Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Právě jsem se při pohledu na domácí teploměr zhrozila… jeden ukazuje 30,4, druhý, ten teda stojí na okně, ukazuje 31,6
Vyhlašuju soutěž, kdo má doma největší teplo
Vítěz nezíská nic
maximálně tak dobrej pocit, že má doma největší saunu
![]()
U nas dnes mame 29,1 stupnu - relativne chladek oproti jinym dnum ![]()
Tak jsi mě přiměla se jít úpodívat. Hmm, tak my máme v předsíni 31 a v ložnici 29,6, tak to na vás nemáme
Ale nezdá se mi to nějak pocitově hrozné. Je tu trochu průvan a tak se to docela dá…
Příspěvek upraven 06.08.13 v 17:35
My máme 28 ale máme vysoké stropy tady se to nikdy pořádně nenahřeje ale zato v zimě je tady kosa ![]()
V nezateplenem obrostlem puldomku 26.4C a to tu umirame pri pustenem vetraku. Jizni morava.
Jezis to je hrozne…ja doufam, zkoncim jako porazeny…rano jsme vyvetrali na 21, zabednili a doted to stouplo na 24. Venku teplomer ukazuje 35.
Ahoj. V jižních místnostech 27,7°C, v severních 25,5°C. Severní místnosti jsou celý den zavřené, aby se tam dalo večer usnout.
26, ale s reflexníma žaluzkama, zabedněno, isolace, 2 větráky, ale zato dva stolní počítače, který jsou jak trouby : ((
Ale nahore pod strechou uz je 29C.No myslim ze dost pomahaji ty zaluzie v oknech kdyz jsem je jednou nezatahla tak tu bylo asi o 3C vic.
@pomeranca
no jo to je tak když máte okna na západ a paří sem od 2 do večera sluníčko ![]()