IKEA kuchyň - barva?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
1.1.12 22:34

IKEA kuchyň - barva !??

ahoj - tak když jsem tady tak úspěšně vyřešila svůj problém s myčkou :), mám další téma do diskuse: barva dvířek lesklá bílá Abstrakt vesrus černohnědá mat Nexus .. máte zkušenosti? slyšela jsem že ideál na údržbu je bílá lesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
1.1.12 22:50

Ahoj, za me rozhodne bila…nemas predstavu, jak je na tmavy vsechno videt. My mame lesklou bilou kuchyn, primo proti francouzskemu oknu…neni videt vubec nic.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
1.1.12 23:11

Jako na úklid rozhodně bílá lesk, ale jinak se mi nelíbí, přijde mi to s bílými korpusy takové nemocniční. Kdyby měli tmavé korpusy, tak by byla super. Takhle jsme nakonec vybrali jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
1.1.12 23:32

Máme bílou Abstrakt a šla bych do ní klidně znova. Údržba snadná, stačí přejet hadrem, žádný leštění. Otisky na ní vidět jsou asi jako na každý jiný lince, nic extrémního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.1.12 23:40

Máme černohnědou nexus a bez problémů, vidět na ní není skoro nic a nedělají se otisky, protože má strukturu. Bílou jsme měli, je sice snazší ji utřít, ale vidět bylo na té lesklé ploše každé kápnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.1.12 23:49

Na té černohnědé mi vadí jediné, totiž že místy mezi sousedními dvířky prosvítají bílé korpusy. Mám teda nexus pásku, kterou chci hrany těch korpusů polepit, aby se ztratily, ale ještě jsem se k tomu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný