Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj - tak když jsem tady tak úspěšně vyřešila svůj problém s myčkou
, mám další téma do diskuse: barva dvířek lesklá bílá Abstrakt vesrus černohnědá mat Nexus .. máte zkušenosti? slyšela jsem že ideál na údržbu je bílá lesk
Ahoj, za me rozhodne bila…nemas predstavu, jak je na tmavy vsechno videt. My mame lesklou bilou kuchyn, primo proti francouzskemu oknu…neni videt vubec nic.. ![]()
Jako na úklid rozhodně bílá lesk, ale jinak se mi nelíbí, přijde mi to s bílými korpusy takové nemocniční. Kdyby měli tmavé korpusy, tak by byla super. Takhle jsme nakonec vybrali jinde.
Máme bílou Abstrakt a šla bych do ní klidně znova. Údržba snadná, stačí přejet hadrem, žádný leštění. Otisky na ní vidět jsou asi jako na každý jiný lince, nic extrémního.
Máme černohnědou nexus a bez problémů, vidět na ní není skoro nic a nedělají se otisky, protože má strukturu. Bílou jsme měli, je sice snazší ji utřít, ale vidět bylo na té lesklé ploše každé kápnutí.
Na té černohnědé mi vadí jediné, totiž že místy mezi sousedními dvířky prosvítají bílé korpusy. Mám teda nexus pásku, kterou chci hrany těch korpusů polepit, aby se ztratily, ale ještě jsem se k tomu nedostala.