Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
mám asi takový blbý dotaz, chci prodat postel z Ikey v bazaru, a nevím, jestli ji mám rozložit, než si pro ni někdo přijede, nebo nechat v celku, s tím, že ten člověk si to pak s naší pomocí rozloží a odveze. Jak byste to udělaly vy?
Jestli nepřekáží, tak nechat složenou, aspoň si jí může prohlídnout. Je možnost, že si přijede velkým autem a ani by jí nerozkládal. Můžeš se pak domluvit po prodeji s kupujícím, jak si jí bude odvážet.
Jestli ji máš v celku, tak bych jí tak nechala…
Ať si ji ten dotyčný případně rozloží ( a poničí) sám. ![]()
Asi jo, já bych ji sice radši rozložila dopředu, protože chceme koupit novou postel a máme malý byt, ale je fakt, že si ji možná ten kupující bude chtít prohlédnout. Díky za odpovědi ![]()
@Sofie2013 píše:
Asi jo, já bych ji sice radši rozložila dopředu, protože chceme koupit novou postel a máme malý byt, ale je fakt, že si ji možná ten kupující bude chtít prohlédnout. Díky za odpovědi
@Sofie2013
ja mam hlavne u nekterych veci z Ikei pocit, ze jestli se je povede ciste nahodou rozlozit, tak slozit uz znova urcite ne ![]()
@Ali-Ali píše:
@Sofie2013
ja mam hlavne u nekterych veci z Ikei pocit, ze jestli se je povede ciste nahodou rozlozit, tak slozit uz znova urcite ne
Přesně…
Jednou složit a nechat být ![]()
Určitě složenou. Chtěla bych vidět jak vypadá, složený by se to blbě zkoumalo ![]()