Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DaiquiriQ píše:
Zakl : tak řekni kdo to je, ne??? Proč to tajit???
Hele to přece není důležité o koho přesně jde. Třeba se zakladatelka bojí, že když to tu napíše někdo by ho „klofl“ rychleji než ona ![]()
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde… ![]()
DaiquiriQ píše:
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde…
Souhlasím, jak už jsem psala výš…
Eneer píše:DaiquiriQ píše:Souhlasím, jak už jsem psala výš…
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde…
To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavé
Určitě by stálo za to upřesnit branži (herec, politik, cvičitel, výživový poradce, zpěvák..) ale konkrétní jméno ?
Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte ![]()
Tak já se odkopu - nejsem zvědavá kdo, ale rovnou napíšu, že mě to přijde jako vtírání se..něco jako: Já jsem stejná jako vy, pojdťe budeme se kamarádit..
Mě to přijde nepřirozené..
DaiquiriQ píše:
Kall :Tak tomu je zbytečné vůbec psát…
Sakra
Já si to myslela
![]()
DaiquiriQ píše:
Kall : máš další nápad???
Další nápad nemám, protože psát celebritám je jako házet hrách na stěnu ![]()
Kdyby zakl. řekla, že chce napsat Svěrákovi ml., tak ji třeba někdo může poradit lépe…než když napíše…je to režisér a příležitostný herec
![]()
„Hele rejžo, kdy bude další oskar???“ ![]()
Kall : no, ale tak třeba kluci z Partičky na FB odepisují skoro každému, kdo jim napíše…aspoň teda Ondra psal, že dokud mu neshoří prsty… ![]()
Kallkapa píše:Eneer píše:To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavéDaiquiriQ píše:Souhlasím, jak už jsem psala výš…
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde…![]()
Určitě by stálo za to upřesnit branži (herec, politik, cvičitel, výživový poradce, zpěvák..) ale konkrétní jméno ?
Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte
Ne, vážně, to je těžký radit, i když se zná jméno.Ale stejně,furt by mě zajímalo o koho jde ![]()
Kallkapa píše:Eneer píše:To Vám nevěřím, že byste zakladatelce lépe poradili, co má napsat když by napsala, že je to třeba Zdeněk Polreich, jste jen zvědavéDaiquiriQ píše:Souhlasím, jak už jsem psala výš…
No, možná, že kdyby člověk věděl o koho jde, tak by někoho něco napadlo, jak začít nebo co napsat…takže bych řekla, že pokud chce poradit co napsat určitému člověku, tak o to jde…![]()
Dobře holky, tak já chci napsat třeba tomu Polreichovi, co mu mám teda napsat ? Jméno víte
Sakra, prokoukla jsi nás
![]()