Jak dosáhnout kontaktu se známou osobností? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
1.12.11 13:59
DaiquiriQ píše:
Zakl : tak řekni kdo to je, ne??? Proč to tajit??? :roll:

Hele to přece není důležité o koho přesně jde. Třeba se zakladatelka bojí, že když to tu napíše někdo by ho „klofl“ rychleji než ona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
1.12.11 14:12

No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.12.11 14:28
DaiquiriQ píše:
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde… 8)

Souhlasím, jak už jsem psala výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 14:33
Eneer píše:
DaiquiriQ píše:
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde… 8)

To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavé :P :P Určitě by stálo za to upřesnit branži (herec, politik, cvičitel, výživový poradce, zpěvák..) ale konkrétní jméno ? :mrgreen: Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
1.12.11 14:35

Kall : :lol: Tak tomu je zbytečné vůbec psát… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Tak já se odkopu - nejsem zvědavá kdo, ale rovnou napíšu, že mě to přijde jako vtírání se..něco jako: Já jsem stejná jako vy, pojdťe budeme se kamarádit..
Mě to přijde nepřirozené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299

Kall : máš další nápad???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
DaiquiriQ píše:
Kall : :lol: Tak tomu je zbytečné vůbec psát… 8)

Sakra :cert: Já si to myslela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Pohlreichovi můžeš napsat jen:..tě žeru.. :! :! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 14:36
DaiquiriQ píše:
Kall : máš další nápad???

Další nápad nemám, protože psát celebritám je jako házet hrách na stěnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 14:37
Lizbeth píše:
Pohlreichovi můžeš napsat jen:..tě žeru.. :! :! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
1.12.11 14:38

Kdyby zakl. řekla, že chce napsat Svěrákovi ml., tak ji třeba někdo může poradit lépe…než když napíše…je to režisér a příležitostný herec :roll: :roll: :roll:
„Hele rejžo, kdy bude další oskar???“ :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
1.12.11 14:39

Kall : no, ale tak třeba kluci z Partičky na FB odepisují skoro každému, kdo jim napíše…aspoň teda Ondra psal, že dokud mu neshoří prsty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
1.12.11 14:40
Kallkapa píše:
Eneer píše:
DaiquiriQ píše:
To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavé :P :P Určitě by stálo za to upřesnit branži (herec, politik, cvičitel, výživový poradce, zpěvák..) ale konkrétní jméno ? :mrgreen: Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
Hrabeš se v tom, jak student v pochvě.
Ten biftek je tak malej, že měl už dávno spát!
Ti zafackuju uši do hlavy.

Ne, vážně, to je těžký radit, i když se zná jméno.Ale stejně,furt by mě zajímalo o koho jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.12.11 14:41
Kallkapa píše:
Eneer píše:
DaiquiriQ píše:
To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavé :P :P Určitě by stálo za to upřesnit branži (herec, politik, cvičitel, výživový poradce, zpěvák..) ale konkrétní jméno ? :mrgreen: Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte :lol:

Sakra, prokoukla jsi nás :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová