkud pána znáš, pak by se dalo poradit více :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
1.12.11 10:26

Taky mě zajímá o koho jde, prozraď, prosím ;) :D
Tak napiš přesně to, co jsi napsala tady - že ti přijde, že je stejný jako ty a ráda bys ho poznala více, aspoň takhle přes SZ, pokud by to bylo možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 10:30
SarkaNovo píše:
Tak napiš přesně to, co jsi napsala tady - že ti přijde, že je stejný jako ty a ráda bys ho poznala více, aspoň takhle přes SZ, pokud by to bylo možné.

Nevím, jestli by přímo na toto, známá osobnost (nebo teda známější osobnost) reagovala. Víš kolik takových zpráv od fanynek musí mít :D Hlavní je uvědomit si, že pokud člověka neznám osobně a znám ho např. jen z médiíí, veřejných akcí atd. znám ho úplně jinak, než jaký ve skutečnosti je. V médiích a na takových akcích se lidé řídí scénařem, tak pozor. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
1.12.11 10:35
Kallkapa píše:
SarkaNovo píše:
Tak napiš přesně to, co jsi napsala tady - že ti přijde, že je stejný jako ty a ráda bys ho poznala více, aspoň takhle přes SZ, pokud by to bylo možné.
Nevím, jestli by přímo na toto, známá osobnost (nebo teda známější osobnost) reagovala. Víš kolik takových zpráv od fanynek musí mít :D Hlavní je uvědomit si, že pokud člověka neznám osobně a znám ho např. jen z médiíí, veřejných akcí atd. znám ho úplně jinak, než jaký ve skutečnosti je. V médiích a na takových akcích se lidé řídí scénařem, tak pozor. :hug:

To je pravda no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.12.11 10:58

To by mě taky zajímalo o koho se jedná :think: … možná bychom pak více mohly poradit, chtělo by to něco originálního, aby jsi nebyla jen jedna z davu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.12.11 11:03

Já bych řekla,že to za ně vyřizujou lidi k tomu pověřený :nevim: .Podle mě moc šancí bohužel nemáš :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.12.11 11:09

Za " hvezdy" jednaji ve vetsine pripadu jejich manazeri :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
1.12.11 11:11

to záleží no… někteří jsou fakt vstřícný! osobně jsem kdysi dávno psala kapele Kryštof, aniž bych očekávala nějakou odpověď a vyklubala se z toho asi měsíční konverzace, ačkoli bych taky čekala, že to za ně vyřizuje někdo jiný… na druhou stranu potom napíšeš nějaké rádobyhvězdičce na bandzone a ty se neobtěžují… takže opravdu záleží na spoustě věcí - od toh jak zaujmeš až po to, v jaké je adresát náladě ;) přeju, ať si pokecáte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.12.11 12:12

To neporadím..jen mě zajímá jak jsi zjistila , že má podobné cítění..Opravdu se dá podle pár rozhovorů z médií poznat ,že jste stejní? ( to není myšleno ironicky..jen mě to zajímá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
1.12.11 12:16

Myslím, že Ti tady nikdo neporadí, „jak na to“… neznáme Tebe (i když já bych teda možná měla nejasné tušení ;) , zas na druhou stranu nejsi „zelená“, tak vlastně nevím) a neznáme tu dotyčnou osobnost.

Chceš ho zaujmout tím, že máš pocit, že jste si povahově podobní… no tak mu o tom něco napiš, nějak mu to přibliž - my o té podobnosti nic nevíme, těžko dávat nápady. Samozřejmě riskuješ, že se zařadíš do zástupů fanynek - ale to už je holt riziko, které musíš podstoupit, pokud ses rozhodla pro tuhle formu kontaktu. S tím nic neuděláš.

Držím palce a přeji úspěšnou korespondenci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 12:19
valkil píše:
A je to skutečně jeho FB profil?
Lizbeth píše:
To neporadím..jen mě zajímá jak jsi zjistila , že má podobné cítění..Opravdu se dá podle pár rozhovorů z médií poznat ,že jste stejní? ( to není myšleno ironicky..jen mě to zajímá)

Holky, nemusí to být vyloženě třeba Leoš Mareš nebo Jan Kraus. Psala, že je známější ne vyloženě známý. Klidně to může být třeba účastník nějaké realityshow, či to může být někdo koho zakladatelka bězně potkává, ale je něčím známější (majitel firmy, či primátor města..). Proto jsem psala, že je velice důležité, jestli ho zná jen z médií a na jakým způsobem ho zná. Takový lidé mají taky profil na facebooku a nemusí je znát zakladatelka pouze z článků. Ale jak jsem psala celkově „veřejní“ lidé (i v realityshow, ve vysokém postu na radnici atd..) jednají podle „scénaře“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 12:28

Ano, občas je vidět i v tv. Ale není to člověk s ochrankou, paparazzi atd. Jednou jsem ho „viděla“ na živo, byl s jinými lidmi, takže jsem slyšela rozhovor :oops: , viděla chování mimo média. Připadám si jak trubka, ale opravdu exotů co jsou intro i extro není tolik, zájmy máme také stejné. Nejsem puberťačka a on teda taky ne, nechci se prezentovat nijak tuctově
(jsem mimoň, takže tuctovka fakt ne), ale nechci se uvádět větou :,, Teda jsem vás viděla a bomba, jste stejná trubka, jako já a chci si s vámi psát"
:mrgreen:
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
6299
1.12.11 12:55

Zakl : tak řekni kdo to je, ne??? Proč to tajit??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...